ören bayan almışsın ipleri valla resmini buradan göremiyorum ne yazıkkı resimler açılmıyor evden denk gelirsem bakarım.. sen bize göre hızlı çıktın valla biz dün görümcemlere gittik kayınvalidemi alacaktık ordanda akşam 10 gibi geldik o saatten sonra bütün perdeleri indir bulabildigimiz eski perdeleri geri camlara taktık daha dogrusu eşim taktı canı çıkm ış gibiydi çabuk bitti ama çok yoruldum deyip duruyordu..saat 11 bulmuştu işimiz bitince zaten diş diıçala yüz yıka üstünü degiştir derken 11 buçuk oldu anca yattım ne kitap okumaya ne örgü örmeye fırsat kalıyor..örgüye eve taşınana kadar başlayamamda ama kitaba başladım..bizim evde atkidan geçilmiyor aslında..neşe valla yemekler neyden yapılıyor hiç bilmiyorum diyet yemekelri de var ama hep et çıkıyor birde öyle aman aman normal yemege göre yagsız dgl az farkediyor..birde çorba yok diyette ben o zman doymuyorum hiç degilse çorba içiyorum bi kase o zman yemekleride az koyduruyorum..
yavv neşe nerdesin kuzum ögle yemegimde brokoli çorbası bi but tavuk 3 dilim patates ve makarna vardı bir de büyükçe bir dilim baklavaama akşam yemegimde evde hazır önceden yaptıgım yayla çorbası var birde kabak kavurması az yiyecem ama kesinlikle söz verdim kendime..
kız biz de seni öğretmen sanıyoruz:mymeka:
neyse yinede iyi dersler sana kaydirigubbakcemile3
hımm bilmiyyordum :1no2: kusura bakma profilinde eğitimci yazınca şeyy ettim ben neyse yinede iyi dersler sonra anlatırsın hadi bayyy
anladım neşecim şu ögretmen ögrenci muhabbetini bende soracaktım kızlar sordular diye tekrarlamadım..valla tatlı yedigim zaman dengelemeye çalışıyorum cicim..valla henüz bende kilo verme namına bişe yok..bu sabah wc sonrası iççamaşırlarımla tartıldım tam 69 kilo geldim feci bir durum ben 60 bile zor görürdüm şimdi ise veremiyorum yapıştı kaldı sanki hadi hayırlısı bakalım..canm senin dedigin takım nasıl..diyet miyet se pek dikkat edemiyorum ben bu aralar hareketse zman bulamayabilirim diye tırsıyorum bir ara göbek eritme bölümündeydim ama o sıralar henüz çalışmıyordum evde yapıyordum bazen salona gidince sonra ikizler dogunca ilk 3 ay hergün oraya gitmiştim haliyele yapma gibi bir fırsatım olmuyordu yürüyüş dışında öyle hızlı tempolu dgl gezinti gibi..sonra arkadaşlar attı beni anlayıp dinlemeden bende sitemini ettim kırgınlıgımı dile getirdim bir dahada ugramadım oraya aslında hareketler çok zor degildi ama yeterince vakit olmuyordu..birdaha da bu tür şeylere girmedim..evdede mekik sehpam var aynı zmanda mekik çekiyorsun üstünde ama dedimya düzenli olmuyor..
ok cnm neteye ben katılmak istiyroum diye yazayım sen davet et o zman beni sizin takıma geleyim
Bu akşam zayıflama yarışmasının listelerini kontrol etmekle geçti, bizim takım 1. oldu ve bireyselde ben birinci oldum kızlarrrrrrrr. Bir maşallah istiyorum:))
neşe tebrik ederim..cnm nereye msj bırakacam linki verirsen sevinirim..kız neşe sen azmettikten sonra olur başarırsın..luvitan hoşgeldin sende katılabilirsin ne demek..bebk istiyorsun sanırım burayı bulduguna göre ne kadardır ve kaç yaşındasın kısaca tanıtırsan sevinirim..
