Hamişliği kafaya takmayanlar/takmayacaklar

Gülüm ya carrefourdu yada kipa ikisinden biriydi valla şimdi tam hatırlayamadım. googleye en ucuzu yaz buluyo ben mekik sehpası sipariş etmişim her ne kadar şuanda üstüne çamaşır assamdakaydirigubbakcemile3 heryerde 70-100 arasıydı ben kampanyayla 50 liraya almıştım.
takip etmek lazım hatta internettede bulmuştum 35 lira step sehpası bu işte. sonra almak için baktım 80 olmuş takip etmek lazım. 10 dakkada terletiyomuş yürüyüş gibi dimi bana da öyle geldi neden basen yapıyo neşeeee

ya neşeee bak bide sabahları bi kaşık keten tohumu ye diyolaar. sonra bal+su+sirke duydum. benimde göbüşüm var şimdi bebişten deme ondan öncede vardıı((( iyicene de çıktı şimdiden düşünüyorum valla bu göbek nasıl gider diye (((

Yasemink canım basenlerdeki kaslara fazla yüklenildiği için ordaki kaslar gelişip şişiyordur. Ben çok spor yapan kaba basenli bayanları beğenmiyorum. En iyisi göbiş için mekik. Yürüyüş ise tek yerdeki kasları değil tümünü çalıştırıyor ya daha estetik oluyor, bana dedikleri ve benim de hak verdiğim bu..

Neşecim ben hemen bu siteden bir kişiye sordum sporla ilgilenen sporcu imiş bazı kişilerin dediklerinde okudum..basen genişletmesi sö konusu degil diyor bu aletle adım atıyor gibi kasları çalıştırıyordedi ama sadece göbek için alacaksan 20 dk evde egzersiz yap demeyide ihmal etmedi ama gebelik durumu olursa o zman fazla zorlanmadan yapabilecegimi söyledi..

Valla bilmiyorum aslında almak ta istiyorum ama ya sonra pişman olursam..birde göbege için 6 ayda sonuç alırsın göbek içinde mekik çekersen daha kısa sürede alırsın dedi..

Ben mekik de çekemiyorum belim yüzübak çek nden. Bence azıcık ısınma hareketlerinin ardından mekik faydasını fazlsıyla göreceksin inşallah.

anlamadım neşe (yüzübak çek nden) yazmışsında...ya ne bileyim tırsıyorum yumurtlama döneminde bile dikkat etmek gerekirmiş gebe gibi yumurtalar açısından bilmem ne kadar dogru ama bir yerde okudum aşılamamı tüp bebk miydi artık hatırlamıyorum yaptıracak kişiye doktor fazla hoplama zıplama koşma demiş...bende bunu okuduktan sonra dikkat etmeye çalışıyorum..

Çok ilginç ben de çok koşturuyorum hele sınav zamanı. İyiki söyledin canım. Ben de dikkat etsem iyi olacak. Caım benim klavye bozuldu, yazdıklarım başka yerlere gidiyor. Doktora gideceksin. Allah rastgetirsin. Yarın güzel haberlerini bekliyoruz. İyi akşamlar kızlaaaaaaarrrr... Herkes kocişinin yanına, ilgilenelim biraz dimi ya:))

Günaydı güzel hatunlaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Oh bugünün ilk günaydını benden geldi:)) hepinizi çok seviyorum. Maviş bugün doktor neler dedi nları yazacak inşallah bize. Bulcuk, Ceren ve bizi takip eden tüm arkadaşlar hepinizi kocamnn öpüyorummmmmmmmm...Ben de ders çaışmaya kalktım erkenden. Bakalım bugün yetiştirebilecek miyim?

Günaydın neşecimmm
bu günün ikinci günaydını da benden olsun nasılsın balım iyimisin???
işlerin ne alemde normale dönmedinmi hala? pek sık girmiyorsun buraya şu sıralar yada giremiyorsun...
evet bende mavi denizden güzel haberleri bekliyorum bakalım gelsinde öğreniriz....

neşecim günaydın canım hiç rastlaşamaz olduk artık bende çok yoğun çalışıyorum o yüzden hergün uğrasamda pek kalamıyorum ancak hafta sonları özledim sohbetini canım sana iyi çalışmalar arada ceee de bizi unutma

