canım sen bilirsin nasıl uygun görürsen öyle yapalım...
ben bi 60 sf falan okudum
neyneyse keşke yorumunu daha geç yapsaydınsenin bitirmiş olabileceğini düşünmeden yorumunu direkt okudum ve kitabın sonu hakkında fikrim oldu.. (
neyse canımız sağolsun keşke okumasaymışım senin mesajı atlasaymışım bitirdim dediğini görünce
kızlar kusura bakmayın. sonuç hakkında çok açıklayıcı olmamaya çalışmıştım ama başarılı olamadım sanırım. daha önce bitirdiğimde yazmak istememiştim ama belki sonra gelip yazamam diye belli bir müddet sonra yazdım. bu aylık acemiliğe verin artık. bir dahaki sefere daha açıkça belirtirim.Sarissa sana katılıyorum.
Neyneyse kitabın sonunu söylemeseydin keşke :))
Ben daha kitabı bitiremedim. Bakalım bu hafta geçsin bitireceğim inşallah.
kızlar kusura bakmayın. sonuç hakkında çok açıklayıcı olmamaya çalışmıştım ama başarılı olamadım sanırım. daha önce bitirdiğimde yazmak istememiştim ama belki sonra gelip yazamam diye belli bir müddet sonra yazdım. bu aylık acemiliğe verin artık. bir dahaki sefere daha açıkça belirtirim.
Punchshe ne yaptın canım, hayatını düzene sokabildin mi?
Kolay değil tabii sorunlarla uğraşırken kitaba konsantre olmak.
Ama kafanı dağıtmak için bir şeylerle uğraşman iyi olmuş.
Açtığın topiği görmemiştim.
Bakarım şimdi.
Hakkında hayırlısını diliyorum.
kızlar kusura bakmayın. sonuç hakkında çok açıklayıcı olmamaya çalışmıştım ama başarılı olamadım sanırım. daha önce bitirdiğimde yazmak istememiştim ama belki sonra gelip yazamam diye belli bir müddet sonra yazdım. bu aylık acemiliğe verin artık. bir dahaki sefere daha açıkça belirtirim.
Punchshe, aklına takılan canını sıkan ne sorunun var bilmiyorum ama Allah kalbini ferah tutsun ve sorunlarının üstesinden gelmen için sana gerekli gücü ve sabrı versin.
Farklı konulara yönelmen çok iyi olmuş, biraz da olsa sıkıntılarını hafifletir, unutturur umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?