Hamişliği kafaya takmayanlar/takmayacaklar

herşeyi bilcen ama biliyorum demicen kural bu!!!!
aaaa neden gitmiyorki evde oturmayımı seviyor
tühhh yaa enişte gezdirse seni ne süper olur kafan dağılır
biz hemen hemen her hafta sonu gideriz bir yerlere ve çok iyi gelir yavaştan yavaştan alıştırsan sen enişteyi hıı olmazmı???

İşte arada gezdirir ama para harcanmayacak, çocuk gibi önceden tembihler bişi istemeyeceğim diye:)) beni bir yere götürürse hemen bişiler istiyormuşum zor durumda kalıyormuş, almak istemiyor ya zorla aldırıyormuşum:))

yok anam yok ben buraya ne zaman gelsem kimse olmuyor... siz napıyorsunuz kızlar? telepati falan mı?:uhm:

Telepati mi yokpati mi bilinmez.

neşecim sana başarılar diliyorum, arkadaşların dediği gibi kendine çok yüklenme ve ağır kaldırma sakın hayatım :)

Tamam canımcım...

İşte arada gezdirir ama para harcanmayacak, çocuk gibi önceden tembihler bişi istemeyeceğim diye:)) beni bir yere götürürse hemen bişiler istiyormuşum zor durumda kalıyormuş, almak istemiyor ya zorla aldırıyormuşum:))

...

anaaa işin zor valla gülüm allah yardımcın olsun eşin şimdiden sana çocuk gibi davranıyorsa çocuk olunca ne olur bilemem valla :):)):

günaydın neşeeeeeeeeeeeeeeee
naberrrrrrrrr tatlımmmm
seni online görmek ne güzel :):):)

Günaydın güzel ve matrak bayanlaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr:))
Kuzum herkeş nerde? Bugün neler yapılacak? Cerencim akşam eşime senin bomba tarifi yedirdim. Dünden aldım kaymak, ceviziçi. Muz ve bal da evde vardı. Süper bişi oldu. Bayıldı tabi. Sorası hakkında hiç yorum yapmayayım kaydirigubbakcemile3 :asigim:. Böyle başka özel yemekler biliyorsan bana da söyle cicim kaydirigubbakcemile5. Senin bebiş napıyor? Teyzelerinin sıpaları hakkında bişiler duyarsa hemen söylesin :jeyyar:.

oooo neşe hanım desene akşam evde tek kale maç vardı diye ehe ehe :):):) ne güzel
yarasın kuzum afiyet bal şeker olsun inşallah.....
Biz iyiyiz çok şükür neşe teyzesi ceren hanım içerde ağır ağır büyümeye devam ediyor oda anladı hayatın zor olduğunu bu günlerin tadını çıkarıyor anası gibi :):):)
Bu arada sınavda sana başarılar diliyorum canımcım....

Ayrıca diğer topikte sormuşsun cicim burdan cevap vereyim ordan yazarsam yine gerilerde kalacak ve sen okuyamayacaksın en son hamilemiz htc80 idi dahada yeni çıkmadı malesef:KK43:
ama umutlu olduklarımız var bakalım ilk güzel haberi kimden duyucaz....
Bunun dışında Nurcumda öğrendi bebişini bir kızımız daha oluyor nasipse kızlar topiği oldu resmen menzil gülü hala erkek çocuk anneliğini koruyor bakalım ikinci kim olucak....
Bu arada daırıs başına diyorum inşallah canımcım bakarsın ballaı muzlar vesilesi ile bişiiler olur :)

günaydııııııııııın, sınavın nasıl geçti neşecim? Ceren bütün önemli haberleri vermişsin cicim :) bu arada verdiğin tarif adamı tavana zıplatır, örnekte görüldüğü üzere, değil mi nesecim? :sm_cool::sm_cool::sm_cool:

günaydııııııııııın, sınavın nasıl geçti neşecim? Ceren bütün önemli haberleri vermişsin cicim :) bu arada verdiğin tarif adamı tavana zıplatır, örnekte görüldüğü üzere, değil mi nesecim? :sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Adamlar önce tavana zıplasın sonrada lönk diye üstümüze atlasın diye verdim zatii tarifi ablacımmmmm....
umarım faydalarını göreceğizz :roflol:

