- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #152.941
Yaw işte tam topik sahibi Nasıda yerinde doru açıklama yapiy tam bi yigitCnm yasakn neti yoktu yenigeldi,emirden firsat buldmu gelir![]()
![KK9 :KK9: :KK9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaw işte tam topik sahibi Nasıda yerinde doru açıklama yapiy tam bi yigitCnm yasakn neti yoktu yenigeldi,emirden firsat buldmu gelir![]()
ne dedııı .. allahım sımdıkı cocuklar herseyı bılıyo yaa![]()
ahaa goruyon mi, iki taktik oğrendiydim onuda yanlış oğrenmişimŞappur şuppur karsinds portakal yiycen ne yatagi zeynep yataga adam atcak seni![]()
çok derine inmeOz3lden yazim bebemle msj o!ustur ayip biras![]()
herkes senle kustu, bende konuşmuyom işte hıhh,
Duydum bişiyi anlatcamçok derine inmeyavaş yavaş oğret kıza
Ne olacak aynı memleketteyiz hava sıcak
![]()
bana da anlaattDuydum bişiyi anlatcam![]()
Onun olduğu taraf daha serin normalde ama bu gece öyle değil demek kiBiliyom ondan etiket yaptim yaikinizi bir araya![]()
Onun olduğu taraf daha serin normalde ama bu gece öyle değil demek ki
Neresi serinse oraya gidesim var şuan![]()
portakal nıyee beaaŞappur şuppur karsinds portakal yiycen ne yatagi zeynep yataga adam atcak seni![]()
22 burası da ama yalan bence benim hissettiğim en az 3421˚bura
Pinkom suyun uzerinde mi uyusam ne yapsam offfffKeşke olsa ya klimayı yaptırırdım
![]()
Abow yaw bu topike fırsat buldukça geldimkiherkes senle kustu, bende konuşmuyom işte hıhh,![]()
sen unuttun bizii
portakal nıyee beaa![]()
Ayyy bilmiyorum Fenalık geçircem çözüm bulursan bana da söyle. Yarın sıcağın Altın'da gezcem birdePinkom suyun uzerinde mi uyusam ne yapsam offfff
22 burası da ama yalan bence benim hissettiğim en az 34![]()