- 5 Eylül 2008
- 9.215
- 4
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cerencim yumurta takibi şöyle oluyor üüüürüüürrüüüü diye bir ses duydunmu hemen kocanın yanına gidiosun çiftleşiosun o anda sonra kuluçkya yatıon yumuşak bi yere :roflol: ayy valla aynı horoz tavuk gibiyiz bu dönemlerde kaydirigubbakcemile3
iyide güzelim ben o sesi hiç duymadım :uhm:
ne olacak şimdi laelaelaelaelae
horoza ötmeye fırsat vermemişinki sen :roflol:kaydirigubbakcemile3
aayyy aşkk olsunnn benim horozum ötmeden işini sessizce sadece tavuğuna hissettirerek yapıyorsa benim kabahatim ne :asigim: Şeniz
:roflol:siz işi sessizce yapanlardanısınız çaktırmadan
saman altından su yürütmek gibi :roflol:
merak ettik valla seni neşecim ya neyseki iyiymişsin evinde yerleşmiş mis gibi
dikkat et kendine çok yoruluyorsun sen koşturmakdan hasta falan olma
adet faaln sallamamakla en güselini yaparsın bende ymurtlama takibi falan yapmıyorum bu ay ne zaman istersek o zaman hiç gün hesaplamadım henüz hamile yok aramızda
günaydınlarrr şekerlerrrrr
neşe nihayet geldin yani cicim dilimizde tüy bitti burda neşeeee neşeeee demekten :):):)
neyse ev işlerin halolmuş anlaşılan gözün aydın güle güle otur ciciş ciciş
bu arada evet kızlar yaa hiç hesap yapmayın yok adetti yok yumurtlama idi salın gitsin :):):)
ben ne ne zaman adet olduğumu biliyorum nede ne zaman yumurtlaığımı adet hadi neysede yumurtladığınızı vs. nasıl anlıyorsunuz yaa bir türlü kafam almıyor benmi çok salağım acaba :):):)
cerencim yumurta takibi şöyle oluyor üüüürüüürrüüüü diye bir ses duydunmu hemen kocanın yanına gidiosun çiftleşiosun o anda sonra kuluçkya yatıon yumuşak bi yere :roflol: ayy valla aynı horoz tavuk gibiyiz bu dönemlerde kaydirigubbakcemile3
horoza ötmeye fırsat vermemişinki sen :roflol:kaydirigubbakcemile3
Allah sizi ne yapsın emii tavuk horoza çevirdiniz bizi.kötükedihüso.neşe kız merak etmiştik seni filizde yok zaten merak ettim iyice...neyse işlerin bitmiş..hadi hayırlısı darısı diger derslerine..
İşte buraya girmeyi bu yüzden çok seviyorum. Ne moral bozukuğu bırakıyorsunuz ne yorgunluk. Süpersiniz maşallah Alah muhabbetinizi bozmasın kızlar. Hiç yoktan güldürdünüz beni de burda:))
Canım saolasın. Hamiş bakalım ilk kim olcek? Ben öyle bir saldım ki ohhhhhhhhhhh:)) cahillik mutluluktur deyip deyip yatıyorum...
Canım saolasın. Bebiş napıyo?
:roflol: ne cadısınız kız siz kaydirigubbakcemile3
yok artık :roflol: duyan duymuş ötüşü baksana maşallah.
Canım gayet iyiyim şükür. Sen neler yaptın? Diyet nasıl gidiyor?
neşe hoş geldin kuzucum günde bir kerede olsa gir buraya kız yüzünde tebessüm olur moralin yüksek olur hakketten bakkk...
bebişimiz iyi teyzesi içerde ağır ağır büyüyor işte işi bu napsınnn...
valla gel neşecim günde bir de olsa cerenin dedği gibi yüzünden gülücükleri eksik etmeyiz biz senin
Canım teyzesine çok hızlı büyüyormuş gibi geliyor ama. Sağlıklı olun da. Benim aklımda hep siz varsınız zaten. Alla sizi topiğimizden eksik etmesin kaydirigubbakcemile3(bu dua pek bir modern dua oldu)
Canım elimde olsa hiç çıkmayacağım burdan zaten.
oo maşallah allah muhabbetinizi bozmasın cicilerim...ceren burcu haklılar arada olsada 2 kelime yaz bari meraklandırmayın bizi..filiz hala yok iyice merak ettim zaten merakta bırakmak yok artık..valla neşe bugünde gelmeseydin arayacaktım seni artık..