ben kitabi alamadim hanimlar ya bu ay icin hepinizden ozurdilerim..halbuki okumayi oyle cok istiyordum kibir turlu para denklestiremedim of bir is bulsam maasimi alsam o kitapcilari talan edecegim vallahi.. babamdanda para istemeye yuzum yok adam darda diye tekrar kusuruma bakmayin..
al benden de o kadar cnm ya kitabı temin ettim ama kafam almıo ankette değilde sonra okurum olmazsavalla bende ağır aksak ilerliyorum vallahi
200 lü sf lara geldim aslında akıcı bir kitap sıkıcı bir konu değil ama konsantre olamıyorum
3-5 sf okuyup bırakıyorum yoksa şimdiye çoktan biterdi bu akşam bi 100 sf falan daha okumayı düşünüyorum inşallah 3-4 güne benimki biter:26::26:
kızlar kitabı bitirdim ama bu ay kızım çok hastalandı o yüzden ağır aksak anca bitirdim yeni ayın anketini kim açıyor bekliyorum..
kızlar bende bitirdim sayılır son 30 sf kaldı :) yorumlara başlayabilir bence bitirenler
selam kızlar,
ben daha kitabı okuyamadım.
öncesinde okuduğum bir kitap vardı.
o bitti buna başlayacaktım.
hasta oldum biraz pek bişey yapamadım.
mutlaka okurum ama geçte olsa yorumumu yazarım.
idare edin beni :)))
yeni anket ne zaman açılıyor?
bebişine geçmiş olsun.kızlar kitabı bitirdim ama bu ay kızım çok hastalandı o yüzden ağır aksak anca bitirdim yeni ayın anketini kim açıyor bekliyorum..
Geçmiş olsun canım, şimdi nasıl kızın?
Seni kutluyorumBence de bitirenler yorumlara başlasın arkadaşlar.
Geçmiş olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?