- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #153.321
![KK77 :kk77: :kk77:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk77.gif)
![KK77 :kk77: :kk77:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk77.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin tuzun kuru tabi konuş rahat rahatamin inşallah :=)
her sey de vardır bır hayır
şuan olmuyor diye üüzlmeyın sakın
vardır allahın sizin için bildiği bişiler :=) en iyisini verecegı zamanı beklıyor![]()
Cimcimeyi dövek mi melekimgirsinhatta çıkamasın şoktan
hönkarda (
cimcimegfb ) kimmiş
aramıza giriyo karakedi gibi
aşkımızı yaşayamıyozonun yüzünden
![]()
yok be canım :=) inan ben 1, 15 yıla bıle hazırdım. bu kadar erken olacagı aklıma gelmıyordu.Senin tuzun kuru tabi konuş rahat rahat![]()
Şaka yaptim canimyok be canım :=) inan ben 1, 15 yıla bıle hazırdım. bu kadar erken olacagı aklıma gelmıyordu.
çünkü yıllarca olmayan var. ama işte her sey nasip işi :=)
allahtan dogru zamanını istedım hep.
allah hakkımızda hayırlı olanını versın
aynen. her seyın zamanı belli.Şaka yaptim canimdogacagimiz ve olecegimiz gün belirli. Bizim bebegimizin günü gelmediyse dertlenmek niye dimi
Bu arada başınız sagolsun,kayinpederin vefat etti sanırım...
Gerçekten çok enteresan... Allah gunahlarini affetsin inşallah.aynen. her seyın zamanı belli.
evet, aralıkta öldü.
aralıkta nıkahımız oldu
aralıkta bebek gelıyor :=) ne garıp dımı
amin inşallah. allah herkesın yardımcısı olsunGerçekten çok enteresan... Allah gunahlarini affetsin inşallah.
Amin canimmamin inşallah. allah herkesın yardımcısı olsun
doktor 2 kere kız dedı :=) inşallah işinde iyi bir doktordurAmin canimmsenin bebis erkek miydi?
Kızdır o zamandoktor 2 kere kız dedı :=) inşallah işinde iyi bir doktordur![]()
baktım baktımKızdır o zamanforumda nub teorisiyle cinsiyet öğrenme topigi var gördün mü? Bi bak ordan gerçekten kız mı
![]()
Iyimisbaktım baktım
orada kımısı kız kımızı erkek dıyor![]()
Iyimiszaten daha çok küçük ilerleyen aylarda kesinlesir
benim kız kardeşim hiç göstermemisti,dogana kadar bilmiyoduk cinsiyetini
![]()
doktor 2 kere kız dedı :=) inşallah işinde iyi bir doktordur![]()
işte o yuzden cinsiyetını soranlara belli degıl dıyorumKz dediklerind2 yanilma payi oluyoro.Erkek bebekler sakliyorlsr pipilerini
![]()
girsinhatta çıkamasın şoktan
hönkarda (
cimcimegfb ) kimmiş
aramıza giriyo karakedi gibi
aşkımızı yaşayamıyozonun yüzünden
![]()
işte o yuzden cinsiyetını soranlara belli degıl dıyorum![]()
Ben ne yaptim yaa