- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #153.101
deli seybaşka etiketleyecek konu kalmadımı
melek canım tabi hatırlıyorum hatta bir kaç kez özelden de yazışmıştık seninle evet donmuş embriyom vardı canım onu kullandık sen nasılsın tedaviye ara mı verdiniz rabbim hayırla sağlıkla sana da evlatlar versin dua ediyorum tüm isteyen kullara.
amiin canım sağol evet şimdilik ara verdikmelek canım tabi hatırlıyorum hatta bir kaç kez özelden de yazışmıştık seninle evet donmuş embriyom vardı canım onu kullandık sen nasılsın tedaviye ara mı verdiniz rabbim hayırla sağlıkla sana da evlatlar versin dua ediyorum tüm isteyen kullara.
hee çok açıldısavul sayende
yaw niye benSenin kadar hayatimda memnuniyetsiz kisi gormedim
senin gibiSenin kadar hayatimda memnuniyetsiz kisi gormedim
canım kendini ne zaman hazır hissedersen başla biliyorsun moral çok önemli ben merkezde bir abla ile tanıştım 10. denememde ikizlerim geldi dedi düşün pes etmek yok canım biz güçlü kadınlarız tamam mı bir daha ki sefer dondurun isterseniz rahat oluyor bir hapla tedavi başlıyor ve bitiyor hem daha az maliyetli oluyor bir arkadaş vardı adı küçükgelindi bir topik açmıştı aman ağla ağla okudum sonunda baktım oda hamile eşinden kaynaklı sorundu ameliyatla sprem bulmuşlar düşün yani ben inanıyorum senin ve tüm bekleyen arkadaşlarımın ki olacak.amiin canım sağol evet şimdilik ara verdik
ne güzel dondurulmuş embriyonun olması
ben üst üste negatif sonuç alınca yeni bi tedaviye hiç cesaretim yok
senin gibiportakalın suyunu akıta akıtamı yiyim ıyyy iğrencsin
inş canım 10 deneme çok fazla etkiler insanıcanım kendini ne zaman hazır hissedersen başla biliyorsun moral çok önemli ben merkezde bir abla ile tanıştım 10. denememde ikizlerim geldi dedi düşün pes etmek yok canım biz güçlü kadınlarız tamam mı bir daha ki sefer dondurun isterseniz rahat oluyor bir hapla tedavi başlıyor ve bitiyor hem daha az maliyetli oluyor bir arkadaş vardı adı küçükgelindi bir topik açmıştı aman ağla ağla okudum sonunda baktım oda hamile eşinden kaynaklı sorundu ameliyatla sprem bulmuşlar düşün yani ben inanıyorum senin ve tüm bekleyen arkadaşlarımın ki olacak.
hee eminim öyledirO zamanki snuc igrenc diildi melek anim sen ne anlanfantezisiz
sen gönlünü ferah tut ve pes etme tabi maddi ve manevi boyutu büyük bu işin canım kalite için bal çörek otu yiyin bide eşim mesir macunu yemişti sonra polen bulduk onu yedi aktardan ot çer çöp topladık ama adı aklımda yok sizde deneyin işe yarıyor olabilir kaliteyi bilmem ama merkezde önemli canım bu sefer iyi araştırın merkezi olur mu.inş canım 10 deneme çok fazla etkiler insanı
bizim dondurulucak kalitede olmuyo maalesef keşke olsa
bi umut bekliyoruz hep inş nasip eder rabbim
Melekim beni bir arasana tlfnuku kaybrttimhee eminim öyledir
senin merkezin neresiydisen gönlünü ferah tut ve pes etme tabi maddi ve manevi boyutu büyük bu işin canım kalite için bal çörek otu yiyin bide eşim mesir macunu yemişti sonra polen bulduk onu yedi aktardan ot çer çöp topladık ama adı aklımda yok sizde deneyin işe yarıyor olabilir kaliteyi bilmem ama merkezde önemli canım bu sefer iyi araştırın merkezi olur mu.
deli şeyMelekim beni bir arasana tlfnuku kaybrttim
malatya doğu fertil tüp bebek merkezi netten bak istersen başarısı iyi diye biliyorumsenin merkezin neresiydi
tamam canım ben istanbulda dır diye sormuştummalatya doğu fertil tüp bebek merkezi netten bak istersen başarısı iyi diye biliyorum
Olmazportakal herseyden once geliyordeli şeyportakalı düşüncene teline sahp çıksaydın ya
dur arıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?