Hamişliği kafaya takmayanlar/takmayacaklar

Maviş bak yarın da tartılmayı unutma. İnan kararlıyım bu sefer de unutursan seni 1 kilo almış göstericem karışmam, oklava geliyor bak:)) ben de sabah baktım gene kilo almışım. Korkudan bugün öğlen için yanıma meyve koydum. Hadi hayırlısı bakalım. Kzlar bu kadar işin arasında ben hala atkı yapıp arkadaşlara hediye ediyorum. En son ustalar evde iş yaparken ebn de bir odaya çekilip 1 tane örüp hediye ettim. Anneme de aldım ama hala elim ermedi.Şu dersleri hayırlısıyla bir hakedeyim de...Dua edin.

kızzz neşe sen ne hamarat kızsın böyleee maşşallah maşşallah nazar değmesin cicim...
kız insan bebeğini sahiplenmezmiiiii
gerçi babalar daha düşkün oluyor kız evlatlarına bakalım bizim kociş nasıl olacak çok merak ediyorum doğrusu...

Yok kızzz hamaratlık falan değil, mecburiyet. Ben yapmazsam yapacak kimse yok. Babalar hep ikinci planda kalıyor galiba. Kimbilir eşin nasıl heyecanlıdır? Ben hep düşünüyorum böyle bir durum olsa eşim ne yapar acaba diye, ebnce çok sakin ve sıradan karşılar. Onun pek umru değil bebek(

Neşe belli olmaz o durumlar bebiş olunca senden çok sahipleniverirse..hem bazı kişiler inan göstermezler sanarsınki duygusuzlar. Maşallah diyeyim de nazar degmesin..bende kilo almışımdır kesin, gösterebilirsin yani 1 kilo fazla :jeyyar:benim durumu diger topikten okumuşsundur..doktorum geçenki igne dışında bir igne daha vermişti gonal f diye göbekten vurulacak şimdide onu vuruyorum cuma kontrolüm var hayırlısı ile inş güzel haberler alırım bakalım artık..

Maviş canım ya çok okuyamadım ama takip etmeye çalışıyorum da. Bu gonal f ne? Çatlatma iğnesi mi?

olurmu kızz hiç öyle şey emin ol erkekler daha düşkün oluyorlar çocuklarına ama yüz göz olmamak için fazla laubali davranmıyorlar biz anne olarak yapıyoruzda ne oluyor tepemize çıkıyorlar
yani çıkacaklar :roflol:

E onların tüm sıkıntılarını biz çekiyoruz cerencim yani çekicez inşallah. Ondandır. Hayırlısıya gelsin de varsın tepemize çıksın:))

E onların tüm sıkıntılarını biz çekiyoruz cerencim yani çekicez inşallah. Ondandır. Hayırlısıya gelsin de varsın tepemize çıksın:))

yokkk kızz ben büyüyüpte artık aklı ermeye başlayınca çok taviz vermem diyorum en azından uğraşıcam büyüdükçe sorunlarda büyüyor çünkü dertleride büyüyor ama küçücükken tepeme çıkabilir azıcık izin veroorumm :roflol:

cnm çatlatma degil ama yumruta büyümesine destek miydi yoksa başka bir şey mi henüz anlamadım çatlatma ignesi hemen 8 9.günde olmazki öyle biliyorum ben..genelde bu igne aşılama ve tüp bebekte kullanılıyormuş ama normal yumurta büyümesi için de kullanan var azda olsa..bakalım cuma ögrenicem tekrar yumurta durumu ne alemde belki ona görede karar verecek..

neşecim gelmişsin görmedim valla bende durum aynı çalışamlara tam gaz devam bal tarçın çörek otuyla birlikte kaydirigubbakcemile3
bencede erkekler daha düşkün oluyor çocuklara ama yiğitliğe sürdümücekler yaa resmi davranıyolarsengözlerimebaksanab benim kaç arkadaşım hamile olduğunu eşine söyledinğinde ilk aldığı tepkiler "değildir senin yanlışın var" oldu ama şimdi çocukalrını içlerini sokucaklar

kızzz burcu sen birde senin kocaya ballı muz yap kııı fantezi olarak önünüzden yersiniz :roflol: :roflol: :roflol: :sm_cool:
bilyorsun değilmi nasıl yapıldığını
önce muzları dilim dilim kesip tabağa diziyorsun üstüne şu ekmek kadayıfı tatlısında kullanıdığımız kaymağı sürüyorsun kalınca onun üstüne balı döküyorsun en son olarakta dövülmüş ceviz serpiyorsun cicim ve kocana ellerinle yediriyorsun bacım... sonra tabii 9 ay 10 gün sonra ınnngaaaaaaa ıınngaaaaa :ecrin_bebek: oluyor kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

allah seni napmasın deli :roflol::roflol:
bu arada biz onu hep yiyyoz

Aman cerene bak sen neler var bu hatunda her gün yeni hünerleri çıkıyor ortaya maşallah kuzum sana enerjin bol olsun ...

