Hamişliği kafaya takmayanlar/takmayacaklar

cerencim yumurta takibi şöyle oluyor üüüürüüürrüüüü diye bir ses duydunmu hemen kocanın yanına gidiosun çiftleşiosun o anda sonra kuluçkya yatıon yumuşak bi yere :roflol: ayy valla aynı horoz tavuk gibiyiz bu dönemlerde kaydirigubbakcemile3

iyide güzelim ben o sesi hiç duymadım :uhm:
ne olacak şimdi laelaelaelaelae

Allah sizi ne yapsın emii tavuk horoza çevirdiniz bizi.kötükedihüso.neşe kız merak etmiştik seni filizde yok zaten merak ettim iyice...neyse işlerin bitmiş..hadi hayırlısı darısı diger derslerine..

aayyy aşkk olsunnn benim horozum ötmeden işini sessizce sadece tavuğuna hissettirerek yapıyorsa benim kabahatim ne :asigim: Şeniz

:roflol:siz işi sessizce yapanlardanısınız çaktırmadan
saman altından su yürütmek gibi :roflol:

İşte buraya girmeyi bu yüzden çok seviyorum. Ne moral bozukuğu bırakıyorsunuz ne yorgunluk. Süpersiniz maşallah Alah muhabbetinizi bozmasın kızlar. Hiç yoktan güldürdünüz beni de burda:))

Canım saolasın. Hamiş bakalım ilk kim olcek? Ben öyle bir saldım ki ohhhhhhhhhhh:)) cahillik mutluluktur deyip deyip yatıyorum...

Canım saolasın. Bebiş napıyo?

:roflol: ne cadısınız kız siz kaydirigubbakcemile3

horoza ötmeye fırsat vermemişinki sen :roflol:kaydirigubbakcemile3

yok artık :roflol: duyan duymuş ötüşü baksana maşallah.

Allah sizi ne yapsın emii tavuk horoza çevirdiniz bizi.kötükedihüso.neşe kız merak etmiştik seni filizde yok zaten merak ettim iyice...neyse işlerin bitmiş..hadi hayırlısı darısı diger derslerine..

Canım gayet iyiyim şükür. Sen neler yaptın? Diyet nasıl gidiyor?

neşe hoş geldin kuzucum günde bir kerede olsa gir buraya kız yüzünde tebessüm olur moralin yüksek olur hakketten bakkk...
bebişimiz iyi teyzesi içerde ağır ağır büyüyor işte işi bu napsınnn...

valla gel neşecim günde bir de olsa cerenin dedği gibi yüzünden gülücükleri eksik etmeyiz biz senin

Canım teyzesine çok hızlı büyüyormuş gibi geliyor ama. Sağlıklı olun da. Benim aklımda hep siz varsınız zaten. Alla sizi topiğimizden eksik etmesin kaydirigubbakcemile3(bu dua pek bir modern dua oldu)

valla gel neşecim günde bir de olsa cerenin dedği gibi yüzünden gülücükleri eksik etmeyiz biz senin

Canım elimde olsa hiç çıkmayacağım burdan zaten.

oo maşallah allah muhabbetinizi bozmasın cicilerim...ceren burcu haklılar arada olsada 2 kelime yaz bari meraklandırmayın bizi..filiz hala yok iyice merak ettim zaten merakta bırakmak yok artık..valla neşe bugünde gelmeseydin arayacaktım seni artık..

canımm ya sana çabuk büyüyor gibi geliyor bana ise hiç zaman geçmiyor gibi işin içinde olunca durum çok farklı oluyor valla. bazen istiyorum bir an önce bitsin doğsun bazende amaann dursun işte içerde diyorum (doğum korkusundan) gerçi tabii benim dememle olmuyor vakti saati varya :):):)

evet canım ya bende filizi çok merak ediyorum hep aklımda bişeymi oldu diye yapmazdı hiç böyle şeylerr beklemekten başka çaremiz yok malesef :Saruboceq:

günaydın bayanlar a.s.
gelen giden yok gerçi ama olsun [

iyyim canım hoşgeldin sen nasılsın konuştunmu doktorunla akşam

günaydın arkadaşlarrrrrrrrrr
oooo avi deniz seni gökta ararken bu topikte buldum nerdesin kız sen niye diğer tarafa yazmıyorsun hiççç had hesap ver bakiiimm

Günaydın güzel hatunlarrrrrrr......
Hepinizi çooooooooooooooookkkkkkkkk seviyorum. İşler ve dersler ne kaar yoğun olursa olsun size merhaba demeden işim rastgitmiyor. Doktora gidenler durumlar nasıl? Maviş sendeki son durumu merak ediyorum. Bulcuk sen ne durumdasın? Ceren cadı kız, bebişini iyice sahiplenme bak sonra doğduktan sonra kimseye vermek istemezsin. Bir de böyle bir durum olurmuş yeni annelerde. Bizim arkadaşlardan birinin doğumu da yakınlaştı, hediyemi aldım bekliyoruz bebişi bakalım. Bugün yarın kızımız gelir inşallah. Ay Rabim bizlere de nasip etsin. Bu ay hamiş kalanlar yaklaşık ne zaman doğum yapıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…