- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.025
- 798
- 36
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #153.681
hadi bakalım hayırlı haberlerle gel tatlım benmmm. aminnnn inşallahhh@
kan tahlili yaptirdim canimmm yarin dontora gidexemm hayirlisiyla kalp atislarini duyarsam.rahatliycammm ...darisi melekime sana insallah en kisa zamanda
niye kız hayırdır?kizlar doktora gittim..sinir oldum patlamistan
Hayırdır habibtemkizlar doktora gittim..sinir oldum patlamistan
aaa yasakım gelmişşşşHayırdır habibtem
Ilgilenmedimi
Harbicanimhadi bakalım hayırlı haberlerle gel tatlım benmmm. aminnnn inşallahhh
iyiyim yasakımm sen nasılsınnHarbicanim.nasılsın bi ara geldim.yoktun .mapistamiydin yosam
nasılsınn canım benmm çok özledim seniiiAa harbicanim
Şükür kavustuk
Yinemi mapisiyiyim yasakımm sen nasılsınnolabilir yasakım bayramda mapısta geçti
habibtem de diyo ki kenarda erzak kalmadı sürekli mapusa giriyosunuzYinemi mapis
Hanginize ziyarete gelecem şaşırdım iyce
Uykusuz yorgun geçiyo günüm harbicanimnasılsınn canım benmm çok özledim seniii
Doru diyo biriniz den Bi vukuat duyuyom hephabibtem de diyo ki kenarda erzak kalmadı sürekli mapusa giriyosunuz
canım benm yaaa senin minik yaramaz musaade etse gelirsin zaten biliyorum ben. aman ikinizde iyi olun arada bir gel o da yeter bize güzel yasakım benmmUykusuz yorgun geçiyo günüm harbicanim
Maf ediy bu oğlan beni sanki 3 çocuk bakiyom
Unuttum sanma hep aklimdasin
Zamansizliktan gelemiyom güzel harbicanim
en çok cimcime vukuat işliyoDoru diyo biriniz den Bi vukuat duyuyom hep
yogun valla yasakım aman iş olsun da çalışalım. zaten bizim iş sezonluk ya. karınca gibi yazın çalışıp kışın yatıyozSenin işlerde yoğundur demi tam düğün nisan kına sezonu
Gece geliyodum eskiden harbicanim ole yoruyoki gündüz den gecede gelemiyom.canım benm yaaa senin minik yaramaz musaade etse gelirsin zaten biliyorum ben. aman ikinizde iyi olun arada bir gel o da yeter bize güzel yasakım benmm
Doru diyosun rabbim bol kazançlar versin insyogun valla yasakım aman iş olsun da çalışalım. zaten bizim iş sezonluk ya. karınca gibi yazın çalışıp kışın yatıyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?