- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.025
- 798
- 36
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #153.701
öyle yap en iyisiGece geliyodum eskiden harbicanim ole yoruyoki gündüz den gecede gelemiyom.
İysimi bole cisgi filmi başladiginda gelim![]()
![KK74 :KK74: :KK74:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk74.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öyle yap en iyisiGece geliyodum eskiden harbicanim ole yoruyoki gündüz den gecede gelemiyom.
İysimi bole cisgi filmi başladiginda gelim![]()
sağol canım Allah razı olsunDoru diyosun rabbim bol kazançlar versin ins![]()
Ana ciddenmien çok cimcime vukuat işliyobak topiğe bile gelmiyo artık hep siyasette bdvde geziyo
![]()
Evde durmuyo harbicanim ayakkabisini getiriyo kalk diyo bana elinden geldiğince gezdiriyom..heryere goturuyomöyle yap en iyisiartık büyüdü de ilgilenmek daha zor. hep evde mi yasakım? oyun parkına falan gidiyo musunuz?
cidden valla en son msjlarına bak hep oralardaAna ciddenmicimcime anim topik sabisi
Kimse olmasa bile burda beklemelisin
Siyasi şeyi neymiskigörüşü fikri
Bi.kolacan etmeli onu![]()
yaramaza bak yaEvde durmuyo harbicanim ayakkabisini getiriyo kalk diyo bana elinden geldiğince gezdiriyom..heryere goturuyom
İki yuvaya başvurdum gelecek yıl verecem alirlarsa ins çünkü doluymus ikiside yedek bekliyo simdilik![]()
en çok cimcime vukuat işliyobak topiğe bile gelmiyo artık hep siyasette bdvde geziyo
![]()
cidden valla en son msjlarına bak hep oralarda
tam cimcime oldu çıktı yasakım
yiğit cimcimem her dediğinin arkasındayım benhep doğru şeyler söylüyo
![]()
oooo cimcime animmm siz gelirmiydiniz buraya![]()
dun kadini yolacaktimmmmm kalp atislari ixin 2 hafta sonra dedi..keseyi gordumm hrsey yolundaa ama kadina gicik oldum pis patlamis misirli![]()
cimcime anımNie dinletmedide manyak gari![]()
cimcime anımgel bura
gezme kötü yerlerde
anım anımcık ol biraz
![]()
sacını çekmesemgeldiğin yok
![]()