Hamişliği kafaya takmayanlar/takmayacaklar

ben bir kitap okumuştum orada kendinize endişelenme seansları düzenleyin diyordu .. .. yani şöyle ; günün bir saat dilimini belirleyip o saatlerde bir odaya kapanıp bol bol endişelenecek şüphelenecek heyecanlanacak hayal edeceksiniz.. hamilemiyim diilmiyim bu ay olacakmı yumurtladımmı yumurtlamadımmı tutu mu tutmadı mı.. vs.. saatiniz dolup ziliniz çaldığında sırtınızı duvara yaslayın başınızı da ve ellerinizi avuç içinizi de gözlerinizi kapatın .. bütün endişe ve umutlarınızı o oadada yarınki seans için bırakın ve saf bedeninizle dışarı çıkın .. aklınıza diğer saatlerde bir soru ya da endişe geldiğinde beyninizde yarınki endişe saatinde düşünmek için kenara atın .. .. böyleböyle gün içinde düşünmediğiniz farkedeceksiniz .. sonra bu endişelenme seanslarını zamanla bir sonra ki güne bırakacaksınız.. lütfen deneyelim bu günden ihtibaren.. hepinize başarılar diliyorum..

merhabalar arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım
ve sizinle hamile kalalmamnın ilk nedenini payalşmak istedim tabi tıbbi sorunlardan dolayı olmayanlar için geçerli değil stres yapmamalısınız ilişkiye girerken bu sefer olur demeyeceksiniz ay sonunu 4 gözle beklemeyeceksiniz kafanız okadar rahat olacakkiilşki anında bebek aklınızdan geçmemeyecek bunları ben yaşadım yazdıklarımı ben hep yapıyordum korunmayı bıraktım 6 ay bebeğim olmadı hep aklım bebekteydi düşün düşün nereye kadar düşünmeyi bıraktım kafamı boşalttım hamile kaldım inşallah allah bütün bebek isteyenlere nbebek nasip eder unutmayın allahdan umut kesilemz

Morboncuk doğru diyorsun da canım benim adetim yaklaşıyor, ovulasyon hala gerçekleşmedi ve ben iyice stres yaptım bu işi. Galiba en iyisi doktora giderek içimi rahatlatmak. Yoksa iyice takıntılı hale gelecek bu bebiş işi.

nesem, eğer ovulasyonun olmazsa adet de olamazsın, sonuçta adet olmak için oulasyonun gerçekleşmesi gerekmiyo mu?

neşeciğim sen cidden stres yaptın bencede bi doktora görünmende fayda var tatlım hem adet olursanda sakın üzülme gelecek aya sen ben bebekim aynı anda kalırız:)))))))))))((zaten bende aylar hiç tükenmez)herşeyde vardır bir hayır kafama hiç takmıyor Rabbimin bana nasip etti zamanı bol bol sua ederek bekliyorum başka yapacak birşey yok zaten ama sen bu aya ovulasyonu bayağıdır yapıyorsun yakalayamamış olman benide şaşırettı o yüzden bi doktotra görün hem içn rahat etsin strestende kurtulmuş olursun öpüyorum tatlım

nesemese senin durumun dikkatimi çekti .. acaba yumurtalar olgunlaşmıyor olabilirmi.. bunun için 5 günlük hap veriyorlar sonra da iğneyle çatlatıyorlar .. kendini yormadan dahafazla . bu yola başvursan acaba daha mı iyi olur .. bana doktorum dediki .. bir nevi kandırıcaz umurtalarını hormon deil miş ilaçlar hormonun etkisini veriyor muş .. ben de ovulasyon testi olayını bir denicem ilaçları almadan acaba yumurtlama çatlma oluyor mu kendiliğinden ..

Buraya en son yazdığımda doktora gitmeyi düşünüyordum. Şimdi ise doktor kontrolündeyim, eşimde bişi yok bende pko olduğunu söylüyor ama klomen ile yumurtam oluşuyor. Bu ay rahim filmi çekildim ama gene olmadı. Kafaya taktım-takmadım, elimden gelen herşeyi denedim. Olmadımı olmuyor. 18. ayımızdayız ki daha da fazlası var eksiği yok.Eminim bunda da bir hayır var. Dualarınızı bekliyorum. Artık herşeyden soğudum.

