herşeyi bilcen ama biliyorum demicen kural bu!!!!
aaaa neden gitmiyorki evde oturmayımı seviyor
tühhh yaa enişte gezdirse seni ne süper olur kafan dağılır
biz hemen hemen her hafta sonu gideriz bir yerlere ve çok iyi gelir yavaştan yavaştan alıştırsan sen enişteyi hıı olmazmı???
yok anam yok ben buraya ne zaman gelsem kimse olmuyor... siz napıyorsunuz kızlar? telepati falan mı?:uhm:
neşecim sana başarılar diliyorum, arkadaşların dediği gibi kendine çok yüklenme ve ağır kaldırma sakın hayatım :)
İşte arada gezdirir ama para harcanmayacak, çocuk gibi önceden tembihler bişi istemeyeceğim diye:)) beni bir yere götürürse hemen bişiler istiyormuşum zor durumda kalıyormuş, almak istemiyor ya zorla aldırıyormuşum:))
...
günaydın neşeeeeeeeeeeeeeeee
naberrrrrrrrr tatlımmmm
seni online görmek ne güzel :):):)
günaydııııııııııın, sınavın nasıl geçti neşecim? Ceren bütün önemli haberleri vermişsin cicim :) bu arada verdiğin tarif adamı tavana zıplatır, örnekte görüldüğü üzere, değil mi nesecim? :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
oooo neşe hanım desene akşam evde tek kale maç vardı diye ehe ehe :):):) ne güzel
yarasın kuzum afiyet bal şeker olsun inşallah.....
Biz iyiyiz çok şükür neşe teyzesi ceren hanım içerde ağır ağır büyümeye devam ediyor oda anladı hayatın zor olduğunu bu günlerin tadını çıkarıyor anası gibi :):):)
Bu arada sınavda sana başarılar diliyorum canımcım....
Ayrıca diğer topikte sormuşsun cicim burdan cevap vereyim ordan yazarsam yine gerilerde kalacak ve sen okuyamayacaksın en son hamilemiz htc80 idi dahada yeni çıkmadı malesef
ama umutlu olduklarımız var bakalım ilk güzel haberi kimden duyucaz....
Bunun dışında Nurcumda öğrendi bebişini bir kızımız daha oluyor nasipse kızlar topiği oldu resmen menzil gülü hala erkek çocuk anneliğini koruyor bakalım ikinci kim olucak....
Bu arada daırıs başına diyorum inşallah canımcım bakarsın ballaı muzlar vesilesi ile bişiiler olur :)
günaydııııııııııın, sınavın nasıl geçti neşecim? Ceren bütün önemli haberleri vermişsin cicim :) bu arada verdiğin tarif adamı tavana zıplatır, örnekte görüldüğü üzere, değil mi nesecim? :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
sınavında başarılar diliyorum canımcım :)
Adamlar önce tavana zıplasın sonrada lönk diye üstümüze atlasın diye verdim zatii tarifi ablacımmmmm....
umarım faydalarını göreceğizz :roflol:
kız ceren ne diyeyim sana:roflol: ..neşecim ceren zaten haberleri vermiş sana diger topikte yazdım ama sen görmezsin ben burayada ekleyeyim kendimle ilgili gelişmeleri..dün doktorum yine güzel şeyler söyledi belki şaşılacak bir durum ama 18 mlolmuş yumurtalarım 2 tane varmış ve daha önce hiç bu kadar büyümüyordu..biliyorsun 3 gün önce gittigimde 11 ml falandı ama tabii igneye devam etmiştim toplamda iki farklı igne ve 9 gün igne vurulmuştum az degil ama..az öncede çatlatma ignesi vuruldum..29 progestana başlayacam şubat 11 kadar muhtemel 11 şubattan sonra belli olur 11 şubat benim 30 .günüm olacak...ama ortalama çatlatma ignesinde kaç gün sonra belli olur kanda bunu ögrenmem gerek...bende böyle..şimdide regl bekleme sürüveni başlıyor :bbo:asıl zor kısım rabbim inş bu emeklerimin karşılıgını verir ...:asigim:
neşecim
öner canım beni öner bende daha neler var tiyoları veririm ben sizeeeeee
ehe ehe :):):)
Günaydın güzellerrrrrrrrrrr
nasılsınız bu sabah bakalımmmm
bu tarafa pek uğrayan olmamış bu gün
eee hadi gelin gariiiiii....
hoş geldin neşe nasılsın
yaw sen nerde öğretmensin be ywww sömstr tatili size uğramadımı?
Neşe kız dur şimdi deme bana ümitlenme diye valla lafın bile geldi oturdu şimdi biliyorum ümitlenmememin gerektigini ama elimde degil.....sömestr size ugramamış anlaşılan...neyse bende başka havadis yok..güzel günler diliyorum..
kızlar ben regl oldum yaaaaaaaaaa.bu ay ilça tedavisine başlayacam.dua edin sonrasında aşılama yapılacak eğer ilaçla olmazsa.umarım ilaçla olur yaaaa.duaa edin ne olur