- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #153.161
kapıyı bi açtım, mum dikili pasta ve elinde bir gul demeti (hiç çaktırmadım,çok şaşırmış gibi yaptımAnlat catlatmadan
kapıyı bi açtım, mum dikili pasta ve elinde bir gul demeti (hiç çaktırmadım,çok şaşırmış gibi yaptım) . Mumları ufledim ama pastayı kesemedik, iftardan sonraya kaldı .
cebinden kuçuk bi kutu çıkardı bide ne goriyim çok beğendiğim kupelerden almış kuyumcudan. (buna cidden şaşırdım, bu kadarını beklemiyodum çunku ) ..
boynuna atladım hemn, çok mutlu oldum. İftardan sonrada canlı muzipe gittik bi cafeye.
az once geldik eve. Ustumu değişip hemn telefona koştum size anlatmak için
Deli git adama sirnassaana
regl gunumdeyimm..
yoksa hala çevrimdışıydım bugunhahaaa
ayy yok, bizimki yanaşmadan anlamıyo, adet madet dinlemez, ramazan ramazan gunaha girmiyelimBiliy9rum regli olduniolsun git genede kucana yat guzel seyler soyle adama ki .bu tur seylerin hosuna gttini anlasin
ayy yok, bizimki yanaşmadan anlamıyo, adet madet dinlemez, ramazan ramazan gunaha girmiyelim
çook guzellerrr, onların bi akrabası var ordan geçerken gormuştum soylemşştim unutmamış demkki..O zmn otur yerinde kupelerini merzk ettim
çook guzellerrr, onların bi akrabası var ordan geçerken gormuştum soylemşştim unutmamış demkki..
ayy aşkım benmm, çok mutlu oldum vallahii
aaminn canm yaaCok sevndim guzum ins rabbim mutlulunuzu daim eder
tatlım naberrr
iylk tatlımm, sendenn. Neler yaptın buguntatlım naberrr
alısverıs yaptımm .. ben tam alısverıs manyagıyımdaaiylk tatlımm, sendenn. Neler yaptın bugun
Tatile ciktimalısverıs yaptımm .. ben tam alısverıs manyagıyımdaadelı gıbı delı gıbı paraları paraları saç saç saçç , ay reklam ne guzel reklam sıze bı bakayım dedımm cımcıme sahurda sanırsamm sen neler yaptın canımm
bizde kocişimle doğumgunumu kutladık ama regl gunumdeyim gunun finali eksik kaldıalısverıs yaptımm .. ben tam alısverıs manyagıyımdaadelı gıbı delı gıbı paraları paraları saç saç saçç , ay reklam ne guzel reklam sıze bı bakayım dedımm cımcıme sahurda sanırsamm sen neler yaptın canımm
bizde kocişimle doğumgunumu kutladık ama regl gunumdeyim gunun finali eksik kaldı
aa evet yengecim.. Bak o yuzden elektriğimiz tuttu. Yengeçleri çok severimay ben de dogum gunume adetlı gırdımm fınale reklam arası gırmıss ıstee o da guzel yengec burcuymussun ben de yengecım
Oruc tatilinenirdesinnnbızıde goturr
oo sende bendensinn.. Biz ramazana noktayı koydukOruc tatiline
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?