Hamişliği kafaya takmayanlar/takmayacaklar

şimdide bendede iş yoğunluğu başladı bi yandan iş yapıyorum bi yandan buraya göz atıyorum bişey kaçırmıyayım die

kız yasemin elin değmişken bizim bıcırığada örsene
yada bekle bekle 20 gün sonra cinsiyeti öğrenelim o zaman örersin :):)

Öreriim kızzz.. hepinize örerim. Hiç boş durmuyorum boş vaktimdede nerde olsa örüyorum hihoyyyt sigarayı bırakınca örgüye musallat oldum kaydirigubbakcemile3

Yesmincim nasılsın kuzum nasıl gidiyor bakayım?

iyiyim canım benim sen nasılsın? Bi rastlaşamıyoruz ben giriyorum sen çıkıyosun yazılarını okuyorum dualarımla hergüüüün aklımdasın balım. :1hug:
Adet oldunmu buaradaaaa.
Civanperçemi diye bi ot var aktarlarda satılıyo iğrenç bi tadı var ama limon falan katınca düzeliyo o adet olmayı kolaylaştırıyomuş balım bende içmiştim bilmem hatırlarmısın.

Öreriim kızzz.. hepinize örerim. Hiç boş durmuyorum boş vaktimdede nerde olsa örüyorum hihoyyyt sigarayı bırakınca örgüye musallat oldum kaydirigubbakcemile3

Teşekkür ederim cicim sende neşe gibi ören bayan olma yolundasın sanırım
bu arada sigarayı bırakmış olmana çok sevindim tebrikler. benimde 2 yıl oldu bırakalı. allah nasip etmesin bir daha inşallah...

bende varım sigara bırakanlardan sanırım benimkide 3 yıl bitti sigarayı bırakalı..neşede yaseminde ören bayan oldu zaten..valla ben yapamıyorum daha evde kitap bile okuyamıyorum..

Kız maviş o tatlıdan uzak dur. anam sizde de tatlısız gün geçmeyecek mi? kocişe söyle şeker getirmesin eve. Yoksa bizim kız çok marifetli maşallah yapıveriyor tatlıları. Yarın sabah tartılıyoruz bak unutma. Cerencim korunmamakla çok iyi yapmışsın. Bana da dediler de ben dikkafalı dinlemedim o zaman. Bakın ne düşünüyorum biz şimdi bebiş bebiş diye ölüp bitiyoruz ya 1 tane olduktan sonra nasıl olsa bizim zor oluyor deyip salıcaz kendimizi bi bakıcaz 2. yolda:))

naniknanik Ben ören bayan değiliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm naniknanik ben çeviren bayanım:)) yasemink bakma kız sen bunlara gerçekten çok kolaymış gibi görünüyor.
Hem bikerem dün kızlarla gezmeye çıktık, ipekyolda benim yaptıım atkının aynısı kaç lira bilin bakalım delikafadulden

ooo çok pahalıdır kesin dün bile dergide şal gördüm şu incelerden 55 tl idi altındaki dügmeli bluzda 300 tl aradaki farka bak..cicim valla ben tatlı matlı uzun zamandır yemiyordum yani 3 hafat falan olmuştıur e son yedigim.. 1 haftadırda istiyordu cnm ama hep erteledim malum regl geliyor ya..cnm bu tatlının içinde yag yok hiç irmik yogurt ve şeker var ..ben no0rmalde şeker almıyorum zaten çayımıda tatlandırıp içiyorum kolamda öyle ee başka bir şey kalmıyor geriye..verim tarifide sende yap bakkk..

mavi deniz demek sende eskiden tiryakiydin he bak senin adınada çok sevindim. zamanında bırakmışız valla sigaraları.
neşe kızzz biz acemiyiz evet ama dayanamadık birbirimizin ateşine saldık gitti :) bizde şimdi tecrübe ediniyoruz 2. için eminim eşşeği sağlam kazığa bağlarız :):):)
ama sizler evet hemen 2. ye hamiş kalabilirsiniz süt falan korumuyor anacım inanmayın bunlara....

neşe bencede doru didin valla nede olsa geç oluoyo diye ilki daha 1 yaşıan gelmeden bi bakmışız ikinciye hamileyiz :CüvCüv:
kızlar sigara hiç içmemişlerdenim ve sisinde bırkamanıza acayip sevindim valla işallah bi daha o illet şeyi elinize almassınız

yetenek yetenek.. sabaha kadar örerim sonra beğenmem sökerim ama sonunda bişeyler çıkartırım. ya şu resimlemeyi öğretsenize banaaa beceremiyorum göstercem yaptıklarımı yaaa..klava:

inşallah içmem bidaha ki bazen aramıyo değilim ama yok kokusuz misss gibi. hem grip oldum ilk defa bu kadar çabuk atlattım öksürmedim aman allah korusun.

aynı annem gibisin yani oda öğlene kadar örer sonra söker kaydirigubbakcemile3
sigarayı ne zaman bıraktın yenimi? kız hamileyken nasıl oluyorda canın istiyor ben yanımda kimseye içirtmiyorum kokusu midemi bulandırıyor.

Canım 44 ytl idi benim atkı, 3 liraya al ör. Süper kar. Kızlar ebn sigaraya hiç başlamadım, biri yanımda içse çıkarırım o derece. Allah'tan eşim de içmiyor şükür. Maviş ver şu tarifi bakim:)) nrmyn duymasın:))

hamiş olduğumu öğrenir öğrenmez bıraktım. bende şuanda kokusunu sevmiyorum ama dinlenmek için camın kenarında kahveyle içerdim içerken çok hoş gelirdi onu özlüyorum bazen ki sigara dumanı görünce kültablasını yalamış kadar iğrenç oluyo önümde nasıl içiyodum hayret yani.

Vereyim cnm ama yarın tarif evde kaldı aslında az malzemesi var ama miktarları karıştırmamak adına şimdi vermeyeyim malzemeler heba olmasın sonra...nrmyn duymasın dedinde ben girdim topige açılmayınca çıktım ben gideyimde hemen yediklerimin hesabını vereyim oyy nrmyn banada oklava gösterecek...

Yaseminkcim benim tlf kameralı değil, eşiminkiyle çekmem lazım o da çok kıymetli. Bir ara çekip göstericem size de 2 şekil öğrendim biri gevşek biri sık. Ben size resmini gösteresiye atkım eskiyecek o ayrı tabi. Maviş bugün bizim nette çok kötü gidip geli duruyor. Sen tarifi yarın yaz. Zaten bugün aşüregünü ya annemlere gidicez aşüre yemeye, ben epeyce bir tatlı yemem herhalde. Aşüreyi aman nermin duymasın, oklava değil copla gelir alimallah.

neşe ohh benim annem yanımda bilem dgl aşure yapacam ben gideyimde evde hazır aşurelerden vardı çorba gibi toz halinde oluyor ya ondan almıştım tarihi geçmemişse yaparım artık..

Kızlar ben az sonra kapatır giderim, mavişim hazırlardan ben de denemiştim o da güzel oluyor. Afiyet olsun. Yapamayacak olanlar haber versin gönderim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…