- Emoji Skoru
- 40.754
- Puanlar
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #152.901
ohoo ne fikirler vercez sana, kaçceksin artık
oy maşallah bebeğine rabbim korusun gözetsin inşallah ay geldim ne meşgul ettim sizi o Y yasakhayal le söyleyin biz muhammed emir beyi ve kendisi merak ediyoruz allaha emanet olun kızlar.bu arada bende dua istiyorum tüp bebek ile hamile kaldım ama bebğin kalbi az atıyor durabilirmiş benide duanıza ekleyin hayırlı sahurlar şimdiden.Aminnnn bnde 2014 ocak anasiyam
bende başkasında tahammul bile edemem de kendim çiğneyince vazgeçilmezimabowww ben sevmiyem oylee ..
valla bı tabak baktım tanesı 16 tl canım baktıklarım hep pahalı .. bı kere alınıyor aslındaa evlendıkten sonra alırım marketten falan aynen guzel seyler oluyor ama ılk alıcam yaa ozenlee almak ıstıyorumm .. kafamda hep pembelı beyazlı bı ev modelı var mor da halılarım.. nostaljı sus esyalarım bır ıkı buyuk boy heykel bıblolar .. tabaklarıma kadar kucuk kucuk cıcek motıflı pembe tabaklar ..Market indirimlerinden yararlan ucuza cok kaliteli mallar alabiliyorsun
ayy allh yardımcın olsunn canım bnm.. Kaç aylıksın. 3 u atlatrsan inşllh risk azalıroy maşallah bebeğine rabbim korusun gözetsin inşallah ay geldim ne meşgul ettim sizi o Y yasakhayal le söyleyin biz muhammed emir beyi ve kendisi merak ediyoruz allaha emanet olun kızlar.bu arada bende dua istiyorum tüp bebek ile hamile kaldım ama bebğin kalbi az atıyor durabilirmiş benide duanıza ekleyin hayırlı sahurlar şimdiden.
daha çok yeni canım transferden sonraki 30. gün bugun ama büyük ihtimalle sonlanacak neyse rabbim sana bunları düşünmeyecegin bir gebelik nasip etsin inşallah.ayy allh yardımcın olsunn canım bnm.. Kaç aylıksın. 3 u atlatrsan inşllh risk azalır
yaaa, niye onceden şarj etmedin kiiTableto sarja koyum %1 de gelrm hemen
ben 2 defa kaybettim bebeğimi, o acıları çıok iyi bilirim.. Rabbim sana yaşatmasın inşllhdaha çok yeni canım transferden sonraki 30. gün bugun ama büyük ihtimalle sonlanacak neyse rabbim sana bunları düşünmeyecegin bir gebelik nasip etsin inşallah.
hiçde bi kere
Yalancı
oowww, başka başkaaBasim agrio de
allahım tekrar yaşatmasın canım kan pıhtılaşmasına bakıldı mı genetik felan önce onlara baktır sonra tekrar dene inşallah gönlünce olsun bak yasakhayal ne zorluk çekti ama muhammedi yanında aklına onu getir hayırlı gecelerben 2 defa kaybettim bebeğimi, o acıları çıok iyi bilirim.. Rabbim sana yaşatmasın inşllh
evet, pıhtılaşma çıktı.. Rabbim bi daha yaşatmasın. Sanada rabbim yardımcı olsun inşllh..allahım tekrar yaşatmasın canım kan pıhtılaşmasına bakıldı mı genetik felan önce onlara baktır sonra tekrar dene inşallah gönlünce olsun bak yasakhayal ne zorluk çekti ama muhammedi yanında aklına onu getir hayırlı geceler
o baş ağırcek arkideşş.agrımıyosaa amaa cımcımemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?