Hamişliği kafaya takmayanlar/takmayacaklar

Kızlar eşine keçiboynuzu kürü uygulayan var mı aranızda? Ben bugün başladım vermeye. Etkisi ne zaman başlıyor? İşe yarar mı sizce? Benim de acilen zayıflamam gerek inşallah. Tavsiyelerinize açığım:KK43:(

benim esim de icmemekte israr ediyordu her aksam Turk kahvesi pisirirken tozundan koydum anlamadi. ne yapayim. halen de soylemedim:)

Kızlar gunaydın..İnanıyorum ki kafanızdan o düşünceyi çıkardığınız an bebekleriniz yola koyulmuş olacak çoktan:) bol bol meyve yedirin eşlerinize bir de,c vitaminin de etkisi oluyormuş sizler de kuru incir yiyebilirsiniz,adacayının hem pozıtıf hem de negatif etkisi var,o yüzden ben çok içmemiştim.

slm neşecim ne güzel bir düşünce imiş ben bu topigi görmemiştim hatta yenimi açtı bu kız haberim olmadı hiç diye düşündüm ama nisandan bei falan yazılmış..neyse buradada devam edebiliriz ben senin sloganla çıkıyorum yola..bu düşünceyi kafadan atmayı o kadar çok istiyorum ki zor oluyor çünkü.örgü geçen sen ördüm bende hep düz ve ters biliyorum öle internetten kitabtan ögrenemem örgü örmesini birilerinin göstermesi lazım atkıda örmekten bıktım bir sürü atkı var takmıyoruz bile dogru dürüst..ama kitap okumaya çalılşıyordum ben ara sıra hatta işyerinde bile kitabım duruyor ögle arası okuyayım diye birde ben eşimden yarım saat erken çıkıyorum onu beklerken kitap okuyorum son 1 2 haftadır film izliyorum bir filmi 3 günde izliyorum ne yapayım zaman o kadar yetiyor çıkana kadar.daha geçen gün 2 kitap aldım evdede henüz okumadıgım 2 kitap falan var sanırım..ama inanın eve gittikten sonra zaten yemek ti namazdı derken 8 i geçiyor eger dizi varsa izle yoksa mutlaka evde iş vardır yada ütü onu yap bi çırpıda bitiveriyor akşam..kitaba sıra gelmiyor bir türlü..kızlarben bu ara sanırım ister istemez meşgul olacam sanırım..evi degiştiriyoruz daha dogrusu kiradayız başka bir yere kiraya çıkıyoruz hem işe yakın hemde henüz 0 eve taşınıyoruz begendim evi hoşuma gitti şimdi bir kaç eksik var banyoda elektrik falan baglanması oda bir haftayı bulur sanırım önümüzdeki hafta içi düşünüyoruz taşınmayı allah nasip ederse..neşecim bebk düşünürken adaçayı içememk gerktigini duymuştum..

ha ben bu arada neşe yazmayı unuttum benimde bu ara yaptıklarım
1-bal çörek otu tarçın hergün 2 3 kaşık
2-bal arı poleni karışık 2 3 kaşık
3-hayıt suyu günde 2 bardak(ama igrenç tadı kokusu var)
cesaret edebilsem daha dogrusu midem kaldırabilse sagan suyuda içmek istiyorum ama bir kere içtim sanırım tüm içimdekileri çıkarıyordum..

benim esim de icmemekte israr ediyordu her aksam Turk kahvesi pisirirken tozundan koydum anlamadi. ne yapayim. halen de soylemedim:)

Anam benimki Türk kahvesi de içmiyor ki ne çay ne kahve..:roflol:. Şuraya yazıyorum senden korkulur:)) buranın en tatlı cadılarından birisin. Garip ama seni ablam gibi hissediyorum ben ya..Belki senden büyüğüm ama çok bilgilisin maşallah. seni ve hepinizi çok seviyorum ben kızlar..

Evet canim o......

Ayrica keciboynuzunun faydasini goren sitede cok kisi var. Etkisini 3 ayda gosteriyor diye biliyorum.

