• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pilav Tarifleri Hamsili pilav..(3.Takim Sponsorlugunda)

Niye vazgectin canim..keske katilsaydin:56:

bende kaburga almistim,yöresel yemeklerde kaburga dolmasi yapacaktim..sonra bende vazgectim:31:

O kategori de tarif sayısıyla alakalı bir anlaşmazlık olmuştu, sonra benim de hevesim kaçtı:ssz:
Sen neden katılmadın canım, bayağı iddialı bir yemek olurdu bence:52::16:

O kategori de tarif sayısıyla alakalı bir anlaşmazlık olmuştu, sonra benim de hevesim kaçtı:ssz:
Sen neden katılmadın canım, bayağı iddialı bir yemek olurdu bence:52::16:
evet canim cok güzel vede iddiali olurdu ama bende ayni sebepten katilmamistim:31:
sonra kaburgayi dolma yerine firina sürdüm,daha kolay bir yemek oldu:1:

ellerinize sağlık ,başarılar dilerim...

daha dün dedim ki neden hamsili pilav yapan olmamış ; yarışmadaki diğer arkadaşların çeşnili pilavlarına bakarken :34:

biraz zahmetli yapımı ama tadı mükemmel..:56: denemeyen varsa bende tavsiye ediyorum :16:

Bence gözünü kapat ye,sonra bir daha sevmemezlik yapmazsin:60:

Canimsin hem saglikli hem lezzetli,daha ne olsun..bende denizden cikan her canliya talibim,o derece severim yani:52:
Benim annemde öyle denizden ben çıkarsam yer o derece:60::60::60:
Ben küçükken boğazıma kılçık takılmıştı acı çekmiştim:43:O günden sonra yiyemiyorum:5:

ellerinize sağlık ,başarılar dilerim...

daha dün dedim ki neden hamsili pilav yapan olmamış ; yarışmadaki diğer arkadaşların çeşnili pilavlarına bakarken :34:

biraz zahmetli yapımı ama tadı mükemmel..:56: denemeyen varsa bende tavsiye ediyorum :16:

Cok tesekkür ederim:16:

Ne güzel tesadüf olmus..Bende bekledim,yapan olur diye ama bana kismetmis:9:

Aslinda beni temizlemesi biraz ugrastirdi:31:

Kesinlikle denenmesi gereken bir lezzet:56:

Benim annemde öyle denizden ben çıkarsam yer o derece:60::60::60:
Ben küçükken boğazıma kılçık takılmıştı acı çekmiştim:43:O günden sonra yiyemiyorum:5:
Ah canim,cok gecmisolsun..Anneciginede saygilar:42:

Bence sen o kötü aniyi sil bilincaltindan,sadece lezzeti birak:52:

Süper gözüküyor elllerine sağlık :46: başarılar diliyorum yarışmada ..
En sonunda hamsili pilav da geldi,mutlaka denemek isterim bunu..:56:
Cok tesekkür ederim,güzel bakan güzel görürmüs:16:

Baktim yapan yok,zaten bende dünden raziymisim,yapiverdim:9:

Insallah dener ve begenirsin..Sanada basarilar:16:

Son düzenleme:
Cok tesekkür ederim,güzel bakan güzel görürmüs:16:

Baktim yapan yok,zaten bende dünden raziymisim,yapiverdim:9:

Insallah dener ve begenirsin..Sanada basarilar:16:

Bütün tarifler harika zaten,iyi oldu bu tarifin hemde nasıl yapılıyor görmüş olduk :16:
Kesin denerim balığı çok severim ondan..
Çok teşekkürler sağol :38:

Bütün tarifler harika zaten,iyi oldu bu tarifin hemde nasıl yapılıyor görmüş olduk :16:
hanım abla kim kazancak sence:53:hepsi birbirinden güzel:53:
pro benim yalnız kimseye yar etmem:52::52::52:

ahahaha :52:tamam abla:60::60:
:9::9::9:
Kesinlikle tarifler birbirinden güzel..Cok becerikli hatunlar var burda..hem yeni seyler ögreniyoruz,hemde egleniyoruz...Yeni arkadasliklarda bonusu:16:
hanım abla kim kazancak sence:53:hepsi birbirinden güzel:53:
pro benim yalnız kimseye yar etmem:52::52::52:
Insallah sen kazanirsin canimsin..Bence secim politikasini kuvvetli tutarsan sansin cok:52:

:9::9::9:

Kesinlikle tarifler birbirinden güzel..Cok becerikli hatunlar var burda..hem yeni seyler ögreniyoruz,hemde egleniyoruz...Yeni arkadasliklarda bonusu:16:

Insallah sen kazanirsin canimsin..Bence secim politikasini kuvvetli tutarsan sansin cok:52:
umuyorum:27:ben alıcam benim olucak binicem üstüne alıcam kırbacı vurucam vurucam:27:

Back