Hamişliği kafaya takmayanlar/takmayacaklar

neşe kaçma kızz arada gel bi ses et merak ediyoz seni burası diğeri gibi hareketli bir topik değil biliyin ama böyle giderse burcuyla benim yüzümden bütün herkes bu tarafa doluşacak tek tek çekiyoruz zatiii baksana :):):)
kız burcu kesin karar verdinmi doktora gtimeye hadi bakalım inşallah hiç gerek kalmazda kontrol için gidersin doktora :):)):

evet cerencim yaa karar verdim artık gitmeliyim ilerde keşke daha önce gitseydim diye pişman olmaktansa daha öncede yazmışımdır kesin yazın doktora gittim ben aşşadan muayne oldum o zaman çok temiz problem yok dedi ama bebek amaçlı gitmedim hatta karnım ağrıdığı için gitmiştim şerefsiz doktor bana bir iğne yaptı hakkın rahmetine kavuşuyodum eve giderken yarı yolda annem baygın halde hastaneye geri götürmüş tansiyonum sıfırlanmıştı nefes bile alamıyodum meğer yapılan iğne çok ağırmış bünye kontrol edilmeden asla yapılmamamlıymış :1shok:

evet cerencim yaa karar verdim artık gitmeliyim ilerde keşke daha önce gitseydim diye pişman olmaktansa daha öncede yazmışımdır kesin yazın doktora gittim ben aşşadan muayne oldum o zaman çok temiz problem yok dedi ama bebek amaçlı gitmedim hatta karnım ağrıdığı için gitmiştim şerefsiz doktor bana bir iğne yaptı hakkın rahmetine kavuşuyodum eve giderken yarı yolda annem baygın halde hastaneye geri götürmüş tansiyonum sıfırlanmıştı nefes bile alamıyodum meğer yapılan iğne çok ağırmış bünye kontrol edilmeden asla yapılmamamlıymış :1shok:

vayy pislik vayy mikrop ben olsam anında dava açar mahkemeye verir o doktorun ağzına s..........
neyse geçmiş olsun tatlım. git tabi bi baksınlar bakalım ne var ne yok içerde neler oluyor bizde öğrenelim dimi. teşhis konsunki ona göre gerekliyse tedavi olsun. Hakkında hayırlısı cicim...

vayy pislik vayy mikrop ben olsam anında dava açar mahkemeye verir o doktorun ağzına s..........
neyse geçmiş olsun tatlım. git tabi bi baksınlar bakalım ne var ne yok içerde neler oluyor bizde öğrenelim dimi. teşhis konsunki ona göre gerekliyse tedavi olsun. Hakkında hayırlısı cicim...

:roflol:

amiin şekerim

oo çok sevindim cerencim hamile olmana darısı başımıza öleyimdir sıcak kanlıymdır. burcum akrep :)
ewet memlektlim oluyorsun? sakarya topigine takılmıyormusun orda kızlar buluşuyormuş ben hiç gidemedim ama çok isterim bakalım kısmet sende maşallah iyisin ama yani konuşkan birisin

Anam basıldım kız iki dk gittim sayfalar ilerlemiş ben zeytinli peynirli muhabbetleri kaçırmışım..bana kalmadımı ki onlardan...
Neşecim takma kafanaaaa ne yapaılım hayırlısı olsun rabbim saglıkla bebkler nasip etsin fazla bekletmeden...umut dünyası dua edelim hayırlısını isteyelim daima tedbirleri elden bırakmadan ama..burcu cnm sende doktora git ne oldugunu bilip bilmeden beklemenin bie anlamı yok bence belki birşey çıkacak ilaç kullanman gerekecek vakit kaybetmiş olmazsın en azından inş çıkmazda yinede git sen bende birşey yok sanıyordum hiç başıma gelmeyecekmiş gibi bbirden doktor pko deyince sanki kanser olmuşum gibi ilkinde çok moralim bozulmuştu hatta çok umutlu oldugum bir anda demişti doktorum bebegim olmayacak belkide diye aglamıştım eşimde çok üzülmüştü bana aglıyorum diye..ben hep kötü tarafını bulup çıkarım ona üzüldügüm için..neşe sende fazla tempoda gitme kendine çok yüklenme hasta olacan yoksa sen cicim..hadi gitte doktora güzel haberlerle gel.bende bu akşam gidecem doktoruma inş bu ay tutra diyorum..

mavicim evet çok doğru diyosun adet olam işallah ilk fırsatım gitmek olucak doktora iyi yada kötü artık kısmet napalım

kızlar ben bir buçuk aylık evliyim daha belki bebek için çok erken ama bir türlü karar veremiyorum aslında genç anne olmak istiyorum bide diyorumki şimdi istemeyip ya sonradan olmazsa bi daha diyorum korkuyorum eşim için farketmiyo olsada olur ister yani bana bıraktı ay kafayı yicem bi türlü karar veremiyorum yaaaa yardım edin bana bazılarıda hemen düşünme tadını çıkar diyo evliliğin hem istiyom hem istemiyom çok zor durumdayım :KK43:

jasmin kaç yaşındasın bende evliliğin tadını çıkaranlardanızm 2,5 yıldır şimdi bebek için bekliyorum olsun diye sanırım çok fazla tadını çıkarttım :)

jasmin kaç yaşındasın bende evliliğin tadını çıkaranlardanızm 2,5 yıldır şimdi bebek için bekliyorum olsun diye sanırım çok fazla tadını çıkarttım :)

