aynen öyle canm. bak şimdide dıorum kendı haline bırakıorum diye .. bı zaman snra gene yazmaya baslarım '' kızlar hamilemiyim sizce diye '''Hayirlisi olsun ya. keşke kendi haline bırakabilsek. ne zaman desem artık kendi haline bırakıyorum diye muhakkak aklıma giriyor bir şekilde.
1.5 yillik evliyim 7 aydir bebek iatiyoruz ağustosta kimyasal gebelik yaşadim doktor herşeyin normal olduğunu söyledi folik asit ve coraspin verdi 5-6 ay daha olmazsa yine gel dediAllahim bizlere de nasip eder inşallah hayırlı sağlıklı bir evlat. kaç senelik evlisin canım . doktora falan gittin mi ?
aynen :) :) :) kadın olmak zor ama bir o kadar kutsal. detaycı olmaktan kaynaklanıyor illa düşünüyoruzaynen öyle canm. bak şimdide dıorum kendı haline bırakıorum diye .. bı zaman snra gene yazmaya baslarım '' kızlar hamilemiyim sizce diye '''
hadi bakalım inşallah en yakın zamanda alırsın güzel haberler doktora gitmeye gerek kalmadan1.5 yillik evliyim 7 aydir bebek iatiyoruz ağustosta kimyasal gebelik yaşadim doktor herşeyin normal olduğunu söyledi folik asit ve coraspin verdi 5-6 ay daha olmazsa yine gel dedi
keşke erkekler kadar bizde sakin detay düşünmeyen hayatı akışına bırakabilen cinsten olsaydık ozaman mutlu olurdukaynen :) :) :) kadın olmak zor ama bir o kadar kutsal. detaycı olmaktan kaynaklanıyor illa düşünüyoruz
haklısın. doğru söze ne hacet. :)keşke erkekler kadar bizde sakin detay düşünmeyen hayatı akışına bırakabilen cinsten olsaydık ozaman mutlu olurduk
inşallah hamissindir :)Adetime son bir haftaaaa göğüslerim acıyor sanki nerdeyse yarın gidip test yapıcam ya
sağol tatlım inşallahh. Allah isteyen herkese nasip etsiin. (amiiin :) )inşallah hamissindir :)
Allahim bizlere de nasip eder inşallah hayırlı sağlıklı bir evlat. kaç senelik evlisin canım . doktora falan gittin mi ?
Amin inşallah. en yakın zamanda tekrar hamile kalirsin umarım. üzüldüm senin adınaMerhaba arkadaşlar ben 4 ay önce 22 haftalık erken doğumla kaybettim bebeğimidr kasım ayında tekrar deneyebilirsin dedi bende çok istiyorum bu ay ama hayırlısı olsun tabiki Allah herkese nasip etsin inşallah
1.5 yıldır ewliyim ve 8 aydır istiyorz tabi aralarda umutsuzluğa kapılıp bıraktığımız zamanlar oldu 2 aydrda ilaç tedavisi görüyorum umarm isteyen herkes bebeğini kucağina alırbirşey soracağım kızlar kimler kaç yıllık evli ne kadar zamandır bebek için uğraşıyor ?
Merhaba kizlar 7 aylik evliyim ve 2 ay bebek calismalarimizi cok duzenli yaptik ayaklri siktim bir saat bekeldim yumurtlamada skı calistil fakt olmadi... cunku ben olmazsa dye cok korktum hepkendimde belirti aradim burada hep belirti arastirdim kendimi dinledim ve adet duzenim bozuldu 4 gun once adet oldum folic ast kullaniyorum.. ama bu ay yumurtlama falan takip etmicem ayak 5 dakika dikcem ve hamileligi dusunmucem ozaman oluyormua bu ayda boyle denicem
ayyy canımm :) hemen kan testi yaptır bence :) hamile olma ihtimalin yüksek olmasa silik çıkmazdı.Kızlar dayanamadm test yaptm. Çok silik bir şekilde çizgi oldu. Adetime 5 gün var. Kan testi yaptırmak için erken mii heyecan kapladı icimi
Bugün yaptırdım sabahn köründe canım hamileyim. Hatta degerim baya yüksek çıktı :)ayyy canımm :) hemen kan testi yaptır bence :) hamile olma ihtimalin yüksek olmasa silik çıkmazdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?