neşe dün akşam kabak yemegi yedim azıcık zeytinyaglı..birde yayla çorbası.sabahları wcden çıkamıyorum neredeyse 3 4 gündür sabahları böyleyim sanırım doktorun verdigi son ilaç böyle yaptı şu diyabetik için olan..bide azıcık k,lo versem bu ilaçla..gelde keyfime dokunmaa oooooooooo
alkışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
tebrikler benim canım arkadaşıma kız sen istersinde yapmazmısın dualarım seninle nevroyla mavidenizle kibeleyle burcuyla ve topiğimizdeki arkadaşlarla sitedeki tüm herkesle Rabbim her konuda yardımcımız olsun
Burası çok güzel çok hoşuma gitti. Muhasebeci eğitimci sekreter ev hanımı hep bi arada. Sohbetlerinizde çok güzelll Bende katılmak isterim....
tebriklerrrr neşeeeeeeehihoyyytkaydirigubbakcemile2
ooooooo kocamannn alkışşşş neşemizeee tebrik ederim canımcım.a.s.
neşe tebrik ederim..cnm nereye msj bırakacam linki verirsen sevinirim..kız neşe sen azmettikten sonra olur başarırsın..luvitan hoşgeldin sende katılabilirsin ne demek..bebk istiyorsun sanırım burayı bulduguna göre ne kadardır ve kaç yaşındasın kısaca tanıtırsan sevinirim..
neşe dün akşam kabak yemegi yedim azıcık zeytinyaglı..birde yayla çorbası.sabahları wcden çıkamıyorum neredeyse 3 4 gündür sabahları böyleyim sanırım doktorun verdigi son ilaç böyle yaptı şu diyabetik için olan..bide azıcık k,lo versem bu ilaçla..gelde keyfime dokunmaa oooooooooo
kız mavi deniz ne güzel bak sindirim sistemin çalışıyor rahatsındır. bende bu aralar gariplik var bebektenmidir bünyedenmidir anlamadım. alttan gideceğine üstten çıkıyor bizimkiler
:) Merhaba, yoğun bi kilo verme çabası var sanırımmm. valla kolay gelsin. ben korkumdan tartılamıyorum bileee. Sanırım 68-70 arasına kadar geldimmm. benim çin o kadar fazlakiii.
Ben siteye zaten yeni üye sayılırım. Bebek istiyorum ama daha yenii. Çok olmadı. Korunmayı bırakalı 1 ay bir ay oldu olmadı.Benim bi takım rahatsızlıkarım olduğu için açıkçası korkuyorumda.
FMF hastasıyım kolşisin kullanıyorum.Bazı doktorllar gebelik dönemindede kullanılabileceğini bazıları kesinlikle kullanılamayacağını söylüyor. ÇOk karışık bir dönem geçirdim son zamanlarda. Bu nedenle FMF hastası olup gebelik geçiren bir arakadaş tanıdık varsa konuşmak istiyorum . Ama çok üzgünüm ki böyle biri bulamadım.
27 yaşındayım. çalışıyorumm. Muhasebe ve eğitim bana çok yakın eğitimciyim. Bu aralar gerçi Muhasebe ile başım belada.
:) Merhaba, yoğun bi kilo verme çabası var sanırımmm. valla kolay gelsin. ben korkumdan tartılamıyorum bileee. Sanırım 68-70 arasına kadar geldimmm. benim çin o kadar fazlakiii.
Ben siteye zaten yeni üye sayılırım. Bebek istiyorum ama daha yenii. Çok olmadı. Korunmayı bırakalı 1 ay bir ay oldu olmadı.Benim bi takım rahatsızlıkarım olduğu için açıkçası korkuyorumda.
FMF hastasıyım kolşisin kullanıyorum.Bazı doktorllar gebelik dönemindede kullanılabileceğini bazıları kesinlikle kullanılamayacağını söylüyor. ÇOk karışık bir dönem geçirdim son zamanlarda. Bu nedenle FMF hastası olup gebelik geçiren bir arakadaş tanıdık varsa konuşmak istiyorum . Ama çok üzgünüm ki böyle biri bulamadım.
27 yaşındayım. çalışıyorumm. Muhasebe ve eğitim bana çok yakın eğitimciyim. Bu aralar gerçi Muhasebe ile başım belada.