Ekleme bittiBen dimi teşekkür ederimmm
Şükür yaaaa büyük patron sen çok yaşa yoksa bu nevoşu durduramayacaktimEkleme bitti100'den fazla eklenmiyormuş Hadi sen de 100 tane ekle
100 tane yapınca beni çağırŞükür yaaaa büyük patron sen çok yaşa yoksa bu nevoşu durduramayacaktim
Tamammmmmmm nevos100 tane yapınca beni çağır
hamsileri aynı şekilde ayıklayıp ikiye ayırıyoruz. taze soğan maydanoz varsa 2-3 yaprak pazı yumurta süt ve mısır unuyla harç yapıyoruz isteğe göre baharatını katıp kaşık kaşık tavaya döküp kızartıyoruz. :)Teşekkür ederim.Siz nasıl yapıyorsunuz..
Çok farklıymış canım eminim çok güzel oluyordurhamsileri aynı şekilde ayıklayıp ikiye ayırıyoruz. taze soğan maydanoz varsa 2-3 yaprak pazı yumurta süt ve mısır unuyla harç yapıyoruz isteğe göre baharatını katıp kaşık kaşık tavaya döküp kızartıyoruz. :)
Teşekkür ederim canımOoo balık mı yaptın sen ya ben kaçırdım eline sağlık başarılar dilerim editörüme
Canım çekti
Sağol canımCanım harika görünüyor ellerine sağlık, çok beğendim.
Sağol canomNevomm,kendisini ayrı hamsisini ayrı sevdigimmcok guzel olmus canim nevom coook istah açıcı olmus tek kelimeyle ba-yıl-dim ellerine sağlık başarılar diliyorum canimin ici
Sağol canımCanm cok guzel olmus ellerine saglik annemde cok begendi
Çok teşekkür ederim canımNevoşum ellerine sağlık nefis görünüyor..
Diyordum ya balıktan hoşlanmıyorum bu aralar diye... Meğer bana bu kategori lazımmış. Bütün tarifleri öyle canım çekti ki.balık sevgimi yeniden bana kazandırdığınız için çok teşekkür ederim
Teşekkür ederim canımsüper nevom ellerine sağlık
Teşekkür ederim.Sizin de elinize sağlıkhafta sonu denedim kesinlikle harika bi lezzettiama biz baharatsız ve normal unla yaptık cok güxeldi yaaaa
elleriize sağlık gercekten güzel bi tarif