- 17 Kasım 2014
- 1.665
- 1.021
- 158
- Konu Sahibi acembuselik
-
Buzdolabına koymadın mı
Dolaptaysa bişey olmamıştır
Mayalama süresi uzun olunca maya kokusu keskin olur. 6 saatte bozulmaz
Tühhayır canım ilk kez mayalı hamur yaptım streçle sardım üstünü de bezle sarmıştım
dolaba koymadı ısenız eksımıs olabılır malum evler sıcakkızlar lütfen kusuruma bakmayın ama nereye sorsam diye uygun bir yer bulamadım gerçekten şu an bu derdim var
geceden (saat 3 gibi) hamur mayaladım sabah bazlama yapacaktım ama şu an hamurda çok ağır ekşi maya kokusu gibi bir koku var. bu hamur bozuldu mu ? kullanılır mı ne yapmalıyım?
dolaba koymadı ısenız eksımıs olabılır malum evler sıcak
Bozulmamistir cok bekledigi icin fazla mayalandi sadece .kızlar lütfen kusuruma bakmayın ama nereye sorsam diye uygun bir yer bulamadım gerçekten şu an bu derdim var
geceden (saat 3 gibi) hamur mayaladım sabah bazlama yapacaktım ama şu an hamurda çok ağır ekşi maya kokusu gibi bir koku var. bu hamur bozuldu mu ? kullanılır mı ne yapmalıyım?
Buz dolabı daha uzun süre için geçerli. Muhtemelen bol mayalı pofuduk bir hamurisiniz olacak. Trabzon ekmeği yiyemem mesela ben oda fazla mayalı gelir bana ama pofuduk tur yani. 6 saate bozulmaz.yani kullanabilirim öyle mi ? buzdolabına koymamıştım korktum bozuldu diye
Buz dolabı daha uzun süre için geçerli. Muhtemelen bol mayalı pofuduk bir hamurisiniz olacak. Trabzon ekmeği yiyemem mesela ben oda fazla mayalı gelir bana ama pofuduk tur yani. 6 saate bozulmaz.
sıcak suyla değlde ılık suyla eritilir maya :) yda süt ile eritirsen ılık sütle dha çok kabarır hamurunBenim basima gelmisti pogaca yapacaktim oda sicaklikliginda beklettim biraz fazla beklettim sissin diye ,koku geldi ona ragmen pogaca yapmistim begenildi..
de bor.keresinde boyle eksi degilde daha baska tuhaf kokuyor...firindan cikartirken sanki pogaca degil pogacanin cesedini cikardim oyle kotu bir koku vardi ...kopeklere vermistim.sanirim
Kimsede kalkip demiyor maya sicak suyla eritilmez diye ben ne yapayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?