benimki ilk yıl ilk defa doğum günümü unutmuştumklava: evde beni böyle görünce ertesi gün maliyetli bir gün oldu onun için kaydirigubbakcemile3
benim doğum günümde onun işlerinin çok yoğun sabahlara kadar çalıştığı döneme denk geliyor doğaldır unutması ama o ilkdi bidaha unutcanı sanmıyorum
herşeyin bir ilki vardır canım bir kereden bir şey olmaz adam affettirmiş hemen kendini sana bak. ne güzelll....
hiiii cerende gelmiş hoşgeldin kız valla başka sokaklarada giriyoruz ama kafamız dagılsın diye bak sen bile diyorsun hamile oldugum halde gebe muhabbetlerinden sıkılıyorum bazen diye bizi anlayacagını umuyoruz biizm sizin gebeliginizi dinlemek sıkmıyor sakın ha yanlış anlaşılmasın sadece psikolojimiz daha çok etkileniyor inan zaten elimizde olmasa yapmazdık farkında olmadan etkilenip üzülüyoruz bunu dile getirdik ama ben hep yanlış anlaşıldıgımız ve bana alınanları hissettim dogru dürüst cvp bile vermediler bana o yüzden bir daha açmam agzımı dedi ha burada sen açık yazdın bende anlayavagını düşündügüm için yazdım sana ama lütfen yanlış anlama amacım gerçekten kırmak dgl ruh hali işte...senide istedgin zaman b urada görmek isterizkapımız açık..
neşe kız ben de yapıyordum onu bir ara yazdan fasulye karnıyarık vs koyuyordum kışında canımız istedikçe hemen pişiyordu hatta karnı yarıkları çok kez kayınvalidem yazlıktan gelirken görümceme ve bana hazırlardı torba torba üstünde biber domates süsüne kadar..sonra pilav pişir hemen onu 2 fokurdat tamam..ama bu yaz pek bişi yapmadım fasulye var biraz et falan...aslında şimdi bile azıcık koymak lazım dar sıkışık günler için..
efendime dün akşama kadar hiç birşey yemedim hemde iştah yoktu fazla inanın ara ögünü bile zorladım sırf metabolizma yavaşlamasın diye...ama akşam üzeri yemekten 1 buçuk saat önce 2 buçuk dilim baklava yaptım ama ne yapayım taa memleketten gelmiş ablamın sözü olmuştu bayram bitimi bizimkiler bizede göndermiş..yemekten 2 saat sonrada 2 buçuk dilim yedim offf oldumu toplam 5 dilim vay kii anaam ben ne yapacam diye dövündüm..tutamadımda kendimi inanın canım yemek istemiyordu yemek ama tatlıda tutamadım kendimi..ha bu arada akşam yemegi niyetine menemen yedim..
bu sabah yine poaça çay içtim az öncede dogadan formlardan içtim şeker yerine tatlandırıcı kullanıyorum bu arada..
kız burcu yaş 27 metabolizman hızlıysa ne güzel ben 23 yaşındayım ama eminin senden kiloluyumdur benim metabolizma çok yavaş ha bu arada ilaç falanda kullandım ben hormon ilaçları onlarda şişirdi beni pkoda yapıyordmuş önceden başıma gelmeden bu bilmiyordum..
Canım biz eşimle en başında karar aldık ailelerimiz de dahil olmak üzere hiçkimseye söylemedik. Bunu sadece buradaki siz arkadaşlarım biliyorsunuz. İyi de oldu. Sana tavsiyem ağzından kaçırdıysan, dağıtacağını düşündüğün birkaç kişinin yanında "biz....sebepten çocuk olayından vazgeçtik, bunu bir atlatalım sonra düşünüyoruz" deyiver. Çok işe yarar emin ol. Bana daha yok mu diyenlere ben "daha derslerim var, doktoram bitince" diyorum. Bu sefer de doktora ne zaman bitecek diyorlar "var 4-5 sene daha" diyorum :jeyyar: nasıl ama? Sende kendince bişi uydur, ev almadan, araba almadan, daha iyi bir iş bulmadan falan de. Bir müddet başın rahatlar.
mavidenizcim hoşgeldin evet bende metobilizma hızlı galiba
sağlıklı olalımda fazla klo eksik kilo boşverin gerisini
hoş bulduk mavi deniz diğer taraftan laf atmıştım sana ama burdan cevap verdin canın sağolsun yazdın ya önemli olan bu. ben seni niye yanlış anlayayım gülüm. ben istiyorumki sürekli bebekten konuşarak daraltmayalım kendimizi diyorum ya inanın gebeyim ama sıkılıyorum çünkü zaman geçmiyor o zaman herşey gözümde büyüyor aklıma ister istemez her düşünce giriyor bu kez başlıyorum gerilmeye stres olmaya. biraz unutayım diyorum hamile olduğumu başka şeyler paylaşalım diyorum. zaten evdekiler yeterince hatırlatıyor bebeği aman aman diye diye fenalıklar bastı bana biraz nankörüm galiba :) neyse burda sizerle başka muhabbetler ettikçe zamnın daha hızlı geçeceğine inanıyorum. aklımızın dağılması gerek dimi :)
canım baklavaları götürmüşsün oh oh yarasın afiyet bal şeker olsun. boşver kızma kendine can boğazdan gelir ye...
kız neşe nerdesin ugramışsın ama yazmamışsın?sen neler yaptın ha yazayım yine ne yedigimi bugün __sabah poaça çay aradadogadan form yarım avuç leblebi
__öglen bir karnıyarık 1 kepçe kadar pilav tarhana çorbası cacık
şimdilik yediklerim bunlar 1saate kadar da mandalina yerim..
canım çok güzel fikir.biz zaten 5 yıldır hiç düşünmemiştir o zamanda ne zaman yapcan yap artık falan filan başımın etini yiyorlardı.sussunlar diye tamam hazırız başladık çalışmalara dedim şimdide varmı güzel haber vs vs aslında ne desem boşş.bizde eşimle ailemize söylemedik.sadece arkadaşlar ve komşular biliyo allahım hakkımızda hayırlısını versin.:1hug:
gönülsızım illa bir yerde söylemek zorunda kalıyorsun biz az çok çıtlatmıştık ama söylemesem zaten bilceklerdi her ay neredeyse doktordayım bazen ayda 3 kere gittigim oluyor yani illa duyuyorlar ama sık bogaz etmiyorlar ne oldu niye olmuyor diye biliyorlar pko var ne yapılacagını vs falan kayınvalidem hep teselli ediyor beni aman üzülme geç olsun güç olmasın diye..
Cerencim zaten diyetisyene gidiyorum ben. Ama burda takım olmak başka zevkli.
Ya kızlar bu ponpon (dut) ipi aldım da nasıl başlayacağımı bilemedim ben( bilen var mı?