3 Kişilik
Haz. Süresi: 35 dak
Bekleme Süresi: ---.
Pişirme Süresi: 20-25 dak.
Püf noktası: Balığın taze olduğunu gözlerinden anlayabilirsiniz. Taze balığın gözleri pırıl pırıl, bayatınki ise puslu olur.
Püf noktası: İç pilav yaparken ben yasmin pirinci kullanıyorum. Bu birincin kendine has aroması ve kokusu ayrı bir lezzet katıyor.
Püf noktası: Pilavı iyice sarıp demlenmeye bırakmak, pilvımızın yapışmasını önler.
eLine sağlıkÇok severim hamsiyi pilavlısını denememiştim hiç eminim çok lezzetlidir
Ellerine sağlık safahatcım , merakla bekliyordum hamsili pilav kimden gelecek diye
Güveçte porsiyonluk hazırlamam çok daha güzel olmuş ,bende böyle yaparım .
Başarılar canım
Teşekkür ederim. Tavsiye ederimEllerine sağlıkGece gece gözlerim açıldı valla. Hamsiye bayılırım.
Muhteşem gözüküyorEn yakın zamanda bende deneyeceğim.
canım her zamanki gibi çok güzell. Sana bayılıyorum ve imreniyorum çorbalarda birinci oldun ama elini eteğini çekmedin çok büyük zevle ki bu çok belli oluyor çok güzel tarifler paylaşıyor, uğraşıyorsun. Çünük belli ki yemek yapmayı da sunmayı da çok seviyorsun bir kere birinci oldum zaten daha gerek yok diyebilirdin. Belki bir kere daha birincilik gelir bir kişi bir kere birinci olacak diye bir kural yok.
Balığı çok sevrim. Bu tarife de baylırım porsiyonluk hiç denememiştim ama denicem daha pratik
Sagol cnmsafahatcım ben en çok servisine bayıldım bardaklarına ve supla larına bir pembe aşığı olarak ben ba-yıl-dımmmm
Sagol cnmbardaklarimi ben yaptim begendin mi
sahii mii!
nasıl yaptın gııııııı
banaa da yapta evlenirken düğünüme yolla olmaz mı
Evet cnm ahsap boyama bilirim birazcik
Istersen yaparim cnmyakin mi dugun var mi vakit
yok kız ne evlenmesi işte gelecek de ki ne zaman olacağı belli olmayan düğünümden bahsettim
hani beyaz atlımı bulup beni alırsa işte
Coook tesekkur ederim cnmYemek yapmayı ve ikram etmeyi yedirmeyi çook severim. Paylaşmak da ayrı hoşuma gitti doğrusu. Bilginin de zekatı vardır çünkü, insan bildiğini kendine saklamamali.paylastiklarimi acikcasi sevgiyle paylasiyorum bir kisinin dahi hosuna gitse de denese ne mutlu bana, birincilik hicbir katilimimda dogrudan hedefim degildi ama olursa ne mutlu bana
Ben de balik cok severimtek porsiyon hem pratik hem şık oluyor
Safahatım ne güzel yazmışsın
Ellerine emeğine yüreğine sağlık
ilk tarif gelmiş bile.ellerinize, kollarınıza sağlık
deniz ürünlerini severim.hamsili pilavı da ayrı bir severim.şöyle üstüne bolca bir limon sıkıcaksın,tadı aynı midye dolma gibi oluyor.
midye dolma sevenlere duyurulur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?