Hamster almak istiyorum

bu hamster kokusu için ne yapıyorsunuz.tamam hamsterım çok sevimli,ele de alıştı.ama bir süredir öyle bir koku salıyor ki onu evde tutmak neredeyse imkansızlaştı.bir yaşını geçti.hep aynı odadaydık,onu izliyorduk.ama hayvancığı bir yere kapatmak zorunda kaldık şimdi..hayvan mağazası da eminim geri almak istemez

Kafesini sürekli temizliyor musunuz ?
Ben 4 günde bir mutlaka temizliyorum, hiçbir koku sorunu yaşamadım 1 senedir.

Böyle bir hamster gördüm internette, İstanbul'da da var satanlar. çok tatlı.. ama ben de cesaret edemiyorum çok uğraş gerektirir diye..

ben önceden beslemiştim.. kafeslerinden kolaylıkla kaçabiliolar ve lab. fareleri hamster olarak satılabilio.. bana öle satmışlar en azından.. dikkatli ol =)

ben çok hayvansever biriyim ve birçok hayvan besledim. hamsterın bi farklısı olan gonzales almıştım. 2 tane aldım yalnız sıkılmasın diye. biri dişi diğeri erkekti ama malesef 3 küsür ay beraber yaşayabildiler. çünkü sabah kalktıgımda kafeste sadece 1 tane erkek gonzales ve diğerinin tüyleri ve kalan kemikleri vardır. şiddetle söylüyorum alırken çok iyi düşünün ya çok uyumlu hayvanları alın ki beraber yaşayabilsinler ya da ayrı ayrı bakın

şunu da söyleyeyim benimkiker aç kaldıklarından birbirlerini yeme gereği duymadılar. eğer bir çift alıyorsanız onların uyumlu olmaları gerekir çiftleşmiyolarsa kesinlikle ayırın. beni hayvanlarda dişiden kaynaklanan bir sorun vardı ama bu duruma gelecegini düşünememiştim hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…