Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Cinsiyet testi ona gore bende bi zilli ypmayi dusunuyorumda

Bana esin ve senin dogum tarihlerini soyluyceksij
ben o kadar cok arastırma yaptım ki.. bır ara beyin devrelerım yandı dıyebılırm :=)
dogum tarıhlerıyle olan herkeste aynı sonucu vermıyor :=) hücre yenılenmesı dıye cınsıyet tahmını var, diğer yerde yaptım tutmayan cok oldu.
kız için ilişki pozısyonundan tut, yediğim şeylere kadar hepsını denedım.
bunlar işe yaramıyor bilesin. ben de tuttu ama tamamen tesadüf çünkü allah bilir neyın ne oldugunu. ben sadece cok istedim, ama öyle böyle ıstemek degıl. eşim dalga gecıyordu benle denemelerde

O tutmamazlik o sure icinde kan vermek ten kasitli vs oluyor die okudum ondn neyse tmm

nasıl anlamadım?

Hesapladim kisilerde tuttu neredeyse . Ama bnm tutmsdi
Bnm en son hucre degisimim 2011 esiminki 20110 2013 te hamile kaldim . Esim eger 2012 yilinda kan vermeseydi kiz olacakti ama esim kan verdi icin ondan bir hucre yenilem!esi meydama gelldi ve en son hucre degsimini esime gecmis oldu ve erkek oldu anlatabldim ins

hücre degsıminde kan meselesını bılmıyordum :=) arastırdım onu kk da da var öyle bir konu gördun mu bılmıyorum, bakmadıysan bak. :=)
istersen özelden yazarım tarıhlerı

hücre degsıminde kan meselesını bılmıyordum :=) arastırdım onu kk da da var öyle bir konu gördun mu bılmıyorum, bakmadıysan bak. :=)
istersen özelden yazarım tarıhlerı
Baktim zaten orada baya tutzn oldu icin yzkn tandklarmda denedim tuttu. İstersen atablirsin zorlama yk cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…