kız ceren ne diyeyim sana:roflol: ..neşecim ceren zaten haberleri vermiş sana diger topikte yazdım ama sen görmezsin ben burayada ekleyeyim kendimle ilgili gelişmeleri..dün doktorum yine güzel şeyler söyledi belki şaşılacak bir durum ama 18 ml :nazar:olmuş yumurtalarım 2 tane varmış ve daha önce hiç bu kadar büyümüyordu..biliyorsun 3 gün önce gittigimde 11 ml falandı ama tabii igneye devam etmiştim toplamda iki farklı igne ve 9 gün igne vurulmuştum az degil ama..az öncede çatlatma ignesi vuruldum..29 progestana başlayacam şubat 11 kadar muhtemel 11 şubattan sonra belli olur 11 şubat benim 30 .günüm olacak...ama ortalama çatlatma ignesinde kaç gün sonra belli olur kanda bunu ögrenmem gerek...bende böyle..şimdide regl bekleme sürüveni başlıyor :bbo:asıl zor kısım rabbim inş bu emeklerimin karşılıgını verir ...:asigim:

oooo neşe hanım desene akşam evde tek kale maç vardı diye ehe ehe :):):) ne güzel
yarasın kuzum afiyet bal şeker olsun inşallah.....
Biz iyiyiz çok şükür neşe teyzesi ceren hanım içerde ağır ağır büyümeye devam ediyor oda anladı hayatın zor olduğunu bu günlerin tadını çıkarıyor anası gibi :):):)
Bu arada sınavda sana başarılar diliyorum canımcım....
Ayrıca diğer topikte sormuşsun cicim burdan cevap vereyim ordan yazarsam yine gerilerde kalacak ve sen okuyamayacaksın en son hamilemiz htc80 idi dahada yeni çıkmadı malesef:KK43:
ama umutlu olduklarımız var bakalım ilk güzel haberi kimden duyucaz....
Bunun dışında Nurcumda öğrendi bebişini bir kızımız daha oluyor nasipse kızlar topiği oldu resmen menzil gülü hala erkek çocuk anneliğini koruyor bakalım ikinci kim olucak....
Bu arada daırıs başına diyorum inşallah canımcım bakarsın ballaı muzlar vesilesi ile bişiiler olur :)

Canım aynen dediğin gibi oldu. Bu tarifi çok sık yapmasan iyi olacak, keni iyiliğim açısından:)) hehe kaydirigubbakcemile3.Canım teyzesine kocaman bir öpücük gönderiyorum annişin sıcak güvenli yatağında sağlıkla büyüsün inşallah.Canım sınava henüz ben girmiyorum ama benim de sınavlarım olacak. Ben öğrencileri sınav yapıyorum.
Aaaaaa htc80 hamiş miydi? Okuduysam da unuttum ama sanırım haberim yok. Ben bu aralar iyice tozuttum. Anacım öbür topik de yakında 2000-3000i bulacak okuyamıyorum ya.. Akşamları da eşimle ilgileniyorum biraz. Hamiş olayı da bol bol okurum inşallah.

Acaba adamı mı bizi mi?kaydirigubbakcemile3

sınavında başarılar diliyorum canımcım :)

Canım ben sınav yapıyorum:))

Adamlar önce tavana zıplasın sonrada lönk diye üstümüze atlasın diye verdim zatii tarifi ablacımmmmm....
umarım faydalarını göreceğizz :roflol:

Canım faydasını görürsem herkeşlere seni öenericem inşallah danışman olarak:))

kız ceren ne diyeyim sana:roflol: ..neşecim ceren zaten haberleri vermiş sana diger topikte yazdım ama sen görmezsin ben burayada ekleyeyim kendimle ilgili gelişmeleri..dün doktorum yine güzel şeyler söyledi belki şaşılacak bir durum ama 18 ml :nazar:olmuş yumurtalarım 2 tane varmış ve daha önce hiç bu kadar büyümüyordu..biliyorsun 3 gün önce gittigimde 11 ml falandı ama tabii igneye devam etmiştim toplamda iki farklı igne ve 9 gün igne vurulmuştum az degil ama..az öncede çatlatma ignesi vuruldum..29 progestana başlayacam şubat 11 kadar muhtemel 11 şubattan sonra belli olur 11 şubat benim 30 .günüm olacak...ama ortalama çatlatma ignesinde kaç gün sonra belli olur kanda bunu ögrenmem gerek...bende böyle..şimdide regl bekleme sürüveni başlıyor :bbo:asıl zor kısım rabbim inş bu emeklerimin karşılıgını verir ...:asigim:

Canım yumoşlarına çok sevindim. Gene de çok ümit bağlama canım güzel haber olursa seviniriz, biliyorsun insan ilaç tedavi drken ümitleniveriyor. Rabbim hepimizin hakkında en hayırlısını versin.

neşecim
öner canım beni öner bende daha neler var tiyoları veririm ben sizeeeeee
ehe ehe :):):)

Günaydın güzellerrrrrrrrrrr
nasılsınız bu sabah bakalımmmm
bu tarafa pek uğrayan olmamış bu gün
eee hadi gelin gariiiiii....

neşecim
öner canım beni öner bende daha neler var tiyoları veririm ben sizeeeeee
ehe ehe :):):)

Versene kızııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmm:))

Günaydın güzellerrrrrrrrrrr
nasılsınız bu sabah bakalımmmm
bu tarafa pek uğrayan olmamış bu gün
eee hadi gelin gariiiiii....

