Hamişliği kafaya takmayanlar/takmayacaklar

Ya maviişşşşş bu alet step şeyi değilmi hani sopasızda var yürüyüş yapmış kadar oluyomuşsun geçende carrefourda gördüm 40 lira mı neydi bende alcam ondann sağ sol sağ solhihoyyyt heryerim taşıyo iyice

kızlarrr bende meraklandım şimdi o spor aletine bakiim bir gerçi şuan normalim ama anormale doğru hızla ilerliyorum :):):)

Kızlar ben resimlerine baktım bunlar step için. Yalnız uyarayım step fena halde basen ve kalça yapar. Kaslarınız şişer, eski halinize de dönemezsiniz.

eminmisin cnm o topigi okudunmu bir kişi sormuş spor hocasınada önce yagları yakar sonra kas yapar diye...

Eminim beden eğitimi hocası söyledi. Step yapma diye. En iyisi yürüyüşmüş kızlar, kilo vermek için ideal olan. Hem tüm kasları çalıştıran. Kızlar öğle molasııııııı... Maviş dr ne zaman gideceğini yazmadın(

valla bencede en iyisi sabah kalkıp bir saat akşamda yemekten sonra bir saat aynı tempoda ara vermeden yürümek hem sağlıklı hem kilo verdirici

Maviş bugün kaçta gidicen doktora? Gelince sonucu hemen bildir merak ederiz biz.

Kızlar evde bir zeka küpümüz var. Yapamadık bir türlü bir mantığı varmış herkes yapıyor. Bilen var mı?

ben hiç cevap verme girişiminde bulunmuyayım zira zeka küpünden bahsediyosun -tatlicadiarzu-

Bulcuk oklava geliyor baaaaaaakkkkk. O kadar da zor bişi değilmiş bi bulabilsem nasıl yapıldığını. Önce eşime hava atıcam :))

Bulcuk oklava geliyor baaaaaaakkkkk. O kadar da zor bişi değilmiş bi bulabilsem nasıl yapıldığını. Önce eşime hava atıcam :))

:çok üzgünüm: ama ama ben şeyy zeka dağıtılırken uyyakalmıştım bende yok yanii :çok üzgünüm::1rolleyes:

yasemin bu ikincisimi senin dedegin 40 tl olan iyi valla ama basen yapıyorsa kötü ya ne bileyim verdigim linkete hep kullanan faydasını görmüş.10 dk içerisinde terletiyormuş çok ne bileyim base yapması mantıken aykırı ama yürüyüş gibi çünkü bu alet.yesemin ne zaman görmüştün sen bu fiyata carrefourda acaba ybu hafta sonuda varmıdır hala dur biraz daha araştırmam lazım benim?

Kızlar iz bilirsiniz, ebn engel olmayayım. uzun vadede geri dönüşü olmayan basen yaptığını söylemişti beden eğitimi hocam. Senin problem göbiş ise maviş ısındıktn sonra mekik çeksene, bundan daha iyi gelen bişi yok bence. Bir ara spor salonuna da giitmiştim ben. Sonrasında 2 katı kilo aldım tabi bırakınca. Ben okuldaki hocalara da hep soruyorum en iyisi kilo vermede ve sağlık için yürüyüş diyorlar. Tabi tempolu. Hele kasları zorlayan spor aletlerini hiç önermiyorlar. Tabi kimseyemani olmak istemem. Kızlar çözüm basit aslında ;
1- boğaz tutulacak
2- kıpır kıpr olunacak ve yürüyüş aksatılmayacak..

Size küçükbir tiyo daha yeni duydum özellikle atıştırmay benim gibi sevenler için; hani şu çubuk krakerler balık kakerler var ya, onunla kilo verenler varmış. Tok tutuyor ya. Aralarda hele de benim gibi çok çay kahve içiyorsnız. Tavsiye ediyorlar. Deneyeceğim bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…