merhaba;
herseyden soğumak bunun çaresi değil malesef bende çok berbat günler gecırdım. en son tuplerımınden bırının tamemen dıgerının kısmen kapalı oldugunu ogrendım. gittigim dr tüp bebek dedı. ama ben çok zorladıgım zamanlarda bıle umudumu kaybetmedım. p.tesı gunu konusunda uzman farklı bır dr a gıdecegım. o ne derse o sekılde hareket edecegım. umuyorumkı amelıyat ol dıyecek. esımdede varıkosel var. bunlara ragmen ben umutluyum. sende sadece pko var. pko ıle anne olmus bınlerce ınsan var umarım en kısa surede sende onlardan bırı olursun

neşecim harikasın süper bi konua.s. ben hobi buldum bile kendime roman okumaya başladım ardı arkası kesilmeden okucam sıyırmam işallah okucam diye-tatlicadiarzu- gün saymak takip yumurtaldımmı yumurtlamadımmı rafadanmı kafadanmı yok artıkkötükedihüso:teytey: bebiş gelcekse kapımız sonuna kadr acık gelmiceksede vardır bildiği değil ama :1rolleyes:

Canım ben ümitsiz değilim, sonuna kadar da uğraşıcam inşallah. Rabbim istemezse hiçbişi olmuyor. İnşallah senin hakkında da en hayırlısı olur geçmiş olsun canım.

Bilsen başımda bir sürü şey var ama ne yapsam aklımın bir kenarında hep burası ve bebiş konusu var. Rabbim sağlığımızı bozmasın da elbet herşey yoluna girecek. Hangi romanı okuyorsun canım?

Kızlar örgüye mi başlasam ama sadece düz ve ters örmeyi biliyorum(
kesınlıkle bılıyorsan yap. psıkologlar bunu çok tavsıye edıyor. tığ falan ınsanı sinir edıyor ama orgu çok rahatlatıyor. ama bebek seylerı yapma:) atkılar yap madem sadece duz ve ters ormeyı bılıyorsun kış gelıyor renk renk tak

Az önce buradaki örgü modellerine baktım biraz da epeyce zor bunlar ya. Sizin bildiğiniz kolay şeyler var mı? Şu koca koca şişlerle örülenlerden. Atkı ve şaldan bıktım. Kazak örebilir miyim ki ??

Az önce buradaki örgü modellerine baktım biraz da epeyce zor bunlar ya. Sizin bildiğiniz kolay şeyler var mı? Şu koca koca şişlerle örülenlerden. Atkı ve şaldan bıktım. Kazak örebilir miyim ki ??

bende atkı dısında bişey bılmıyorum. ama sıteler var ogreten dıe bılıyorum

Canim siteler var msms ninde dedigi gibi ogretiyor her bir orgu cesidini.

Bende onumuzdeki ay krose dersine gidicem insallah. Cok ogrenmek istiyorum hem kroseyi hemde dikis dikmesini. Boyle evde olunca elimden hicbirsey gelmiyor gibi salak gibi hissediyorum kendimi. Ayrica el islerinede cok merakim var. Istersen krosede ogren, cok guzel seyler yapiliyor, hemde bence orguye gore daha kolay. Ben internetten bakarak ogrendim ama tamda orneklerden cikartamiyorum o yuzden en iyisi dersine gideyim dedim. Bir bak internetten ne guzel ornekler var.

kızlar ben de bu ay takmamaya çalıştım,ara sıra aklıma geliyor ama hemen başka şey düşünüyorum.Beni alışveriş yapmak ve gezmek inanılmaz rahatlatıyor.Kitap kumayı da seviyorum.

bende örgü bilmiyorum ama neşecim çok değişik yünler var ponponlu falan hep özenmişimdir örmeyi ama beceremiyorum bende kitaba sardım adam fawer in olasılıksızı okudum şimdi diğer kitabı empatiye başladım ama evde olsam kesinlikle dikiş kursuna giderdim en çok sitedim şey kendime büsürü şey dikmek

Onu çok duydum merak ediyorum şu derslerim biraz yoluna girsin okuyacağım inşallah. Kardeşim olasılıksızı çok övdü bana da. Dikiş biraz biliyorum ama canım örgü istiyor. Bu ponponlu yün nasıl oluyor ki? Ay meraklandırdınız şimdi beni. Burda dükkan dükkan aratmayın bide bana.

kızlar ben de bu ay takmamaya çalıştım,ara sıra aklıma geliyor ama hemen başka şey düşünüyorum.Beni alışveriş yapmak ve gezmek inanılmaz rahatlatıyor.Kitap kumayı da seviyorum.

Alışveriş mi dedinnnn??hihoyyyt bayılırım. Param kısıtlı bu ay. Malum kurbandan dolayı ama olsun. Ben de başucumdaki kitabımı 1-2 sayfa okuyorum gece yatmadan. Muhammed Bozdağ -İstemenin Esrarı. Size de tavsiye ederim... Meğer istemeyi hiç bilmiyormuşum onu öğrendim bu kitap sayesinde.

Krose ne demek hala cevap veren çıkmadı ama ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…