• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hande80 kitap okuma günleri 7. anket

1

• Ankete Katılan
    12
  • Anket Kapalı .
Ayin dokuzunda sona eriyor canim ama o zamana kadar hangisini okuyacagimiz kaba taslak belli olur zaten..

kolera günlerinde aşkı okumuştum
elif şafak okumak istemiyorum
bu sebeple 1 ve 4 hangisi çıkarsa sevineceğim.
ben 1 dedim.

ben oyumu hamingwaya vermistim ama su an gabriel marquezin yuzyillik yalnizligini okuyorum..anlatacak kelime bulamiyorum..bence bu adama biraz agirlik vermek lazim okumada..hatta oyle ki kendi ayimda sirf bu adamin kitaplarini oylmaya sunabilirim ;))

bende yüzyıllık yalnızlık ve kolera günlerinde aşkı
severek okudum.

Ben geldim kızlar. Çok geç kalmışım oyumu kullanmaya :) Benim oyum Gabriel Garcia Marquez Kolera Günlerine Aşk'a gitti.

Sarissa
maiberf
burcu_brc
prensesi
Maip
MissA
hande80
ameli
sliuistu
gnydn64
smoker
glntpl
Punchshe
arapsabunu
neyneyse

Handeciğim listemize arapsabunu ve neyneyse de katıldı.
İlk sayfadaki listeye isimlerini eklermisin?
canım eklemeyi nasıl yapacağım..:44:

ben oyumu hamingwaya vermistim ama su an gabriel marquezin yuzyillik yalnizligini okuyorum..anlatacak kelime bulamiyorum..bence bu adama biraz agirlik vermek lazim okumada..hatta oyle ki kendi ayimda sirf bu adamin kitaplarini oylmaya sunabilirim ;))

canım benimde çok severek okuduğum bir kitaptır..:71:

Yüzyıllık Yalnızlık'ta biraz isim karmaşası yaşansa da okunması gereken bir yazar.
İnsan gerçekten edebi bir zevk alıyor.
Kolera Günlerinde Aşk
Yüzyıllık Yalnızlık
Kırmızı Pazartesi kitaplarını okudum.
Bunlar dışında seçersen mutlu olurum :34: :1:

kırmızı pazartesiyle
yüzıllık yalnızlığı ben de okudum evet kitapta isim karmaşası yaşamıştım doğrusu
kolera günlerinde aşk ı merak ediorum seçilmesse de sonra okuyacağım

o beş kişi gelmez gibi geliyor bana
o yüzden kitabı sipariş edicem ben
kitap yurduna baktım iskele yayıncılığın 5,25 liraymış
ne yapsam alsammı ki kızlar bir fikir verin bana
bilgi yayınevi, oda yayınları filanda var onlardada 15 küsur fiyat

Oy kullanmayan arkadaşlarımız sanırım yarına kadar da kullanmayacaklar. Ben kitabı bugün sipariş edeceğim. Bebişle ancak okumaya başlarım zaten. Acaba hiç fire vermeden tamamlayabileceğimiz bir kitap günü olacak mı merak ediyorum :31:

Hiç sanmıyorum Burcu.
İnsanlar bir hevesle isimlerini yazdırıyorlar.
Sonra hiç uğramıyorlar.
Maiberf bile gelmiyor artık.
Merak ediyorum aslında, kötü bir şey yoktur umarım.

evet bende anlamıyorum eğer okadar fazla girmiyorsanız unutup gidecekseniz neden birşeye katılırsınız ki..
hiç olmazsa arada bir gelip katıldığını belli etmeliler..
neyse bende ilk fırsatta kütüphaneye giderim artık en çok oy alanı alırım..
kitap değişirse eğer onuda okumuş olurum

Maiberf'i ben de merak ediyorum. Artık msn'de de görüşemiyoruz. Kötü bir şey olduğunu sanmıyorum, okuldan dolayı çok yoğun olduğunu söylüyordu sanırım o yüzden vakit bulamıyor. Belki bu kitap gününe katılır.
Kalan sağlar bizimdir deyip devam ediyoruz sanırım kitap günlerimize. Listeyi tekrar düzenlemekte fayda var diye düşünüyorum eğer oy vermeyen arkadaşlar devam etmeyeceklerse.

Bilemiyorum ki Burcu, ben de 9 yıllık öğretmenim ama hayatımın hiçbir döneminde bir şeyleri yapamayacak kadar yoğun olmama neden olmadı okul.
O nedenle sadece okulun yoğunluğu gibi gelmiyor bana.
Maiberf özel okulda mıydı?

Sanırım özel okulda. Lisede öğretmenlik yaptığını biliyorum sadece.

kizlar ya unideyken kaldigim evde bir suru kitabimi tasiyamadigm icin birakmak zorunda kalmistim yeni tasinanlar kitaplarimi attiklarini soyluyolar ya ama nedense kitapligin en guzel taninan kitaplarini atmislar resmen icim aciyor ya..

Kitap atılır mı ya? Afedersiniz ama ben yuh demek istiyorum. Bir insan hangi zihniyetle kitabı çöpe atar merak ettim doğrusu.

Back