Günaydın kendini güzel ve özel hisseden içi dışı güzel hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrŞeniz
Hepinizi kocaman öpüyorum. Az sonra final sınavlarımız başlayacak ve koşuşturma, heyecan, offfff süper ....Kızlar ben adrenalini çok seviyorum. Herkese tavsiye ediyorum. Mavişimin uyarısını dikkate alıcam ve koşturmamaya dikkat edicem inşallah ama bu haftasonu epey yoruldum, ağır kaldırdım, temizlik yaptım. Kızlar ne tuhaf dimi ben bugün kaçıncı günüm onu bile bilmiyorum ve hiç hesapsız gidiyoruz bakalım sonumuz hayrola. Hepinize tek tek iyi, sağlıklı, mutlu, huzurlu ve hayırlı bir hafta diliyorum. İsim saymıyorum birinizi unutur da kalbinizi kırarım diye. Bizi yazısız takip edenlere de kocaman öpücüklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
Herkes rapor erecek bakalım haftasonu neler yaptınız. Bu arada ben diyete devam ediyorum maşallah haftasonu da bozmadım. Mavişim gene lahana suyuna başladım bu saba. Akşam lahana dolması yapptım yapraklardan kalan suyu atmadım içiyorum. Bakalım bu haftaya etkisi olacak mı? Bu arada sen doktor ne dedi yazmamışsın o kadar da merak etmiştim bu sabah okurum diye ümitlenmiştim. İnşallah güzel haberlerin vardır.
Kızlar hepinizi çokkkkk seviyorummmmmmmmmmmm:sm_cool:

neşecim günaydın kaçıncı günüm derken adetinmi gecikti anlamadım:uhm:
benim hafta sonum güsel geçti c.tesi gece arkadaşalrda toplandık eğlenceliydi pazar günüde ev keyfi yaptım

Canım hani gıdaklama falan cinsinden adetime vardır daha. Sen nasılsın? Ben ekndimi nadasa bıraktım:))

Canım hani gıdaklama falan cinsinden adetime vardır daha. Sen nasılsın? Ben ekndimi nadasa bıraktım:))

iyyim ben bende gıdaklama gğnleirmi takip etmedim hiç bilmiyorum öle iki günde bir ilişki olyımda olmadı bazen arka arkaya bazen 3 gün ara öle yani adetimede 1 hafta var daha zaten :sm_confused:

slm...
neşe diger topige yazmışstım c.tesi günü biraz moralim bozuktu o yüzden buraya girip yazmayı bile aklıma getirememişim kusura bakma ne bileyim orayada girip bakıyorsun diye hiç aklıma gelmedi....bugün tekrar gidecem bakalım durum ne? sende dikkat et yine kız şu lahana suyunu bir daha versene tarifi sadece lahana suyu idi sanırım bu kokmadıgından eminmisin..peki ne kadar kilo veriliyordu bununlar..diger tariflere baktım lahana biber havuç domates falan koyup pişiriyorlar sonra bol maydanoz bol limonla içiyorlarmış...o zman tadı güzel oluyor muş sanırım tabii çorba gibi...evdeki lahana bozuldu ben hala yapacam...

merhabalarrrr bayanlarrrrrrr
diğer topiktekileri yetişmekten bu tarafa yazamadım nasılsınız bakalım keyifler yerindedir umarım...
bende iyiyim allaha şükür hafta sonu temizlikle geçti akşam üzeride kocişle çıktık sinema yemek falan tatil bitti zatii haftada bir gün tatil olunca yetmiyor malesef
neşecim çok yoruyorsun kendini dikkat et balımmm. hamiş olmasanda bayansın fazla yüklenme kendine olurmu...

iyyim ben bende gıdaklama gğnleirmi takip etmedim hiç bilmiyorum öle iki günde bir ilişki olyımda olmadı bazen arka arkaya bazen 3 gün ara öle yani adetimede 1 hafta var daha zaten :sm_confused:

En güzeli rahat olmak zaten:))

Canım ben diğer topiği takip edemiyorum artık vaktim az olduğu için anca 2-3 sayfa okuyabiliyorum ondan da bişi anlamıyorum. Ne dedi dr merak ettim, çok mu kötü? Haftasonu hep aklımdaydın giremedim ama meraktan öldüm.

Canım haklısın da işterinde biraz kıdemli olunca herşey bana kalıyor bazen. Koş oraya koş buraya. Canım ne güzel benim eşim öyle sinemaya yemeğe gitmez hiç(

Canım haklısın da işterinde biraz kıdemli olunca herşey bana kalıyor bazen. Koş oraya koş buraya. Canım ne güzel benim eşim öyle sinemaya yemeğe gitmez hiç(

herşeyi bilcen ama biliyorum demicen kural bu!!!!
aaaa neden gitmiyorki evde oturmayımı seviyor
tühhh yaa enişte gezdirse seni ne süper olur kafan dağılır
biz hemen hemen her hafta sonu gideriz bir yerlere ve çok iyi gelir yavaştan yavaştan alıştırsan sen enişteyi hıı olmazmı???

yok anam yok ben buraya ne zaman gelsem kimse olmuyor... siz napıyorsunuz kızlar? telepati falan mı?:uhm:

neşecim sana başarılar diliyorum, arkadaşların dediği gibi kendine çok yüklenme ve ağır kaldırma sakın hayatım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…