Dün başladım içirmeye, önceden içmemişti artık içiyor saolsun. Sanırım O da inatlaşmanın sadece bize zarar verdiğinin farkına varmaya başladı. Kendim de lahana kürüne ve takmama kürüne:roflol: başlayacağım inşallah

süpersin kibele kaydirigubbakcemile3a.s.

Kibele bitane zaten ya...

Kızlar gunaydın..İnanıyorum ki kafanızdan o düşünceyi çıkardığınız an bebekleriniz yola koyulmuş olacak çoktan:) bol bol meyve yedirin eşlerinize bir de,c vitaminin de etkisi oluyormuş sizler de kuru incir yiyebilirsiniz,adacayının hem pozıtıf hem de negatif etkisi var,o yüzden ben çok içmemiştim.

Kıss özledim seni ben nerelerdesin? Of ya eski dostlarımı görmek ne güzel bir duygu.. Maşallah bizimle yola çıkanlar yol aldı da destek bile oluyorlar. Oh be. Allah razı olsun hepinizden.

slm neşecim ne güzel bir düşünce imiş ben bu topigi görmemiştim hatta yenimi açtı bu kız haberim olmadı hiç diye düşündüm ama nisandan bei falan yazılmış..neyse buradada devam edebiliriz ben senin sloganla çıkıyorum yola..bu düşünceyi kafadan atmayı o kadar çok istiyorum ki zor oluyor çünkü.örgü geçen sen ördüm bende hep düz ve ters biliyorum öle internetten kitabtan ögrenemem örgü örmesini birilerinin göstermesi lazım atkıda örmekten bıktım bir sürü atkı var takmıyoruz bile dogru dürüst..ama kitap okumaya çalılşıyordum ben ara sıra hatta işyerinde bile kitabım duruyor ögle arası okuyayım diye birde ben eşimden yarım saat erken çıkıyorum onu beklerken kitap okuyorum son 1 2 haftadır film izliyorum bir filmi 3 günde izliyorum ne yapayım zaman o kadar yetiyor çıkana kadar.daha geçen gün 2 kitap aldım evdede henüz okumadıgım 2 kitap falan var sanırım..ama inanın eve gittikten sonra zaten yemek ti namazdı derken 8 i geçiyor eger dizi varsa izle yoksa mutlaka evde iş vardır yada ütü onu yap bi çırpıda bitiveriyor akşam..kitaba sıra gelmiyor bir türlü..kızlarben bu ara sanırım ister istemez meşgul olacam sanırım..evi degiştiriyoruz daha dogrusu kiradayız başka bir yere kiraya çıkıyoruz hem işe yakın hemde henüz 0 eve taşınıyoruz begendim evi hoşuma gitti şimdi bir kaç eksik var banyoda elektrik falan baglanması oda bir haftayı bulur sanırım önümüzdeki hafta içi düşünüyoruz taşınmayı allah nasip ederse..neşecim bebk düşünürken adaçayı içememk gerktigini duymuştum..

ha ben bu arada neşe yazmayı unuttum benimde bu ara yaptıklarım
1-bal çörek otu tarçın hergün 2 3 kaşık
2-bal arı poleni karışık 2 3 kaşık
3-hayıt suyu günde 2 bardak(ama igrenç tadı kokusu var)
cesaret edebilsem daha dogrusu midem kaldırabilse sagan suyuda içmek istiyorum ama bir kere içtim sanırım tüm içimdekileri çıkarıyordum..

Yok kız burası benim gizli sığınağım :eek:. Kafamdan bebek düşüncesini atmam imkansız ama en az sıyrıkla atlatmak istiyorum bu dönemi. :bbo:
Gelelim örgü işine, ben yeni öğrendim psikologlar örgüyü özellikle tavsiye ediyorlarmış. Rahatlatıcı etkisi varmış, diğer işler gibi değilmiş. Aslında ben kullanmak için değil sadece sinir atmak için örmek istiyorum. Bugün arkadaşalara sordum en güzeli bir atkı, şal ör ve onu birine hediye et dediler. Mesela kimsesiz birine. Bana güzel bir fikir gibi göründü. Yada uzun zamandır ihmal ettiğim birine örüp verebilirim. Kitap okumak istiyorsan yatağının başucuna koy bitane. Yatmadan önce2-3 sayfa okuyarak bir kitabın yarısına geldim ben. Adı da "istemenin esrarı". Çok güzel bir kitap tavsiye ederim. Bebiş istiyorum ama ne için ve nasıl? Bunu sorguluyorum bugünlerde.
Yeni evin de hayırlı olsun inşallah en kısa zamnada kendi evine de taşınırsın sağlıkla. Şimdi epeyce işin olacak senin, kafan dağılır hiç merak etme. Kız yardım edilecek bişiler varmı? Çok iyi yemek yaparım, taşınırken haber ver bişiler hazırlayıvereyim:))

