• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hande80 kitap okuma günleri 7. anket

1

• Ankete Katılan
    12
  • Anket Kapalı .
Oy kullanmayan arkadaşlarımız sanırım yarına kadar da kullanmayacaklar. Ben kitabı bugün sipariş edeceğim. Bebişle ancak okumaya başlarım zaten. Acaba hiç fire vermeden tamamlayabileceğimiz bir kitap günü olacak mı merak ediyorum :31:

ben de sanmıorum cnm malesef her ankette aynı şey oluyor bence kitabımız belli oldu bu hafta ben de edinirim kitabı
maiberfi ben de merak ettim doğrusu

Günaydın güzel kitap kurtları :) Dün kocişim kitabı almış benim için. Bugün biraz temizlik yapayım başlarım kitabı okumaya artık. Bu hafta kitaba pek vakit ayıramayabilirim kızıma mevlit yapacağım önümüzdeki hafta sonu. Çok işim var çookk :6:

Anketimiz kapandı artık kitabımıza başlayabiliriz.
Listede olmadığı halde 2 kişi oy kullanmış ama sonucu zaten etkilemiyor.

Hadi bakalım hayırlı olsun yeni kitabımız. Bu kitap için süremiz ay sonuna kadar mı olacak diğerleri gibi?

günaydın güzel kitap kurtları :) dün kocişim kitabı almış benim için. Bugün biraz temizlik yapayım başlarım kitabı okumaya artık. Bu hafta kitaba pek vakit ayıramayabilirim kızıma mevlit yapacağım önümüzdeki hafta sonu. çok işim var çookk :6:

cnm şimdiden allah kabul etsin ne güzel oluyor bebiş mevlütleri bayılıorum

merhabalar,
ben kitaba başladım. kardeşim okulunun kütüphanesinden getirdi. gayet sürükleyici bir kitap. şu anda iyi gidiyor bakalım.

Handeciğim buraya uğradığında listemizden Maip ve Missa'yı siler misin?
Kendileri listeden çıkmak istediler.
Smoker'a ulaşamadım. Özel mesaj gönderilmiyor.
glntpl'den de haber bekliyorum.

Günaydın güzel kitap kurtları :) Dün kocişim kitabı almış benim için. Bugün biraz temizlik yapayım başlarım kitabı okumaya artık. Bu hafta kitaba pek vakit ayıramayabilirim kızıma mevlit yapacağım önümüzdeki hafta sonu. Çok işim var çookk :6:

canım allah kabul etsin..:71:

hadi, bakalım kızlar başlıyoruz okumaya:71:

merhabalar kızlar,

ben kitabı bitirdim. gerçekten sürükleyici bir kitaptı. kitap hakkında daha ayrıntılı yazacağım ama hala okuyan arkadaşlar var öyle sanırım ki. bu yüzden biraz daha beklemeye karar verdim.
hande80 arkadaşımıza da teşekkürler, güzel bir kitap seçimi yapmış.:71:

Kızlar ben kitabı daha bitiremedim. Siz ne durumdasınız? Konuya uğrayan olmamış pek fazla.

ben kitabı dün kütüphaneden aldım 30 sf falan okudum bendeki kitap 524 sayfa baya büyük bir kitapmış...:2:

Ben bu kitabı daha önce okumuştum.
Bir yerden bulabilirsem tekrar okurum ama bulamazsam okuduğum bir kitabı satın almak istemiyorum.

Back