neşe sabahdan beri kitap bölümündeyim dediğin gibi kurcalayayım deidm çıkamıyorum :)))) süper işte ben kitap oalyına takıldımmı kendimi unutuyorum
Çok güzel ve ilginç bölümler var canım. Kendimizi boğmamalıyız diye düşünüyorum artık ben.
oo maşallah neler yapılacagı düşünülmüş kızlar ben de sitede bazı yerlere giriyorum uzun süre çıkamıyorum yarım kalan kitabıma başladım geri ben dün akşam..örgüye henüz başlamadım allah bilir ne zaman bu aralar işlerim olabilir..neşe şu diyet yemek tarifleri bulma fikri çok güzel yada ne yedigimizi paylaşalım bazen burada günlük gibide olabilir hem birbirimizi uyarmış oluruz bu sayede...
Evet süper bir fikir. Ben lahana suyu içiyorum 2 gündür ve adetten dolayı şiştim, ödem yaptı. Bu kilolar gidecek inşallah.
Sabah- Çok az yedim, 1 çatal kadar, 1 bardak süt içtim. Aç karınla da 1 bardak lahana suyumu içmiştim. Ben de şeker hapı kullanıyorum artık. Midemi bulandırdığı için fazla bişi yiyemiyorum ama bu kilo nerden geliyor anlamıyorum.
Ara- bol su, 1 bardak şekersiz çay, 3-4 kuru yedim.
Öğle-3-4 susamlı kraker, lahana suyu
Akşam-????
Ben adımsayar aldım hergün kaç adım attığıma bakıyorum. Dün 6.000 adımı geçtim ama daha fazla olmalıydı. Bugün de azsonra yürüyüşe çıkıcam inşallah. Hem klomeni almalıyım. Hem de kendime şiş ve yün almak istiyorum ama hala ne yapacağıma karar vermedim. Bana akıl verin kızlar ne yapayım ve nasıl???
burcusal kitaba henüz bakmıyorum evdede okunacak 2 3 kitabım var o yüzden hiç bakmayayım sonra kendimi tutamıyorum birde evde bu ayın seninle dergisi var geçen ayınkide henüz yarım o kadar yanii.
seninle dergisi nasıl? Hiç almadım ben. Ben genelde sofra alıyorum, bilimteknik bide, arada da Cosmopolitan. Merak ettim işe yarar şeyler var mı içinde?
şunlra bak bak,kız nereye kaçtınız bakem siz,yakaldım işte :)) en iyisi başka işlerle uğraşmak doğru sdüşünmüşssünüz valla,o zaman stres falan da kalmıyor,benimde gebeliğim böyle bir zaman denk gelmişti,inş sizinde böyle olur,burdan da öpüyorum sizleri
Teşekkürler canım. Ben kaçmak istiyorum gerçekten artık herşeyden ve herkesten. Bunalıma mı girdim ne? Eşimden, işimden, bebiş konularından, herkesten kaçmak istiyorum. Burada sanki nefes alabiliyorum gibi geliyor bana. Arkadaşalrımı çok seviyorum am asanırım ben epey bunaldım
(
kaçmadık kız uraş arıoz kendimize işte
:roflol: :roflol: başımızda birsürü uğraş olsa da biz biraz daha çorap örmeye çalışıyoz başımıza dimi??? laelaelaelaelae
mavi deniz cim
Kadınlar Kulübü > Ortaya Karışık > Mizah + Görsel Paylaşım > İtiraflarımız
burda hamile kalmak adına neler yaptınız itiraf edin var
Bir ara oraya ben de bakmıştım, ilk zamanlarımdı. Şöyle düşündüğümü hatırlıyorum "benim zaten bunlara ihtiyacım kalamyacak çünkü ben hemen hamiş kalırım" :dilcikar: oldu güzelim, kolaydı o kadar...bak nerdeyse 2 sene oldu hala hiç siftahım bile yok. Bazen de bugünkü gibi "ben bu adamı baba yapmaya mı çalışıyorum" diyorum. Analaycağınız çok karışığım bugünlerde. O yüzden de önceliği kendime vermeye karar verdim.
E hadi bana bir örnek bulun, ne yapayım ben??Sabahtan beri netten örnek arıyom hala kafama göre bişiler bulamadım, offfCADIARZU