Hamişliği kafaya takmayanlar/takmayacaklar

Cerenim sizi bırakamam kız ben, anca siz kovarsanız, bıktık artık bu hatundan derseniz belki (

Kızlar sizler de şahit olun inşallah şu 3 ayda çok iyi kilo vericem, veremzsem bana bir ceza kesin o olsun. Tam 3 ay bana. Nisan sonu incelmiş ve sağlıklı bir hatun olmak istiyorum. Hadi bana ceza bulun. Her türlü öneriye hazırım. Aslında bebişim şişko bir anneye gelmemekle en büyük cezayı veriyor bana ama yetmez( siz bana şöyle sıkı bir ceza kararlaştırın.

:uhm: ne ceza versek sana
topik sakinleri toplaşın toplantı yapıcazzz Çok üzgünüm çoook

hımmm bakalım neşe hanıma vereceğimiz ceza nasıl bişi olsun hadi fikirleri atın ortaya birine karar verelim :uhm: :uhm:

heh buldum kocanla ayrı yat dermişim biz bunu nasıl yapıcaz laelaelaelaelae :roflol: :roflol:

ceren kızzz bu bize normal sana ceza olurdelikafaduldenkaydirigubbakcemile3

neşe canım beniiim sen çok güçlü ve iradeli bi insansın herşey senin için çok iyi olacak bitanem. nolur öyle umudum kalmadı gibi şeyler söyleme bizim umudumuzu başlatan sensin. evet düşünme kilolarınla uğraş ama hiçbirzaman umutsuz olma nolur. seni çok seviyorum canım arkadaşıma.s.

hımmm bakalım neşe hanıma vereceğimiz ceza nasıl bişi olsun hadi fikirleri atın ortaya birine karar verelim :uhm: :uhm:
heh buldum kocanla ayrı yat dermişim biz bunu nasıl yapıcaz laelaelaelaelae :roflol: :roflol:

Bizim için gayet doğal birşey bu( eşime mükafat bile diyebiliriz. Bunu kabul etmiyorum. Başka ceza bulun.

Canım umutsuzluğum kilo verememekten değil, ben şöyle doğru düzgün sağlıklı huzurlu bir aile olmak konusunda umutsuzum( hergün yeni birşeylere kırılıyorum. Gittikçe canım sıkılmaya başladı bu evlilik olayından. Bir de çocuk gelirse sonum asıl olur onu düşünüyorum.

Kızlar 1 Mayısta en az 70 kiloya inemezsem ceza. Sizin belirleyeceğiniz bir ceza. Kilo verirsem kendime bir ödül.

Canım Bulcukum kimse acımıyor neşene, ben de artık biri bana iyi davrandığında acaba bir çıkarı mı var diye düşünmeye başlıyorum. Kendimi çok saf ve salak hissediyorum. İşte sırf bunun için bile cezayı hak ediyorum canım. Kilo almamın sebebi de sinirlendikçe yiyerek kendimden hınç almam. Tabi sadece kendime zarar veriyorum. Bundan sonra başka cezalar bulmalıyım. Yemek dışında. Acilinden bir ceza istiyorum. Toplanın kararlaştırın. Ben cezama razı olucam.

kız naı düüşnce o öyle bazen hayatta olumsuzluklar üst üste geliyor evet insan içinden çıkamıyor bunların ama düşüncen önemli. sen ceza istesende biz bi ceza bulamyız sana yaa :çok üzgünüm: hem kilyo dert etme bende yaşıma göre çok zayıfım 28 yaş 43 kilo hiçde normal değil bakılırsa ama napalım bende sinirlenince yemem senin aksine açlıkdan midem kazınır ama yemem sanki kime yapıoysam olan bana oluyor ama işte :sm_confused:
bence sen şu ceza olayını kafandan at atmassan işte o zaman ceza gelio klava:

Günaydın güzeell vede alımlı bir o kadarda çekici bayanlar.....
Nasılsınız bakalım bu sabahhhh...

canım yanlış anlamışsın beni yada ben anlatamamışımmirmirmirmir kilolarla uğraşki bebiş aklına gelmesin demek istedim ben. aile sorunları benimde başımda benmi abartıyorum bazen diyorum ama hiç iyi şeyler hayal etmiyorum. takma bunları kafana salla gitsin canım amaaaaaaaaaaaan

Günaydın hanımlar..neşe lütfen kendini çok bırakıyorsun önce sakin ol ve hedeflerini kesin belirle ben bunu yapacam diye.ama lütfen en önemlisi sen kendin için yap bunları..saglam bir şekilde diyete başla kaçamak yapmadan aynı zamanda spor ufak bi spro aleti alsana hai şu twist shape denilenlerden kendi yerinde yürür gibi hareket ediyorsun bir araştır ama çok yorupta kalori yaktırdıgını söylüyorlar öncelik bacaklardan başlamak üzewre tüm vucuda kilo verdirdigi sıkılaştırdıgından bahsediyorlar hatta topik var onunla ilgili burada..ama yediklerinede dikkat etmen gerekir...fazla üzme kendini ...

Tamam atalım her olumsuzluğu kafamızdannnn, amaaaaaaaaaannnnnkaydirigubbakcemile2

Günaydın güzeell vede alımlı bir o kadarda çekici bayanlar.....
Nasılsınız bakalım bu sabahhhh...

Bana dedi, bana dedi kesin delikafadulden, sana da günaydın güzel hamiş :sm_cool:

günaydıın hatunlarrrr

Kız senin böcük ne güzel olmuş öyle :))

ama ama ben şey, kilo veremezsem diye ceza veriseniz belki veririm demiştim :çok üzgünüm:

Şu adresi versene kız tam bana göre. Ama belime de dikkat etmem gerek. Aslında n güzeli yürümek ama nerdeeeeee:dance:

Maviş bugün kaçta gidicen doktora? Gelince sonucu hemen bildir merak ederiz biz.

Kızlar evde bir zeka küpümüz var. Yapamadık bir türlü bir mantığı varmış herkes yapıyor. Bilen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…