- 27 Aralık 2011
- 63.348
- 61.079
- 898
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #153.661
amin. neymiş o test?Amin cnm sevndm senin adina rabbim isteyenler versin kisa surede ins
bi test hakkinda arastrma yapiyorum bana yardimci olur musun
amin. neymiş o test?
ben o kadar cok arastırma yaptım ki.. bır ara beyin devrelerım yandı dıyebılırm :=)Cinsiyet testiona gore bende bi zilli ypmayi dusunuyorumda
Bana esin ve senin dogum tarihlerini soyluyceksij
O tutmamazlik o sure icinde kan vermek ten kasitli vs oluyor die okudum ondn neyse tmmben o kadar cok arastırma yaptım ki.. bır ara beyin devrelerım yandı dıyebılırm :=)
dogum tarıhlerıyle olan herkeste aynı sonucu vermıyor :=) hücre yenılenmesı dıye cınsıyet tahmını var, diğer yerde yaptım tutmayan cok oldu.
kız için ilişki pozısyonundan tut, yediğim şeylere kadar hepsını denedım.
bunlar işe yaramıyor bilesin. ben de tuttu ama tamamen tesadüf çünkü allah bilir neyın ne oldugunu. ben sadece cok istedim, ama öyle böyle ıstemek degıl. eşim dalga gecıyordu benle denemelerde
nasıl anlamadım?O tutmamazlik o sure icinde kan vermek ten kasitli vs oluyor die okudum ondn neyse tmm
nasıl anlamadım?
hücre degsıminde kan meselesını bılmıyordum :=) arastırdım onu kk da da var öyle bir konu gördun mu bılmıyorum, bakmadıysan bak. :=)Hesapladim kisilerde tuttu neredeyse . Ama bnm tutmsdi
Bnm en son hucre degisimim 2011 esiminki 20110 2013 te hamile kaldim . Esim eger 2012 yilinda kan vermeseydi kiz olacakti ama esim kan verdi icin ondan bir hucre yenilem!esi meydama gelldi ve en son hucre degsimini esime gecmis oldu ve erkek oldu anlatabldim ins
Baktim zaten orada baya tutzn oldu icin yzkn tandklarmda denedim tuttu. İstersen atablirsin zorlama yk cnmhücre degsıminde kan meselesını bılmıyordum :=) arastırdım onu kk da da var öyle bir konu gördun mu bılmıyorum, bakmadıysan bak. :=)
istersen özelden yazarım tarıhlerı
Melekimmm geldimmmmm
Canimm hayırlı olsun minik cadınnmerak edenlere söyluyorum
.çok arsız zilli geliyor
sağ ol canımMelekimmm geldimmmmm
Canimm hayırlı olsun minik cadınnsağlıkla büyüt inşallah
Aminn inşallah canimmsağ ol canım
amin inşallah :=)
allah herkesin gönlüne göre olanı versin, herkese nasip etsin inşallah.
sağ ol canım. allah olmayanlara nasip etsın inşallah
Habibtem senin bebisin noldu kan tahlili yaptirdin mi?
Amiiinnnnn. Rabbim kimsenin kucağını boş koymasinCanlarım bizde bebek arıyoruz .... Rabbim tüm arayanlara bizde dahil sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin tezzzz zamanda inşallah amiiiiiiinnnnnn
kan tahlili yaptirdim canimmm yarin dontora gidexemm hayirlisiyla kalp atislarini duyarsam.rahatliycammm ...darisi melekime sana insallah en kisa zamandaHabibtem senin bebisin noldu kan tahlili yaptirdin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?