24 yaşındayım :) ya korkuyorum bide sonra olmazsa diye çocuğum bide dediğim gibi çok yaş farkı olmasınıda istemiorum çocuğumla aramda ne biliyim:1hug: yaaa çok zor bir karar valla

24 yaşındayım :) ya korkuyorum bide sonra olmazsa diye çocuğum bide dediğim gibi çok yaş farkı olmasınıda istemiorum çocuğumla aramda ne biliyim:1hug: yaaa çok zor bir karar valla

sendeki bebek sevgisi potansiyelini gördüm bence doğur gitsin :emir_bebek:kaydirigubbakcemile5

oo çok sevindim cerencim hamile olmana darısı başımıza öleyimdir sıcak kanlıymdır. burcum akrep :)
ewet memlektlim oluyorsun? sakarya topigine takılmıyormusun orda kızlar buluşuyormuş ben hiç gidemedim ama çok isterim bakalım kısmet sende maşallah iyisin ama yani konuşkan birisin

Darısı başına diyelim o halde güzelim. sen ne kadarlık evlisin? birde ne zamandır bebek istiyorsun? herşey yolundamı gidiyor varmı bir terslik?
bu arada ben evet konuşkan biriyimdir burdaki arkadaşlarımın değimi ile muzur vede cadı.
canım benim bu sitede müdavimi olduğum bir topik var ordaki arkadaşlarımda bana yetiyor sakaryadan kimse yok orda ama olsun
olsa ne olurrrrrrrr olmasa ne olurrrrrrrrrrr
o yüzden başka topikte aktif olmayı pek düşünmüyorum cicim....
bu topiğede gün içinde ara sıra bakıyoruz arkadaşlarla ne var ne yok diye o kadar....

Canım bencede burcumun dediği gibi doğur gitsin. yani düşünme düşünürken insan daha çok stres oluyor
bende yeni evli sayılırım evlendikten bir ay sonra hamile kaldım allahıma şükürler olsunki aratmadan verdi bana hiçte pişman değilim. hem daha neyin tadını çıkaracamki. allahımın izini ile bir ömür boyu beraberim kocacığımla doya doya tadını çıkarırız yaşamın inşallah. bebişimizle beraber.
BENCE DÜŞÜNME SAL GİTSİN. :CüvCüv:

Canım bencede burcumun dediği gibi doğur gitsin. yani düşünme düşünürken insan daha çok stres oluyor
bende yeni evli sayılırım evlendikten bir ay sonra hamile kaldım allahıma şükürler olsunki aratmadan verdi bana hiçte pişman değilim. hem daha neyin tadını çıkaracamki. allahımın izini ile bir ömür boyu beraberim kocacığımla doya doya tadını çıkarırız yaşamın inşallah. bebişimizle beraber.
BENCE DÜŞÜNME SAL GİTSİN. :CüvCüv:

bencede ya neyin tadını çıkaracaz temizlik yap ütü yap yemek yap çamaşır yık aütü yap bununmu sırnaşık şey ayyy inşallah sağlıklı karar verebilirim ve inşallah hayırlısı olur yaaaaa heycanlandım şimdi :KK70::teytey:

merhaba,uzun zamandır takip ediyorum bu siteyi ve site sayesinde bebek yapmaya karar verdim.2 aydır deniyoruz...çok zormuş ben hemen olur diye düşünmüştüm:)))))

peloosh dur daha şimdiden mi ümitsizlige kapıldın..2 ay bişe degil bizde hep hemen olurverecek zannediyorduk ne bilelim hatunlar eskiden kaç tane çocuk dogurmuşlar hemen oluveriyormuş gibi biz daha bir tanesini arıyoz allah saglıkla nasip etsin diyerek dua ediyoruz..

işallah çok beklemeden olur hepimizin...acaba kaç ay olmazsa panik yapmaya başlamalıyım:)))))

bencede ya neyin tadını çıkaracaz temizlik yap ütü yap yemek yap çamaşır yık aütü yap bununmu sırnaşık şey ayyy inşallah sağlıklı karar verebilirim ve inşallah hayırlısı olur yaaaaa heycanlandım şimdi :KK70::teytey:

öyle tabii yaa aman neyine bekletecen boşverrrr... yaşayacağın hayatı bebeğinlede yaşayacaksın hemde daha keyifli. sen başla çalışmalara allah hayırlı zamanda verir inşallah...

işallah çok beklemeden olur hepimizin...acaba kaç ay olmazsa panik yapmaya başlamalıyım:)))))

bence hiç bir zaman panik yapma canım neden evhamlanıyorsunki?
hamile kalmak isteyenler önce stresden uzak duracak bunu aklının bir köşesine yaz sonrasıda allah kerim zaten nasibinde ne zaman ise o zaman gelir bebeğin. dert etme

bence hiç bir zaman panik yapma canım neden evhamlanıyorsunki?
hamile kalmak isteyenler önce stresden uzak duracak bunu aklının bir köşesine yaz sonrasıda allah kerim zaten nasibinde ne zaman ise o zaman gelir bebeğin. dert etme

5 yıldır hiç aklımda yoktu bebek fikri,aslında yine de çok yok ama korkuyorum olmaz diye,iki kişilik hayat da çok güzellllll ama 3 kişi daha güzel olur sanırım:):)

X