- 4 Şubat 2008
- 2.089
- 70
Krose ne canımcım? Bak böyle değişik şeyler öğrenmeli insan. Merak ettim.
Canim tig isi. Krosede deniyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Krose ne canımcım? Bak böyle değişik şeyler öğrenmeli insan. Merak ettim.
Evet canim o......Hani şu kocaman tığlarla bolero falan örüyorlar o mu?
benim esim de icmemekte israr ediyordu her aksam Turk kahvesi pisirirken tozundan koydum anlamadi. ne yapayim. halen de soylemedim:)
Evet canim o......
Ayrica keciboynuzunun faydasini goren sitede cok kisi var. Etkisini 3 ayda gosteriyor diye biliyorum.
süpersin kibele kaydirigubbakcemile3a.s.
Kızlar gunaydın..İnanıyorum ki kafanızdan o düşünceyi çıkardığınız an bebekleriniz yola koyulmuş olacak çoktan:) bol bol meyve yedirin eşlerinize bir de,c vitaminin de etkisi oluyormuş sizler de kuru incir yiyebilirsiniz,adacayının hem pozıtıf hem de negatif etkisi var,o yüzden ben çok içmemiştim.
slm neşecim ne güzel bir düşünce imiş ben bu topigi görmemiştim hatta yenimi açtı bu kız haberim olmadı hiç diye düşündüm ama nisandan bei falan yazılmış..neyse buradada devam edebiliriz ben senin sloganla çıkıyorum yola..bu düşünceyi kafadan atmayı o kadar çok istiyorum ki zor oluyor çünkü.örgü geçen sen ördüm bende hep düz ve ters biliyorum öle internetten kitabtan ögrenemem örgü örmesini birilerinin göstermesi lazım atkıda örmekten bıktım bir sürü atkı var takmıyoruz bile dogru dürüst..ama kitap okumaya çalılşıyordum ben ara sıra hatta işyerinde bile kitabım duruyor ögle arası okuyayım diye birde ben eşimden yarım saat erken çıkıyorum onu beklerken kitap okuyorum son 1 2 haftadır film izliyorum bir filmi 3 günde izliyorum ne yapayım zaman o kadar yetiyor çıkana kadar.daha geçen gün 2 kitap aldım evdede henüz okumadıgım 2 kitap falan var sanırım..ama inanın eve gittikten sonra zaten yemek ti namazdı derken 8 i geçiyor eger dizi varsa izle yoksa mutlaka evde iş vardır yada ütü onu yap bi çırpıda bitiveriyor akşam..kitaba sıra gelmiyor bir türlü..kızlarben bu ara sanırım ister istemez meşgul olacam sanırım..evi degiştiriyoruz daha dogrusu kiradayız başka bir yere kiraya çıkıyoruz hem işe yakın hemde henüz 0 eve taşınıyoruz begendim evi hoşuma gitti şimdi bir kaç eksik var banyoda elektrik falan baglanması oda bir haftayı bulur sanırım önümüzdeki hafta içi düşünüyoruz taşınmayı allah nasip ederse..neşecim bebk düşünürken adaçayı içememk gerktigini duymuştum..
ha ben bu arada neşe yazmayı unuttum benimde bu ara yaptıklarım
1-bal çörek otu tarçın hergün 2 3 kaşık
2-bal arı poleni karışık 2 3 kaşık
3-hayıt suyu günde 2 bardak(ama igrenç tadı kokusu var)
cesaret edebilsem daha dogrusu midem kaldırabilse sagan suyuda içmek istiyorum ama bir kere içtim sanırım tüm içimdekileri çıkarıyordum..
kızlar burdanda günaydınkaydirigubbakcemile3
mavi denizcim yeni evin hayırlı olsun uraş çıkmış cidden sana ama dikkat et kendine yine çokda yorma kendini
ben örgüden hiç anlamıyorum ya biliyorum düz ters falan ama bana stres yapıyo örgü böyle şişler gıcır gıcır ediyo elimde -tatlicadiarzu- kitapda okuyorum çokda severim ama işden eve gdince yemek falan zaman pek bulamıyorum bir iki sayfa okuyaibliyorum anca bende sonra uyyaklıyorum zaten uyku delisi oldum için günün her saati ne zaman yatsam uyurum kaydirigubbakcemile3
neşecim aslında evet örgü ör birine hediye et durumu olmayan birine özellikle ama ben fazla bilmiyorum kime vereyim tanıdıgım çok yok yani neyse bakalım yapmaya çalışırım bir ara artık şu taşınma işi bir hallolsun sonra onuda yaparım..burcusal boşver cnm sende ugraş bulacak birşeyler yapmaya çalış örgü olmasa kitap olur hem bak kendine kural koy akşam mutlaka 10 sayfa okunacak diye yada 5 okuma hızına göre ben hızlı okurum o yüzden 20 sayfa olabilir mesela aaa bak ben bugün başlıyorum işyerinde yarım bıraktıgım kitabım vardı onu devam edeyim bugünden itibaren adıda çiçeklerin kanı ..neyse sagolun bu arada tavsiyeleriniz için..
evet mavi denizcim kitapokumaya tam gaz devam dediğin gibi her akşam okucam bi topikde bi arkadaş uzun süredir girmiyodu buraya takılmadım ve sonunda hamile kaldım yazmış aslında bizimde böyle yapmamız lazım
dimi ya burcu bencede kafadan atmadan olmuyor tamamen atmak zor ama en aza indirmek sürekli meşgul olmak gerek inş bunlarıda faaliyete geçiririz.