hande80 kitap okuma günleri 7. anket

1

• Ankete Katılan
    12
  • Anket Kapalı .
valla bende ağır aksak ilerliyorum vallahi
200 lü sf lara geldim aslında akıcı bir kitap sıkıcı bir konu değil ama konsantre olamıyorum
3-5 sf okuyup bırakıyorum yoksa şimdiye çoktan biterdi bu akşam bi 100 sf falan daha okumayı düşünüyorum inşallah 3-4 güne benimki biter:26::26:

ben kitabi alamadim hanimlar ya bu ay icin hepinizden ozurdilerim..halbuki okumayi oyle cok istiyordum ki bir turlu para denklestiremedim of bir is bulsam maasimi alsam o kitapcilari talan edecegim vallahi.. babamdanda para istemeye yuzum yok adam darda diye tekrar kusuruma bakmayin..

ben kütüphaneden alıyorum :))
snede bulunduğun ilçenin kütüphanesine üye olmasın meb in kütüphanelerine ücretsiz üye olabilirsin
yeni yayınlananlar pek bulunmuyor ama 1 yıldan sonrakileri bulabiliyorsun:)
bu kitap zaten eski bir kitap :) ben gittim hemen buldum

al benden de o kadar cnm ya kitabı temin ettim ama kafam almıo ankette değilde sonra okurum olmazsa

Yaaa kızlar ben de çok okuyamadım. Tam okuyorum bizim kız ağlıyor. Altını değiştir, emzir, oynat, uyut derken zaman geçiyor. Sonra temizlikti yemekti derken kitabı ancak bir kaç sayfa okuyup bırakmak zorunda kalıyorum. Umarım ay sonuna kadar biter.

kızlar kitabı bitirdim ama bu ay kızım çok hastalandı o yüzden ağır aksak anca bitirdim yeni ayın anketini kim açıyor bekliyorum..

selam kızlar,
ben daha kitabı okuyamadım.
öncesinde okuduğum bir kitap vardı.
o bitti buna başlayacaktım.
hasta oldum biraz pek bişey yapamadım.
mutlaka okurum ama geçte olsa yorumumu yazarım.
idare edin beni :)))
yeni anket ne zaman açılıyor?

Yeni anket için Ameli'ye özel mesaj gönderdim.
O açabilecek durumda olmazsa ondan sonra Sliuistu var.

Anaa sira bana mi gelecek ben yavas yavas kitaplara bakayim ameli acamazsa sizi bekletmemis olurum

kızlar kitabı bitirdim ama bu ay kızım çok hastalandı o yüzden ağır aksak anca bitirdim yeni ayın anketini kim açıyor bekliyorum..

Geçmiş olsun canım, şimdi nasıl kızın?

kızlar bende bitirdim sayılır son 30 sf kaldı :) yorumlara başlayabilir bence bitirenler

Seni kutluyorum Bence de bitirenler yorumlara başlasın arkadaşlar.

Geçmiş olsun canım.

Ay bitti ama benim kitap bitmedi. Bitmez bu kitap bitmez
Yeni ankette seçilen kitapla birlikte okurum artık. Yorumumu da sonra eklerim.

gnydn64 sana da geçmiş olsun, alıntıyı unutmuşum:)
yeni kitapları ben de merakla bekliyorum arkadaşlar, bu ayki kitabı severek okudum. inşallah önümüzdeki ay için de performansım iyi olur.
ben biraz erken davranarak yorumumu yazmıştım zatenşimdi de katılırım inşallah bir yerden başlarsak:) kitabı bitirmeyen arkadaşlar bu noktadan sonra okumasın, lütfen.

ben kitabı çok etkileyici buldum. hatta ispanya iç savaşına dair birkaç okuma yapmayı bile düşünmüştüm ama ygs'ye hazırlanıyorum ve küçük oğluşumla planladığım şeyleri genelde unutuyorum. neyse, şimdi bu kısmı geçelim iç savaşta aynı kentteki insanların nasıl 2 farklı tarafı tutarak birbirlerine yabancılaşmalarını hatta yeri gelince öldürmelerini anlatmış yazar. savaşta mantık yoktur zaten. sadece öldürürsün. özellikle pilar karakterinin anlattığı pablonun meşhur saldırısı çok etkileyiciydi. ölmesi gerekenler kadar ölmemesi gerekenlerin de savaşın hengamesiyle arada kaybolup gitmeleri etkileyiciydi. maria'nın başına gelenler de çok kötüydü, çok üzüldüm o kısımda da. herşeye rağmen robertoya aşık olması, kısacık sürede gelişen ilişkiler..
sadece köprüden yola çıkıp 400 sayfalık kitap yazabilmek gerçekten farklı bir şey. 3 günlük olay süresi var ama biz kitaptan bir sürü detay öğreniyoruz. bu da herhalde işte büyük yazarlara has bir yetenek.

Ameli'den henüz haber yok.
Sliusti seçtiği kitapların listesini verdi bana.
Yarına kadar Ameli anket açmazsa anketi Sliusti adına açıyorum kızlar.

Geçmiş olsun canım, şimdi nasıl kızın?

Seni kutluyorum Bence de bitirenler yorumlara başlasın arkadaşlar.

Geçmiş olsun canım.

canım kış gelince salgından bizde payımızı aldık valla, önce yüksek ateşle savaştık ateşi düşürdük arkasından öksürükle uğraştık şükür iyiyiz şidi, bide ikimiz aynı anda hastalandık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…