- Emoji Skoru
- 15.969
- Puanlar
- 298
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #152.921
o baş ağırcek arkideşş.accık naz yapmayı oğren
Yaniyorum bebegim yaniyorummm offffff cok sicak yaaaaataktıklere devam ee baska baskaa
abbowww
ne geldıı kızKiz git evlende gelerken bunları ogrenmen . Ay aklima cok korkunc bisi geldi
Yaniyorum bebegim yaniyorummm offffff cok sicak yaaaaa
yananı görür allah yavrumYaniyorum bebegim yaniyorummm offffff cok sicak yaaaaa
giyeceksin zekzi geceliğini, geçeceksin karşısına, sonra ayy uyuyalım çok uykum var diyceksintaktıklere devam ee baska baskaa
ne dedııı .. allahım sımdıkı cocuklar herseyı bılıyo yaa6.snifa gidenkizin dedigi biseyi
giyeceksin zekzi geceliğini, geçeceksin karşısına, sonra ayy uyuyalım çok uykum var diyceksin
gerisinicimcimegfb den bekliok.. Ver taktiği kıza
heheheeecılgın seyler sizi
Hoşgeldin reyyanimcanım sen neden bizi bıraktın birine mi kızdın o kadar seni merak ettik hatta etiketledim felanm hiç dönmedim kıracak bişey mi yaptık sen şi,mdi bu kız kimdi dersin şubat annesi muhammed alinin annesi
Zeynepimheheheeebaşka taktiğim yok, bnde cimcimeden kaptığım kadarıyla yetiniom işte napimm
giyeceksin zekzi geceliğini, geçeceksin karşısına, sonra ayy uyuyalım çok uykum var diyceksin
gerisinicimcimegfb den bekliok.. Ver taktiği kıza
Bak @tatlibikiz spor yapar ama cikolata yemem der hergun lop lop goturur
Dionee sakiza tikim var der ama cigner hatta ben cak cak cignerken telde bile konustum onumla ama fark etmez
pinkstrap alaaddinin sihirli lambasi nisali bi lambasi mi var bilinmez. Lambayi iki oksayip her istesigini yaptirir. Ev temizligi temek vs hangi ara yapar hic caktirmaz super gucleri var
@EnHarbiKiz sarisin diye bilinir ama asli kizildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?