Hamişliği kafaya takmayanlar/takmayacaklar

ooohh iyisiniz valla kızlarrr hiç düşünen yok burda hamilesi var durumu olmayanı var diye.
neyse sizlere afiyet olsun yarasın inşallah.....

Inş gelmez kırmızılar ya baenim hala gelmedi sinir oldum ya..gitmişsin bile sana yetişemedim ben..ceren cim gel ben sana yaparım hee ..kızım heryerde afişlere yazılmış aşure falan filan bizmi kızdın?valla bakma benimde yapanım edenim yok kayınvalidem bu sene yapabilirmi bilmem ama sanmıyorum bakalım geçen sene yapmıştı ama kızlar daha küçüktü o zaman..bende hazırlardan yapayım evde olacaktı tarihi geçmediyse deneyeyim..kız ceren yarasın deme kilo almak istemiyoruz biz..baksana halimize yiyoruz sonrada kilo almayız inş diyoruz..

Günaydın kızlarrrrrrr, benim yarın doğumgünüm daha şimdiden hediyeleri kabul etmeye başladım bile:)) kızlar aslında ben en çok hangi hediyeyi bekliyorum? Bilin bakalım...:))

Günaydın kızlarrrrrrr, benim yarın doğumgünüm daha şimdiden hediyeleri kabul etmeye başladım bile:)) kızlar aslında ben en çok hangi hediyeyi bekliyorum? Bilin bakalım...:))

günaydın canımmmm
şimdiden kutlu olsunn doğum günün
bekledin hediye acabaaa :emir_bebek: buna benzer bişi olaiblirmi
yaddaaa:ecrin_bebek: buuuufisfisfis

Cnm günaydın ..evet 9 ocaktı dimi..şimdiden dogum günün kutlu olsun..umarım hayal ettigin hediyeyi alırsın..

haydin bakeem burdaki hatun kızlarada bir günaydın diyemmm...

neşecim doğum günün şimdiden kutlu olsun bacım rabbim tüm güzellikleri yaşatsın ve herşey gönlünce olsun inşallah.....

kızz mavi deniz benim iş yerim evime 3 dk. mesafede ve o arada hi aşure reklamı yapan bilboard vs. yok canım bu yüzden size kızdım. dün o kadar canım istediki akşam eve gittiğim gibi annemi aradım belki yapmıştır diye ama yapmamış :KK43: annem çok güzel aşure yaparda neyse ama anacım söz verdi yapıcak sizede afiyet olsun cicim....

ayy cnm kıyamam sana ne yapalım öbür topikte konuşsak daha iyimi olurdu hep alsaydın hazılardan falan neyseki annen yapacakmış bize yapan bile yok senağlama bende yapmadım daha zaten neşe götürmüştür afiyetle ama..evde işim vardı dün ona fırsat kalmadı..yaprak dökümüde yokt akşam sinir oldum..bende güldünyayı izledim..

aşureyi bende severim ama ayıklarım içinde üzüm falan olmıcak
ilk okula giderken ben sarılıkolmuştum aşure ayıydı allahım vitaminli diye günde ne kadr aşure yediyolardı hatırlamıyorum bile sayısını:bbo:

yaprak dökümü olmıcak kızlar bazı diziler kriz yüzünden 2 ay olmıcakmış

ay evet ya iki haftadır yaprak dökümü yok bend gıcık oldum. zaten kanallarda doğru dürüst dizi yokki hafta içi her ekşam dizilerin eski bölümlerini veriyorlar. demek kriz onlarıda etkilemiş tühh yaa....

aşure olayınıda kapatalım valla ağızıma geliyor tadı yaa ben aşureyi aşeriyorum sanırsam....

ay evet ya iki haftadır yaprak dökümü yok bend gıcık oldum. zaten kanallarda doğru dürüst dizi yokki hafta içi her ekşam dizilerin eski bölümlerini veriyorlar. demek kriz onlarıda etkilemiş tühh yaa....

aşure olayınıda kapatalım valla ağızıma geliyor tadı yaa ben aşureyi aşeriyorum sanırsam....

tamam kapattık gitti o mu nee oo ööğğkk köti bişi yeme yeme ehhh :bbo:
canım gerçekten çok aşerdiysen akşam al pastanedne bi tane içinde kalmasın :1hug:

mrb.kafaya takmamak çok zor ama streslede olmaz.rahat bırakmalıyız herşeyi kızlar.

Evet cerencim burcunun dedigini yabana atma....sinir oldum evet kanal d de özellikle hep eski dizileri hergün oynatıyorlar önce arka sokaklar sonrada aşkı menmnu..dün yeni başlayan dizilerden güldünya vardı ama sanırım tekrarını koydular o güzeldi tavsiye ederim sanırım güldünya vardı ya abileri tarafından öldürülen hamilekadin dizinin başında onun öyküsünden girmişler konuya dizi bitiminde abisi vuruyordu...

evet bende akşam güldünyaya baktım biraz ama çok anlamadım oyuncuları çok iyi zaten onu izlmeye kararverdim bundan sonra :)

Bende onu izleyecem hoşuma gitti müzigi şu birkaç sanatçının berber seslendirdikleri güldünyamıydı bilen varmı? Birden ne oldugunu anlamıyorsun sonradan anlatıyorlar ya o şekilde farkediliyor.kız birden sabah kalktıgında sıgınma evinde uyanıyor hangi ara geldi o kız kim falan diyordum ben sonradan farkettim..

hımm tamam kızlar benim kocişim bu gün çarşıya çıkıcak ona sipariş veririm alır bana aşure :)
bu arada akşam kanalları gezerken bende gördüm gül dünya dizisini ama bakmadık film seyrettik. daha doğrusu ben yarısından sonra uyuya kaldım eşim yalnız seyretti :)
bak merak ettim şimdi diziyi bende izlicem bir dahaki sefere....

evet bu diziyi izleyelim sonra ortak yorumlar yaparız çok eğlenceli oluyorkaydirigubbakcemile3

evet bu diziyi izleyelim sonra ortak yorumlar yaparız çok eğlenceli oluyorkaydirigubbakcemile3

kız ben neyi merak ediyordum biliyormusun. yaprak dökümünde fikret hastaneye gitti ya bebek olmuyor diye test falan yapıldı sonuçları hala çıkmadı asıl onu merak ediyorum ne olacak diye. birde şevket diziden ayrıldı ya başka birisi geldi o gelen kim acaba...

kız ben neyi merak ediyordum biliyormusun. yaprak dökümünde fikret hastaneye gitti ya bebek olmuyor diye test falan yapıldı sonuçları hala çıkmadı asıl onu merak ediyorum ne olacak diye. birde şevket diziden ayrıldı ya başka birisi geldi o gelen kim acaba...

ayy evet kızz fiko hamilemi acaba bende merak ediyorum onu şevketin yerine gelen adamın nette resmi vardı ama adını unuttum kim oldunu benzeyen birini seçmişler en azından şevket gibi saç rengi falan

X