Sana da günaydın güzelim:)) sınavlardan derslerden fırsat buldukça kaçamak geliyorum ben:))
Maviş yarın tartılıcaz unutmayalım aman. ben kilo veremedim, sen?

hoş geldin neşe nasılsın
yaw sen nerde öğretmensin be ywww sömstr tatili size uğramadımı?

Neşe kız dur şimdi deme bana ümitlenme diye valla lafın bile geldi oturdu şimdi biliyorum ümitlenmememin gerektigini ama elimde degil.....sömestr size ugramamış anlaşılan...neyse bende başka havadis yok..güzel günler diliyorum..

hoş geldin neşe nasılsın
yaw sen nerde öğretmensin be ywww sömstr tatili size uğramadımı?

Canım bize sömestr falan uğramıyor kaydirigubbakcemile3

Neşe kız dur şimdi deme bana ümitlenme diye valla lafın bile geldi oturdu şimdi biliyorum ümitlenmememin gerektigini ama elimde degil.....sömestr size ugramamış anlaşılan...neyse bende başka havadis yok..güzel günler diliyorum..

Bitanem kendimden pay biçiyorum. Doktora ilk gittiğim ay adet olunca zor toparlandım. Sonraki her yeni ilaç aldığımda aynı şey. En sonunda baktım ki bu laçlara çok bel bağlamışım, kendime itiraf edemesem de. Tabi sonuç hep hüsran. gene de yaptığım teste inanmayıp çöpten testleri alıp yeniden yeniden bakmaya o kadar alıştım ki çöpe atmadan temiz bir peçeteye sarıp temiz bir poşete koyuyorum ve kendimi kandırıp çöpe atıyorum ve üstüne çöp gelmesin diye büyük çapa harcıyorum. Gülmeyin kızlar. Ben bunları her ay yapıyorum. Bazen üstüne eşim bir çöp attığında gizlice ona kızıyorum. Akşam kapıcının çöpleri alma zamanı gelene kadar on defa bakıyorum. Sanki olmayan hayalet çizgi çıkacak. Eşim beni görse felaket kızar delikafadulden çünkü çok temiz ve titizdir. Düşünsenize karısı çöpte eşiniyor.
Mavişim demem o ki gerçekten ne dersek diyelim doktorların da sayesinde ümitleniyoruz. Belki o çizgiyi ömür boyu hiç göremeyeceğim ama böyle giderse kendime güvenimi ve huzurumu bozucam. O yüzden sana aman çok ümitlenme dedim. Canım sana kıyamam ben. İnşallah çok güzel bir sonuç elde edeceksin en yakın zamanda ama o zamana kadar kendimize çok iyi bakmalıız.
Çok mu çenem düştü gene kızlar?

Son düzenleme:
kızlar ben regl oldum yaaaaaaaaaa.bu ay ilça tedavisine başlayacam.dua edin sonrasında aşılama yapılacak eğer ilaçla olmazsa.umarım ilaçla olur yaaaa.duaa edin ne olur

Günaydııııııııııııııııııııınnnnn güzel hatunlarrrrrrrrrrrrr
Herkesi kocaman öpüyorum. Yorgunluktan bacaklarım tutmuyor artık. KIzlar nineler gibi bacaklarım ağrıyor ya gece uyutmuyor. Bu sıkı dönemi hayırlısıyla bir atlatsam. Hepiniz aklımdasınız. Herkes neler yapıyor???

kızlar ben regl oldum yaaaaaaaaaa.bu ay ilça tedavisine başlayacam.dua edin sonrasında aşılama yapılacak eğer ilaçla olmazsa.umarım ilaçla olur yaaaa.duaa edin ne olur

Canım Allah yardımcın olsun. Üzülme en azından sıkıntısız regl olabilmek de güzel bazen. Hep dua ediyoruz hepimize zaten. Ben de bu ay regl bekliyorum. Çok çalışma yapamadım dersler yüzünden. Hayırlısı olsun. Vardır elbet bi vakti herşeyin. Kızlar fırsat bulursam girerim yine. Var mı bir isteğiniz?

Sanada günaydın neşecim fazla yorma kendini çok yıpranıyorsun biraz kendinede zaman ayır lütfen böyle giderse hasta olucaksın allah kourusun...
Kız< biz senden ne isteyebilirizki sen kendine iyi bak bu bize yeter dimi hatunlar...

X