Hamişliği kafaya takmayanlar/takmayacaklar

günaydınnn kızlar
neşecim bizde seni çok seviyoruz sen kendi kafana göre takıl herşey gönlünce olsun a.s.

Oo neler olmuş inanın bir çok şeyi anlamdım silmişsiniz hemen özelden atsaydınız barii..neyse neşe umarım sorunlar çözülür hallolur anlaşmak kolay degil farkındayım ne diyeyim sana yazmıştım öncedende dilerim mutlu olursun dualarım hep seninle olacak..sana şunu söyleyeyim herzamnakinden 2 kat daha fazla kilo vermeye çalış buna öncelikle senin ihtiyacın var ben çok defa eşlerin bundan dolayı sorun yapmalarını gördüm haklı haksız taraflarınıda ama bizim hatamız midemizi tutamamamız degl tamamen pko..öyle olsa bende 50 kere kilo vermiştim..rabbim sesimizi duy bize yardım et...

kızlar topiğimiz ikinci sayafaya düşmüş sırf onun için yazıyorum buraya :))))

neşecim neler oldu ya annayamadım üzüldüm senin için hemde çok benim bu sitede en çok değer verdiğim insanlardan birisin tatlım sen sakın üzme kendini herşey yoluna girer ama öle bensiz devam edin falan yok ya kafanı dinle canın ne zaman isterse dön bize çok evde var inan seninkine benzer sorunlar canım

kaydirigubbakcemile3 evet canım topik kurtarma çalışmalrı neşe bir süre giremicek buralara o yokken boşlamak istemedim bende açtığı topiği

Kızlarrrrrrrrrrr gene burdayım inşallah. Ben böyle bir dostluk görmedim, bana nette güzel dostlar bulacaksın deseler inanmazdım. Evliliğimde öyle zor bir aşamadan geçiyorum şu 2-3 gündür bilemezsiniz. Başta kibelem, Menzil gülüm ve sizler olmak üzere hepiniz yanımdaydınız. Ailem bile beni yalnız bırakmışken siz bana manevi olarak sımsıkı sarıldınız ve destek oldunuz. Allah hepinizden razı olsun. Ben bebek ararken çok güzel dostlar buldum.

Oo neler olmuş inanın bir çok şeyi anlamdım silmişsiniz hemen özelden atsaydınız barii..neyse neşe umarım sorunlar çözülür hallolur anlaşmak kolay degil farkındayım ne diyeyim sana yazmıştım öncedende dilerim mutlu olursun dualarım hep seninle olacak..sana şunu söyleyeyim herzamnakinden 2 kat daha fazla kilo vermeye çalış buna öncelikle senin ihtiyacın var ben çok defa eşlerin bundan dolayı sorun yapmalarını gördüm haklı haksız taraflarınıda ama bizim hatamız midemizi tutamamamız degl tamamen pko..öyle olsa bende 50 kere kilo vermiştim..rabbim sesimizi duy bize yardım et...

Canım senin taşınma telaşın olduğu için benim sıkıntılı gecelerimde yoktun, anlamaman gayet doğal çünkü kızlar bana bazı ipuçlarıverdi bu güç durumdan kurtulabilmem için. Sonra eşimin burayı okuma olasılığını düşünerek sildiler saolsunlar. Şimdi herşey yoluna girme yolunda ama hala bir soğukluk var. Doktora gittim ve 1 yumurtam vardı ya çokiyi gelişmişti o düşmüş gitmiş, ziyan oldu eşimin yüzünden.Öbür küçük yumurtam için bir umut çatlatma iğnesi verdi ama pek umudumuz yo bu ay. Bakalım hayırlısı.

kızlar topiğimiz ikinci sayafaya düşmüş sırf onun için yazıyorum buraya :))))

Canım benim ya Şeniz seni ben çıtır çıtır yerim:)) benim yanımda bu kadar ince düşünceli arkadaşlarım, dostlarım olduğu sürece sırtım yere gelmez inşallah. Canım sayfamız sona düşse de umrum değil yeterki hepimiz sağlıklı, mutlu, huzurlu olalım. Hayırlısıyla sıcacık yuvalarımızda bebişlerimizi karşılayalım...

neşecim neler oldu ya annayamadım üzüldüm senin için hemde çok benim bu sitede en çok değer verdiğim insanlardan birisin tatlım sen sakın üzme kendini herşey yoluna girer ama öle bensiz devam edin falan yok ya kafanı dinle canın ne zaman isterse dön bize çok evde var inan seninkine benzer sorunlar canım

Canım benim saolasın, ben de sizleri çok seviyorum. Eşimle problemlerimi buraya yazamam belki iyi olmadı sizide üzdüm ama yazacak başka bir yer düşünmedim bile. Hepiniz benim biricik dostlarımsınız. Hangi topikte olursanız olun biz hepimiz aynıyız.

Merhaba kızlar nasılsınız?neşe ugramamışsın buraya hayırdır cicim terketmek yok burayı ona göre..

