Tesekkür ederim canim arkadasimHamsiyi bulunca mutfağa atmışsın hemen kendini canım
Şaşırdım adını görünce , ellerine sağlık canım .
Çok güzel , tam layıkıyla yapmışsın gözüküyor , eminim tadı da öyledir .
Başarılar tatlım , rakip olamadık bu sefer de
Tesekkür ederim canim arkadasim
Evet ya,hamsi görür görmez aklima yarisma geldi..hic denemedigim bir tatti,bende firsat bu firsat diyip attim kendimi mutfaga
Cokta heveslenmistim aslinda rakip olcaz diye ama olmadi,önümüzdeki maclara bakalim artik
Tesekkürler canim
Çok iyi yapmışsın canım , hamsili pilav bu kategoride olmalıydı bence de .
Önümüzdeki maçlara bakalım evet canım
tesekkür ederimEline sağlık:) Yarışmada başarılar dilerim:)
Cok tesekkür ederim adracigim..Pegasus ilk defa yapmana rağmen gayet güzel başarmışsın hamsili pilavı.Çok güzel görünüyor.Karadenizli olarak benim yapmam lazımdı ama. Ellerine sağlık canım.Başarılar dilerim.
Gidisat onu gösteriyo hemsom
kopamiyorum,bide diyetteyim adi..yemek topiklerinden cikmiyorum,nasil diyetse
Canimsin cok tesekkür ederim..Begenmeniz yetergene süper görünüyor kaptanımbende hiç yemedim hamsili pilav denemek lazım aslında
başarılar canımmm
3. takım olarak kaptanımızın yanındayız
bidahaki katagori diyet yemekleri olsunda bari bizde nasiplenelim
Canimsin ayni sansi bende kendimde görüyorum..sizin gibi kalbi temiz insanlarla tanisma firsatim oldu
Evet canim diyeti birakip buraya tasinirsak sasirma
Canim keske özelden sorsaydin bana..bütün gün müsaittim,her detayi anlatirdim:26:
Ilk tarifimi ekledigimde pasta yapmistim..150 küsür fotograf cekmistim,bunlarin hepsini kücültüp ekleyip konuyu acana kadar pc de 2 defa kapanmisti..yani saclarim einstein gibi olmustu sinirden ama katilmistim yine
Yok canimsin rahatsizlik ne demekBilemedim kaptanım yaaa...
Hem rahatsız etmekde istemem
Walla doğru diyorsun ama bakın ben blog açtığımdan bu tarafa 20 kilo aldımolabilkdiğince katılıp kaçmam lazım benim
Cok tesekkür ederimHamsiler nefis duruyor..Ellerinize sağlık..