Deniz Ürünleri Hamsi Pilavı / safahat (Efsane pirinç sponsorluğu ile)

oooooooovvvvvvvvv memleket kokusu buram buram yayıldı fotoğraflardan ellerine sağlık canım ama porsiyonluk yapmadığın zaman ocak üstünde kısık ateşte ve alta gelecek kısımları mısır unlayıp kızartmanı tavsiye ederim

Tesekkur ederim balim
Hamsinin kizartmasi beni cabuk tikiyor ama denemek lazim

Tesekkur ederim balim
Hamsinin kizartmasi beni cabuk tikiyor ama denemek lazim

yemiyorum balık ama aşinayım fazlasıyla cidden değişik en azından görüntü bakımında tadını bilmiyorum valla akşam kocama dedim sana bi hamsili pilav yapayım hemde yarışmaya katılırım bir geldim safahat yine patlatmış bombayı süpersin ellerine sağlık canım

Son düzenleme:
Abinin nasibine engel olmusum desene Cnm esleme de demistim sana da diyorum yapmak istiyorsan yap cnm her tarif farklidir degisiklik olur

Abinin nasibine engel olmusum desene Cnm esleme de demistim sana da diyorum yapmak istiyorsan yap cnm her tarif farklidir degisiklik olur

yok cannım ben yarışmadan elimi eteğimi çektim zaten yapamam oğlum hasta çok mızmız müsade etmez

Ben bu hamsiyi hertürlü yerim
Yarışmada başarılar dilerim

Ellerine sağlık görüntsü bile iştah açıyor zaten balığı çok severim başarılar diliyorummm

ellerine sağlık tüm kategorilerin en hızlı ve marifetli üyesi
yarışmada başarılar diliyorumm

Aynen katılıyorum sana ,sahafatcığıma yetişmek için kategoriler açıklanmadan her olası kategori için sunum hazırlamalı , pc ye yüklemeli hatta kk da yükleyip elimiz konu aç butonunda tıklamayı beklemeliyiz

Sfahatcım , tekrar tekrar ellerine sağlık ... Müthişsin

ben buna ölürüm o derece seviyorum
tarif ve fotoğraflar harika
yalnız sunumda güveç kabından ters çevirip çıkartarak servis ediyorum ben
öyle de çok güzel oluyor.
ellerine emeğine sağlık

onnn numaraaaaa 1254548 yıldız bayıldımmmm ellerine sağlıkkkk

hamsiyle yıldızımızın barışmamasına rağmen görüntü muhteşem, sunum iştah açıcı ellerine sağlık canım

tez canlı yarışmacı,ellerine sağlık,güzel görünüyor hamsiler.

Ellerine sağlık safahat'cım
Çok iştah açıcı görünüyor

ellerine sağlık bende 2 hafta önce yapmıştım ilk kez ve güzel olmuştu,
böyle tek tek kaselere yapma fikride iyiymiş,misafir için özellikle güzel bir sunum olur.

Huuu komşuuuuu

Oturmaya gelmiştim sana ama yoksun.

Bende nefis hamsili pilavından bir güveç kaptım gidiyorumm

Sonra resimlerde neden eksik güvecim deme

Ben bu hamsiyi hertürlü yerim
Yarışmada başarılar dilerim
Tesekkur ederim Mune
Ellerine sağlık görüntsü bile iştah açıyor zaten balığı çok severim başarılar diliyorummm
Btesekkur ederimm balik sevilmez mi

ay guldurdun beni mutlu yasa emi
Tesekkur ederim

çok severim..enfes bir tat..
ayrıca oldukça başarılı görünüyo emeğine sağlık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…