İyi olduğum sürece sizleri bırakmayacağım inşallah canım arkadaşım can dostum Şeniz

kız burcu topiği kurtarma savaşımı veriyorsun helal olsun sana hihoyyyt hihoyyyt

Yaaa bak benim arkadaşım ne kadar ince düşünceli görüyor musun? Hepinizi çok seviyorum canlarım benim a.s.

bende destek olurum size her zaman merak etmeyin:))))

Canım ya şimdi ağlayacağım ama :a015:

yapmadıgım bıse kalmadı benden sonra evlenenler ya kucaklarına bebklerını aldılar yada almak ııcn gun sayıyorlar bende hala bısı yok cok canım sıkılıyo
r hergun aglamaktan oldum

yapmadıgım bıse kalmadı benden sonra evlenenler ya kucaklarına bebklerını aldılar yada almak ııcn gun sayıyorlar bende hala bısı yok cok canım sıkılıyo
r hergun aglamaktan oldum

Kuzum dur sakin ol biraz, kaç yaşındasın? Kaç yıllık evlisin? Neler yaptın hangi tedavileri denedin? Bizim tedavi yöntemimiz de droktorun dediği herşeyi yap, eve gel eşinle ilgilen, sonra tasasızca uzat ayaklarını kitap mı okuyacan, örgü mü örücen film mi seyredicen, canın ne istiyorsa :)) hiçbirşey bizden kıymetli değil ohhhhhhhhhhh sefamız olsun:)) :teytey::dance::nazar:

neşecim diğer topiğe yazmışsın burdan cevap vereyin inşallah çok güzel bir sunum olur çoooook başarılı olursun canım

Saolasın entelliye canım. Çalışamadım da tüm telaşım ondan. Sen napıyon?
Mavideniz canım zayıflama takımına yazdım ama gördün mü bilmem. İlk hafta epimizin deneme haftası. Bu perşembe resmen hesaplamaya katılacaksın inşallah. Bu hafta da paylaşıma devam canım.

canım iyiyim bende şükür senelik iznimin bir haftası kalmıştı onu kullandım zaten bayram falan derken bu ay fazla çalışmadım yarın işe başlıycam öle zorki sanki yeni işe başlıycam

kızlarrrr burdanda merhaba neşecim herzaman yanındayız herkesin burda tanıdım herkesi çok sevdim gerçekten süper dostluk bazen kociş ve işler gibi aksaklıklarda giremesemde aklım ve dularım sisinle

arkadaşlar iyi akşamlar hepinize uzun zamandır sizlerden ayrı kaldım memleketteydim bana bakan büyüten canım dedemi kaybettim hayatımda ilk defa 1.dereceden bu kadar yakınımı kaybettim çok üzgünüm o yüzden allah sizleri bağışlasın hepimizin gideceği yer orası am hayat işte herşeyi yaşıyoruz siz nasılsınız listeler ne alemde benide yeniden alın aranıza bende artık kafaya takmayacak olanlar arasındayım zaten bişeyde olup bittiği yok çok özlemişim sizleride nesemese cnm senide öpüyorum

arkadaşlar iyi akşamlar hepinize uzun zamandır sizlerden ayrı kaldım memleketteydim bana bakan büyüten canım dedemi kaybettim hayatımda ilk defa 1.dereceden bu kadar yakınımı kaybettim çok üzgünüm o yüzden allah sizleri bağışlasın hepimizin gideceği yer orası am hayat işte herşeyi yaşıyoruz siz nasılsınız listeler ne alemde benide yeniden alın aranıza bende artık kafaya takmayacak olanlar arasındayım zaten bişeyde olup bittiği yok çok özlemişim sizleride nesemese cnm senide öpüyorum

Canım başınız saolsun. Allah sabır versin. Herzaman yaz, bizimle herşeyini paylaşabilirsin canım. Biz de burdaki kızlarla karar verdik hem çalışıp elimizden geleni yapıyoruz, duamızı ediyoruz hem de bu olayı takıntı haline getirmemek için elimizden ne geliyorsa gayret sarfediyoruz. Hoşgeldin, safalar getirdin. Sen kafanı meşgul etmek için neler yapmayı planlıyorsun canım?

kızlarrrr burdanda merhaba neşecim herzaman yanındayız herkesin burda tanıdım herkesi çok sevdim gerçekten süper dostluk bazen kociş ve işler gibi aksaklıklarda giremesemde aklım ve dularım sisinle

Canım ben de bugün fazla giremeyeceğim akşama sunumum var, dualrım sizinle. Ben de sizin dualarınızı bekliyorum.

Hepinişi koccamaaaaaaaaaaannnnnnnnn öpüyorummmmmmŞeniz

canım başınız sağolsun çok iyi bilirimo üzgüntüyü :1hug:
aramıza geldiğin içinde çok sevindik a.s.

slm burasıda baya ilerlemiş maşallh diyeyim nazar degmesin..neşecim henüz kırmızıları görmedim hakkımızda hayırlısı rabbim ne zaman nasip ederse artık..cnm biraz daha düzelmesine sevindim bazı sorunların inş daha iyi olur.henüz bakmadım zayıflama topigine cnm birazdan bakarım..sonunda yerleştim evime cnm artık yavaş yavaş alışma dönemindeyiz bazı şeyleri ararken neredeydi diye dört dönüyorum çogunlukla mutfak eşyaları genelde annemler dizdigi için eşimle zırt pırt eşime soruyorum şu nerde bu nerde diye ama ellerine saglık beni büyük dertten kurtardılar beni bu stres çok yormuştu hala kendime gelemedim..kız bitirdinmi örgüleri bordoyu kesin bitirmişsindir sen bitirmeden duramazsın çünkü.hadi kolay gelsin..kız burcu güncellemekte iyi yapıyorsun bazen arka sayfalara gidiyor topik 2 ugramazsan..hadi hepinizi öptm

X