Burdaki herkesede günaydınnnnn dicem emme bu topik diğerinden de durgun

allah seni napmasın deli :roflol::roflol:
bu arada biz onu hep yiyyoz
Allah beni napmasın burcu hadi söyle söyle :sm_cool:
yok anacım ben hamile kaldığımdan beri muz sokmuyorum eve balı zaten ben yedim kocaya bırakmadım cevizleride kaldırdım ayyy zatiii gebeyim birde adam üstümemi atlasın yok olmaz bir süre böyle gidicek artıkın :asigim:

Aman cerene bak sen neler var bu hatunda her gün yeni hünerleri çıkıyor ortaya maşallah kuzum sana enerjin bol olsun ...

kızzz bende daha neler neler varda bana nazar değer diye fazla açılmıyorum :dilcikar: :roflol:

Kuzum ben bu 3ay iyi klo verebilirsem doktor bana da başlayacak galiba bu iğnelere ama ben kilo veremiyorum. Napıcam? Bişiler bulalım lütfen mavişim(

canım ben erşeyden elimi ayağımı çektim, ne bal çörekotu ne keçiboynuzu, hiçbirine vaktim yok hazırlamaya. İnan çalışmalar bile aksamış avziyette bizde. Bu aylarda da dinlenelim biraz bakalım. Dün aklıma geldi bugün kaçıncı günümdeyim diye baktım bir ara, onu da şimdi unuttum bakmıyorum bile. Bakalım böyle bu ay. Öncelik derslerde. Canım büyüyünce sahip çıkan çok olur eminim ben de. Çocuklar gene de en çok annelerine bağlı oluyorlar ama:)

Kız ben bunu da yersem 100 kilo olurum. Eşim yemez kio alıcam diye bunu. Ama pek merak ettim güzel oluyor mu? Kız bu tam kalori bombası:))

günaydın bayanlarrrrrrrr

Günaydın fıstık, bugün güzel hatunlar nasıllar?

Kız biz maşallahımızı yazarız, azıcık tiyo verse. Bak burda çırpınıp duruyoz, hatuna bak bizden gizliyor sırlarını klava:

neşecim hoşgeldin en iyisi boşver dinlemeye çekil bebek konusunda bende yakında öyle yapcam :)))

neşecim hoşgeldin balım nassen? kız sen bu sıralar ara vermişsin ya bi bakmışsın gebişsin ayyy ne süperrr olur dimiiiii
kuşum ballı muzz süper oluyor yaa abartmadın sürece kilo almazsın bence bir kere dene kocanada ellerinle yedir sonra dediğim gibi ınnngaaaa :ecrin_bebek: :roflol:
kız ben aklıma geleni yazıyorum burda anacım siz sorun ben anlatayım öyle tiyo falan bilmem ben cahilemmm kaydirigubbakcemile3

neşecim hoşgeldin en iyisi boşver dinlemeye çekil bebek konusunda bende yakında öyle yapcam :)))

Canım içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor. Biraz da soğudum bu konudan. Siz olmasanız siteye bile girmeyeceğim. İçimde hiç istek kalmadı. Şu ersler bitsin kendime güzel bir dinlenme vericem inşallah.

Canım içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor. Biraz da soğudum bu konudan. Siz olmasanız siteye bile girmeyeceğim. İçimde hiç istek kalmadı. Şu ersler bitsin kendime güzel bir dinlenme vericem inşallah.

şiiişşttt sakın koma bizden bacım bizler sadece bebek için buırda değilizkiii biz bir aileyizz sakın sakın bizi okul arkadaşı mahalle arkadaşı gibi gör topik arkadaşlar gurubu :roflol: :roflol:
ayrılma sakın bizdennnnn lütfen a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…