Morboncuk doğru diyorsun da canım benim adetim yaklaşıyor, ovulasyon hala gerçekleşmedi ve ben iyice stres yaptım bu işi. Galiba en iyisi doktora giderek içimi rahatlatmak. Yoksa iyice takıntılı hale gelecek bu bebiş işi.
Morboncuk doğru diyorsun da canım benim adetim yaklaşıyor, ovulasyon hala gerçekleşmedi ve ben iyice stres yaptım bu işi. Galiba en iyisi doktora giderek içimi rahatlatmak. Yoksa iyice takıntılı hale gelecek bu bebiş işi.
Buraya en son yazdığımda doktora gitmeyi düşünüyordum. Şimdi ise doktor kontrolündeyim, eşimde bişi yok bende pko olduğunu söylüyor ama klomen ile yumurtam oluşuyor. Bu ay rahim filmi çekildim ama gene olmadı. Kafaya taktım-takmadım, elimden gelen herşeyi denedim. Olmadımı olmuyor. 18. ayımızdayız ki daha da fazlası var eksiği yok.Eminim bunda da bir hayır var. Dualarınızı bekliyorum. Artık herşeyden soğudum.
merhaba;
herseyden soğumak bunun çaresi değil malesef bende çok berbat günler gecırdım. en son tuplerımınden bırının tamemen dıgerının kısmen kapalı oldugunu ogrendım. gittigim dr tüp bebek dedı. ama ben çok zorladıgım zamanlarda bıle umudumu kaybetmedım. p.tesı gunu konusunda uzman farklı bır dr a gıdecegım. o ne derse o sekılde hareket edecegım. umuyorumkı amelıyat ol dıyecek. esımdede varıkosel var. bunlara ragmen ben umutluyum. sende sadece pko var. pko ıle anne olmus bınlerce ınsan var umarım en kısa surede sende onlardan bırı olursun
neşecim harikasın süper bi konua.s. ben hobi buldum bile kendime roman okumaya başladım ardı arkası kesilmeden okucam sıyırmam işallah okucam diye-tatlicadiarzu- gün saymak takip yumurtaldımmı yumurtlamadımmı rafadanmı kafadanmı yok artıkkötükedihüso:teytey: bebiş gelcekse kapımız sonuna kadr acık gelmiceksede vardır bildiği değil ama :1rolleyes:
kesınlıkle bılıyorsan yap. psıkologlar bunu çok tavsıye edıyor. tığ falan ınsanı sinir edıyor ama orgu çok rahatlatıyor. ama bebek seylerı yapma:) atkılar yap madem sadece duz ve ters ormeyı bılıyorsun kış gelıyor renk renk takKızlar örgüye mi başlasam ama sadece düz ve ters örmeyi biliyorum(
Az önce buradaki örgü modellerine baktım biraz da epeyce zor bunlar ya. Sizin bildiğiniz kolay şeyler var mı? Şu koca koca şişlerle örülenlerden. Atkı ve şaldan bıktım. Kazak örebilir miyim ki ??
bende örgü bilmiyorum ama neşecim çok değişik yünler var ponponlu falan hep özenmişimdir örmeyi ama beceremiyorum bende kitaba sardım adam fawer in olasılıksızı okudum şimdi diğer kitabı empatiye başladım ama evde olsam kesinlikle dikiş kursuna giderdim en çok sitedim şey kendime büsürü şey dikmek
kızlar ben de bu ay takmamaya çalıştım,ara sıra aklıma geliyor ama hemen başka şey düşünüyorum.Beni alışveriş yapmak ve gezmek inanılmaz rahatlatıyor.Kitap kumayı da seviyorum.