Hamişliği kafaya takmayanlar/takmayacaklar

12/08/2009 yazabilirsin neşecim valla sana zahmet bu site beni zorladı :)))

burcu kızzz ne işin var senin bu sokakta bizim sokağın iki alt sokağına inmişin çingeneler kaçırırsa seni burda ne olacak yürü bakiiimm eve hadii hıııklava: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kıızzz burcu öbür tarafta online görünüyordun ama burda yakalaım seni naberrr :)
senin koca demek arnavut anam niye dün akşam söylemedin bunu bana bende yemek yapma boşverr diyorum birde benim yüzümden kocadan olacaktın :)

Aşkolsun burda kimse kimseyi kaçırmaz kiz merak etme:)) sen de gel aramıza katıl. Farklı yerlere takılmanın ne zararı olabilir ki?

kız delii topik topik geziyorum ben topik gibin olcam sonundakaydirigubbakcemile3

yaaa neşecim doğru söylüyorsunda bu başlık bana göre değil ya o yüzden tedirgin bakıyorum buraya :)
linç etmesinler beni madem gebesin burda ne işin var yallahh yürü kendi mahallene demesinler bana :)

yaaa burcu bu resmi senmi koydun allah aşkına hayvanlara çokmu düşkünsün kuzum ya?
avatarda kedi burda sümüklü böcek ıyyy birde baygın bakıyor kız neşeli oynak bir şey koysana buraya delii kız... bize benzesin biraz...

uraşıyorum çözebilsem siteyi tam bsürü resim var gözlerim döndü bakmakdan :)))

yaparsın yaparsın sen akıllı kızsındır halledersin. biraz daha uğraş bak olucak :)

Biz burda kimseyi linç etmeyiz, sadece dünyada bebekten daha farklı şeyler olduğunu da hatırlamaya çalışıyoruz. Hamiş olmayı biz de istiyoruz ama psikolojimizi bozmadan. Ne demişler bazen tebdili mekanda ferahlık vardır.

kesinlikle katılıyorum canım söylediklerine bence kafadan atmalısınız bu düşüceyi. farzedinki mağazada bir elbise beğendiniz almaya paranız yetmedi sağlık olsun deyip gidersiniz dimi? bunada öyle bakın bence uzaklaştırın kafadan. diğer topiktede söylemiştim hamile olduğum halde ben bile bazen bebek muhabbetinden sıkılıyorum sizi çok iyi anlıyorum bu yüzden canımcım....

Canım çok teşekkürler, biz de yanlış anlaşılmak istemiyoruz ama bazen ortamı değiştirmek iyi gelebilir. Kafamızı dağıtmak zorundayız yoksa herşey sarpasarıyor. Sizide bırakmıyoruz kesinlikle yanlış anlaşılmasın. Arada da buraya takılıyoruz işte..

Burcusal canım çok güzel oldu bak, oh şöyle rahat ve şirin bir resim daha güzel olmadı mı?

evet neşecim sizler bizleri bıraksanızda biz sizleri bir yere bırakmayız aha şu burcunun resmindeki sülük gibi yapışırız :)

evet neşecim sizler bizleri bıraksanızda biz sizleri bir yere bırakmayız aha şu burcunun resmindeki sülük gibi yapışırız :)

deli sabah sabah koptum valla kaydirigubbakcemile3 zaten patron kaç gündür ne zaman görsem gülüyosun dedi böyle olmamdan iyidir değilmi dedim kaydirigubbakcemile3

heee pardon kabalığımdan dolayı özür dilerim. ben köyden yarın indim gurban anlayamıyomkine. bizim çayırlarda bunlara benzer hayvanlara sülük deyyoduk biz o bakımdan şeyy ettikk. gusura galma bacım

deli sabah sabah koptum valla kaydirigubbakcemile3 zaten patron kaç gündür ne zaman görsem gülüyosun dedi böyle olmamdan iyidir değilmi dedim kaydirigubbakcemile3

gül sen gül gülmek sana yakışıyorrr...
aman hergün hayatın stresi yiyip bitiriyor bizi yüzümüzdeki tebbessümüde çok görmesinler söyle o patronuna gelirsem oraya varya klava: kaydirigubbakcemile3

Heh şöyle yola gel a.s. biz de kendimize başka böcükler bulana kadar bu sevgi böcükleriyle idare edicez artık kaydirigubbakcemile3.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…