Hamişliği kafaya takmayanlar/takmayacaklar

BULCUK NESEMESE teşekkürler arkadaşlar ben kendimi zayıfmaya başlamak planıyla oyalanmak istiyorum zaten başlamıştım süper gidiyodu memlekete gidince alt üst oldu rejimim süper gidiydu,spora başlamıştım haftada 3 gün sıkılıaştırıcı kremler felan ama düzen bozulunca ne yapalım ama zyıflamak istiyorum gerçekten nereye üyesin bende uyarım

Canımmmm ay çok sevindim inşallah hayırlı haberlerini alırız:)) Bugün kaçıncı günün canım? Senin adetin de benim gibi uzadı. Sakın testini erken yapma, rahatça bekle canım. İnşallah hiçbirimizin ailesinde problem olmaz. Zayıflama devam inşallah bu hafta sen de hesaba katılacaksın, aman dikkat et poğaçalara:)) Allah yeni evinde sağlıkla güle güle oturmak nasip etsin. Sorma ya arkadaşlara da bulaştı örgü sevgisi. Bordoyu o gün daha bitriverdiler. Ben alıyorum herkese öğrettim, dersten bir geliyorum bitmiş, çok komik ya sositososito

Süper burda 3 kişi olduk zayıflamak isteyen. Canım biz zayıflama gruplarından 1. takımdayız. 15 Ocaktan itibaren yeni elemanlar alınacak sen de başvurabilirsin, hem yarışırız da, süpe rolur. Sende pko var mı?

gözün aydın zaten iyi geçeceğini hissetmiştim çünki bayağı oldu seninle tanışalı kendine güven arkadaşım evelallah üstesinden gelirsin herşeyin

gözün aydın zaten iyi geçeceğini hissetmiştim çünki bayağı oldu seninle tanışalı kendine güven arkadaşım evelallah üstesinden gelirsin herşeyin

Canım arkadaşım saolasın. Bir işin üstesinden gelemedim dieceğim o da zaten benim elimde değil. Canım sen neler yapıyorsun bugün? Ben bugün çok neşeliyim maşallah. Çünkü heryerde kaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr vaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :dance: :teytey: :sm_cool: yaşasınnnnnnnnn. Hertaraf bembeyaz oldu. Bugün evden çıkmak istemedi canım. Az sonra da sıcacık yatağıma geri dönücem inşallah. Kızlar bugün doktora gidecektim yumurta çatlamışmı diye bakılacaktı. Yarın giderim inşallah.
Bu arada aklıma takılan bişeyi sorucam size. Hani ovitrel iğne alıyoruz ya çok pahalı, rapor çıkarmak gerekiyormuş belli %sini vermek için. Acaba bu infertilite raporunu çıkarmam ileride başıma iş açabilir mi? Dünyada herşey insan başına gelebiliyor. Önceden düşünmek gerek. Ne dersiniz? Bilgisi olan var mı?

günaydın neşecim Allah neşeni bozmasın burda daha kar yok sabah yağdı ama tutmadı olanalrda eridi gitti ben iyyim dün biraz moral bozukluğu vardı olurya dönem dönem insalrda sebebi olmadan asabi olursun öyleydim işallah bugun daha dinç zinde ve neşeli olucam . Sunumunun iyi geçmesine sevindim hoş şüphem yoktu zaten iyi geçiceğine inanıyoduma.s. sıcacık yatağına geri döndün anlaşılan iyi uykular sana

kızlar hepinize günaydın yılın son günlerinde neşemiz yerinde olsun işallahhh

bunu kafaya takmamak mümkünmü bilmiyorum ama sizi takip edeceğim söz.

merhaba kızlar?neşe örgüyü bulaştırmışsın herkese valla bende öreyim diyorum ama beceremem atkı örerim sadece oda önceden de dedim sana evde bir sürü var kime verecem bilmem ..bakalım artık..bu aralar başım çok agrıyor heran kırmızılar gelebilir bekliyorum şimdi bu meret bekledigim için gelmez bugün itibariyle 31 günüm..cnm rapor daha sonra ne gibi bir sorun çıkartabilirki sana anlayamadım da tam olarak..bulcuk maşaalah biz yokken boş bırakmıyorsun burayı sagol arkadaşım..

mavi denizcim benimde 6 günüm var ama dedim ya %98 kırmızıalrın gelceğine eminimkaydirigubbakcemile3 işallah senin gelmez ya unutlaım bu kırmızıalrı biz gelce varsa görceğide var klava: diyelim kaydirigubbakcemile3

Neşeeeeeeeee sanada mı bulaştı örgü illeti ya resimleri göstertemiyorum ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasenağlama manyak oldum ben öre öre masa örtüsü yapıcam onu yapıcam bunu yapcam kafamda dönüp duruyor.

burcu kız valla bende örmek istiyorum ama ben bu hatunlar gibi becerikli degilm düz ve ters biliyorum sadece süveter falan hak getire bir kere yaptım da belki 40 kere gösterdim olmuşmu diye birine yanımda birileri olması lazım onu sürekli gösterebilmek için..

bende aynıyım düz ters başka bişi bilmem onuda yaparken bana fenalık geliyor yapamıyorum ama örmeyi çok isterdim şöyle kendime şapkalar kazaklar hırkalar nerdeee bende o marifet:1no2:
yemeğe gidiyorum ben cokacimcoook gelirirm birazdan

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr, dün ben size yazamadım epey kaynattınız bakıyom. Ben şu dersleri bir bitireyim de acısını çıkarmaz mıyım inşallah:)) kızlar bugün yine epey yoğunum ve dün gidemediğim için doktora gidicem inşallah dua edin herşey yolunda olsun. Bir de şu ovitrel için rapor çıkarmaya çalışıcam bakalım becerebilirsem ama önce 2 ders beni bekliyor. Kızlar ya bugün yarım gün mü tam gün mü iş yapıyoruz devlette olanlar cevaplasın hemen eve kaçmak istiyorum. Ütüler beni bekliyor:)) örgüler bu ara beklemede :)) ben düz ve tersi bile unuttum. Hedefim şu saç örgüsünü öğrenmek. Nette anlatan eyr bulursanız bana da gönderin kızlar. Hepinizi çok seviyorum. Mavidenizcim yarın tartılıyoruz unutma, inşallah çok güzel sonuçlar alıcaz. Bugün fazla tuzlu beslenmeyelim ki şişmeyelim hepinize ayrı ayrı cevap vermek isterdim ama ders çalışıp hocanın karşısında mahçup olmamam gerek. Acısını çıkarırım sonra inşallah. Hepinişi öpüyoruummmmmm..

Kız maviş kırmızılar geldi mi? Bak bide tüm gün bunu merak edicem şimdi( doktorla randevun ne zaman? Düzensiz olmasak aslında tam da test yapma zamanı ama seni etkilemeyeyim ben en iyisi. Offf akşama kadar meraktan patlarım şimdi ben(

günaydın kızlar neşecim valla ben devlette değilim ve tam gün çalışıcam ((( sanada derslerinde başarılar dilerim ve mavidenizin kırmızılarını bende merak ediyorum işllah düzeszilik belirtisi değilde bebiş belirtisidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…