Ben de bal-çörekotu-tarçını tekrar denemiyi düşünüyorum ama polen yiyemem acayip allerjik bir vücudum var. Hayıtı da kibele önermedi, vazgeçtim. Soğansuyunu denedim ama içemedim. Şimdi lahana kürü ile zayıflamayı düşünüyorum. Benssenb'nin kürleri anlatmasından sonra ben de aldım Saraçoğlu'nun kitabını. Orda lahana kürü ile hem zayıflama hem de kan şekerini düşürerek pkoyu yenme kürü var. Kendim de onu denemek istiyorum, bugün eşime lahana aldırdım ve yapıcam inşallah. Bir de preseed tamam yeter sonrasında bol bol dua ve ödevlerimi yetiştirme koşuşturmalarım var.

Herkesi kocaman öpüyorum güzel arkadaşlarım Şeniz

kızlar burdanda günaydınkaydirigubbakcemile3
mavi denizcim yeni evin hayırlı olsun uraş çıkmış cidden sana ama dikkat et kendine yine çokda yorma kendini
ben örgüden hiç anlamıyorum ya biliyorum düz ters falan ama bana stres yapıyo örgü böyle şişler gıcır gıcır ediyo elimde -tatlicadiarzu- kitapda okuyorum çokda severim ama işden eve gdince yemek falan zaman pek bulamıyorum bir iki sayfa okuyaibliyorum anca bende sonra uyyaklıyorum zaten uyku delisi oldum için günün her saati ne zaman yatsam uyurum kaydirigubbakcemile3

neşecim aslında evet örgü ör birine hediye et durumu olmayan birine özellikle ama ben fazla bilmiyorum kime vereyim tanıdıgım çok yok yani neyse bakalım yapmaya çalışırım bir ara artık şu taşınma işi bir hallolsun sonra onuda yaparım..burcusal boşver cnm sende ugraş bulacak birşeyler yapmaya çalış örgü olmasa kitap olur hem bak kendine kural koy akşam mutlaka 10 sayfa okunacak diye yada 5 okuma hızına göre ben hızlı okurum o yüzden 20 sayfa olabilir mesela aaa bak ben bugün başlıyorum işyerinde yarım bıraktıgım kitabım vardı onu devam edeyim bugünden itibaren adıda çiçeklerin kanı ..neyse sagolun bu arada tavsiyeleriniz için..

evet mavi denizcim kitapokumaya tam gaz devam dediğin gibi her akşam okucam bi topikde bi arkadaş uzun süredir girmiyodu buraya takılmadım ve sonunda hamile kaldım yazmış aslında bizimde böyle yapmamız lazım

dimi ya burcu bencede kafadan atmadan olmuyor tamamen atmak zor ama en aza indirmek sürekli meşgul olmak gerek inş bunlarıda faaliyete geçiririz.

kızlar burdanda günaydınkaydirigubbakcemile3
mavi denizcim yeni evin hayırlı olsun uraş çıkmış cidden sana ama dikkat et kendine yine çokda yorma kendini
ben örgüden hiç anlamıyorum ya biliyorum düz ters falan ama bana stres yapıyo örgü böyle şişler gıcır gıcır ediyo elimde -tatlicadiarzu- kitapda okuyorum çokda severim ama işden eve gdince yemek falan zaman pek bulamıyorum bir iki sayfa okuyaibliyorum anca bende sonra uyyaklıyorum zaten uyku delisi oldum için günün her saati ne zaman yatsam uyurum kaydirigubbakcemile3

Günaydın diyemedim çünkü işyerinde fırsat vermediler ki hep tepemdeler, yazamadım, ben de şimdi iyi akşamlar diyeyim:))Hangi kitabı okuyorsun canım? Ben de yapılacak işlerden uyku uyuyamıyorum, uyanıp duruyorum.

