Hamişliği kafaya takmayanlar/takmayacaklar

Kızlar günaydııııııııııııııııııııınnnnnnn
Az sonra derse gidicem ama aklım hep örgümde. Biranevvel akşam olsa da gidip örsem gene. Acayip alışkanlık yapacak bu iş bana inşallah. Herkese tavsiye ederim, çabucak ilerliyor.
Kızlar üzerinize afiyet tuvalete biraz zor çıktım. Bol meyve de yiyorum ama çok da su içerim, eşimi isyan ettirecek kadar çok. Eczaneye gidip ilaç falan mı alsam ki :KK43:( iyi gelen bişeyler biliyor musunuz?

neşecim günaydın ören bayanmı olcan kız kaydirigubbakcemile3
sabahları aç karına ılık su iç iyi gelir

günaydın bayanlar...
ponpon ipi şimdi anladım canım evet o resmdeki atkı varya onun aynısı aynı rengi bende var :)
evet çok yumuşacık bir ip doğru diyorsun hadi örde bitir bakalım...
benim annem ve kayınvalidemden bana sıra gelmez onlar hallediyorlar örgü işini :)

günaydın bayanlar...
ponpon ipi şimdi anladım canım evet o resmdeki atkı varya onun aynısı aynı rengi bende var :)
evet çok yumuşacık bir ip doğru diyorsun hadi örde bitir bakalım...
benim annem ve kayınvalidemden bana sıra gelmez onlar hallediyorlar örgü işini :)

Ben annemden fellik fellik saklı yapıyorum, elimde görse hemen alır bitiriverir çünkü:)) bunu ben yapıcam inşallah. Şimdiye kadar ne kadar örgüye başladıysam bitmiş buldum, kızıyorum ama:))

bendede o ponponalrdna atkı var benimde kaynvalidem örüp duruyor bide annem örüyor ev atkıdan geçilmiyorkaydirigubbakcemile3

bedne olaiblirim herkese tavsiye ediyorum sanda ettimmi bilmiyorum ama :eek:

Suçlu yakalandı:) akşam 2ye kadar örgü örülür mü kızım ya, resmen alışkanlık yapıyor. Önümde bilgisayar KK, elimde örgü, gece 2'ye kadar ördüm. Sabah da 6'da kalktım. Şimdi e dersim var. Nolcek bu böyle, hadi çöz bakalım kaydirigubbakcemile3

Suçlu yakalandı:) akşam 2ye kadar örgü örülür mü kızım ya, resmen alışkanlık yapıyor. Önümde bilgisayar KK, elimde örgü, gece 2'ye kadar ördüm. Sabah da 6'da kalktım. Şimdi e dersim var. Nolcek bu böyle, hadi çöz bakalım kaydirigubbakcemile3

ımm şeyyy bennn :eek: belkide ben değilimdir öneren :1rolleyes:

al eline örgüyü dersdede ör hatta bi der el işi dersi olsun örgü örmecekaydirigubbakcemile3

Burcusal canım o zaman benim de elime çıkışımı verip, git evinde ör derler. Canlarım ben derse gidiyorum, görüşürüz. Dualarımıza bugün hız verelim. Rabbim hepimizin hakkında en hayırlısı neyse onu versin.

canım neşe senin branşın ne tatlım? ev ekonomisine dönebilecekmisin? :)
hay sen çok yaşa emi burcu :) allah senin iyiliğini versin. akşamdan kalmasın galiba allah bozmasın keyfini neşeni cicim...
aynen bizim evde atkı dolu canım valide sağolsun eline geçen iple bir şeyler yapıyor bana daral geldi artık :KK43:

canım neşe senin branşın ne tatlım? ev ekonomisine dönebilecekmisin? :)
hay sen çok yaşa emi burcu :) allah senin iyiliğini versin. akşamdan kalmasın galiba allah bozmasın keyfini neşeni cicim...
aynen bizim evde atkı dolu canım valide sağolsun eline geçen iple bir şeyler yapıyor bana daral geldi artık :KK43:

Canım branşım biyoloji eğitimi:)) ev ekonomisi değil burda her alanda master yapıcaz yakında. Doktorları bile sorguluyoruz verdikleri vermedikleri ilaçlara göre baksana.

neşecim neyse canım sen derse gir artık öğrenciler kolundan tutup çekmeden kaydirigubbakcemile

sana iyi dersler kuzum sonra tekrar grş.

Zuzum ben öğrenciyim daha :))laelaelaelaelae benim durum biraz karışık,sonra anlatırım inşallah..

hımm bilmiyyordum :1no2: kusura bakma profilinde eğitimci yazınca şeyy ettim ben neyse yinede iyi dersler sonra anlatırsın hadi bayyy

kız biz de seni öğretmen sanıyoruz:mymeka:
neyse yinede iyi dersler sana kaydirigubbakcemile3

ören bayan almışsın ipleri valla resmini buradan göremiyorum ne yazıkkı resimler açılmıyor evden denk gelirsem bakarım.. sen bize göre hızlı çıktın valla biz dün görümcemlere gittik kayınvalidemi alacaktık ordanda akşam 10 gibi geldik o saatten sonra bütün perdeleri indir bulabildigimiz eski perdeleri geri camlara taktık daha dogrusu eşim taktı canı çıkm ış gibiydi çabuk bitti ama çok yoruldum deyip duruyordu..saat 11 bulmuştu işimiz bitince zaten diş diıçala yüz yıka üstünü degiştir derken 11 buçuk oldu anca yattım ne kitap okumaya ne örgü örmeye fırsat kalıyor..örgüye eve taşınana kadar başlayamamda ama kitaba başladım..bizim evde atkidan geçilmiyor aslında..neşe valla yemekler neyden yapılıyor hiç bilmiyorum diyet yemekelri de var ama hep et çıkıyor birde öyle aman aman normal yemege göre yagsız dgl az farkediyor..birde çorba yok diyette ben o zman doymuyorum hiç degilse çorba içiyorum bi kase o zman yemekleride az koyduruyorum..

yavv neşe nerdesin kuzum ögle yemegimde brokoli çorbası bi but tavuk 3 dilim patates ve makarna vardı bir de büyükçe bir dilim baklava :eek: ama akşam yemegimde evde hazır önceden yaptıgım yayla çorbası var birde kabak kavurması az yiyecem ama kesinlikle söz verdim kendime..

X