neşecim aslında evet örgü ör birine hediye et durumu olmayan birine özellikle ama ben fazla bilmiyorum kime vereyim tanıdıgım çok yok yani neyse bakalım yapmaya çalışırım bir ara artık şu taşınma işi bir hallolsun sonra onuda yaparım..burcusal boşver cnm sende ugraş bulacak birşeyler yapmaya çalış örgü olmasa kitap olur hem bak kendine kural koy akşam mutlaka 10 sayfa okunacak diye yada 5 okuma hızına göre ben hızlı okurum o yüzden 20 sayfa olabilir mesela aaa bak ben bugün başlıyorum işyerinde yarım bıraktıgım kitabım vardı onu devam edeyim bugünden itibaren adıda çiçeklerin kanı ..neyse sagolun bu arada tavsiyeleriniz için..

Kızlar burayı hemen bırakıvermek zor, o merak var ya içimizde, ne yaptılar diye düşünmekten alamayız kendimizi. İlgilerimizi farklı yönlere kaydırmanın faydası olacak inşallah ben buna inandım. Bu sitedeki herkes hamişliğe uğraşmıyor ya bir sürü farklı alan var. Oralarda da gezinmek gerek. Bu örgü işi ilgimi çekiyor bugünlerde benim de. Yemeğe de düşkünüm ama kilo vermeliyim. Mesela mavicim seninle diyet yemekleri de keşfedebiliriz. Bulursan lezzetli ve az kalorili yemek tarifleri onları da paylaşalım burda. Ne dersin?

evet mavi denizcim kitapokumaya tam gaz devam dediğin gibi her akşam okucam bi topikde bi arkadaş uzun süredir girmiyodu buraya takılmadım ve sonunda hamile kaldım yazmış aslında bizimde böyle yapmamız lazım

Canım bu sitede ilgini çeken başka hangi konular var? Hiç gezdiniz mi? Çok farklı alanlarda paylaşımda bulunalım diyorum. Haksız mıyım?

dimi ya burcu bencede kafadan atmadan olmuyor tamamen atmak zor ama en aza indirmek sürekli meşgul olmak gerek inş bunlarıda faaliyete geçiririz.

Hayata geçircez hep birlikte kızlar, ben inanıyorum. Var mısınız?

günaydın kızlar
neşecim şu anda adam fawer in empatiyi okuyorum güsel bi kitap.
bu sitede daha önce topik hangisiydi bilmiyorum ama itiraflardrı sanırım hamile kalmak adına neler yaptınız itiraf edin vardı çok komikti çok eğlendim bide eşlere yapaılan süprizlere baktım aslında çok geniş bi site her konu var

neşe sabahdan beri kitap bölümündeyim dediğin gibi kurcalayayım deidm çıkamıyorum :)))) süper işte ben kitap oalyına takıldımmı kendimi unutuyorum

oo maşallah neler yapılacagı düşünülmüş kızlar ben de sitede bazı yerlere giriyorum uzun süre çıkamıyorum yarım kalan kitabıma başladım geri ben dün akşam..örgüye henüz başlamadım allah bilir ne zaman bu aralar işlerim olabilir..neşe şu diyet yemek tarifleri bulma fikri çok güzel yada ne yedigimizi paylaşalım bazen burada günlük gibide olabilir hem birbirimizi uyarmış oluruz bu sayede...

burcusal kitaba henüz bakmıyorum evdede okunacak 2 3 kitabım var o yüzden hiç bakmayayım sonra kendimi tutamıyorum birde evde bu ayın seninle dergisi var geçen ayınkide henüz yarım o kadar yanii.

cnm o dedigin hamile kalabilmek için itiraf olan topik nereydi hatırlyabilirmiisn merak ettim bende komikti falan dedin ya..

şunlra bak bak,kız nereye kaçtınız bakem siz,yakaldım işte :)) en iyisi başka işlerle uğraşmak doğru sdüşünmüşssünüz valla,o zaman stres falan da kalmıyor,benimde gebeliğim böyle bir zaman denk gelmişti,inş sizinde böyle olur,burdan da öpüyorum sizleri

X