Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar topiğimiz ikinci sayafaya düşmüş sırf onun için yazıyorum buraya :))))
Oo neler olmuş inanın bir çok şeyi anlamdım silmişsiniz hemen özelden atsaydınız barii..neyse neşe umarım sorunlar çözülür hallolur anlaşmak kolay degil farkındayım ne diyeyim sana yazmıştım öncedende dilerim mutlu olursun dualarım hep seninle olacak..sana şunu söyleyeyim herzamnakinden 2 kat daha fazla kilo vermeye çalış buna öncelikle senin ihtiyacın var ben çok defa eşlerin bundan dolayı sorun yapmalarını gördüm haklı haksız taraflarınıda ama bizim hatamız midemizi tutamamamız degl tamamen pko..öyle olsa bende 50 kere kilo vermiştim..rabbim sesimizi duy bize yardım et...
kızlar topiğimiz ikinci sayafaya düşmüş sırf onun için yazıyorum buraya :))))
neşecim neler oldu ya annayamadım üzüldüm senin için hemde çok benim bu sitede en çok değer verdiğim insanlardan birisin tatlım sen sakın üzme kendini herşey yoluna girer ama öle bensiz devam edin falan yok ya kafanı dinle canın ne zaman isterse dön bize çok evde var inan seninkine benzer sorunlar canım
Merhaba kızlar nasılsınız?neşe ugramamışsın buraya hayırdır cicim terketmek yok burayı ona göre..
kız burcu topiği kurtarma savaşımı veriyorsun helal olsun sana hihoyyyt hihoyyyt
bende destek olurum size her zaman merak etmeyin:))))
yapmadıgım bıse kalmadı benden sonra evlenenler ya kucaklarına bebklerını aldılar yada almak ııcn gun sayıyorlar bende hala bısı yok cok canım sıkılıyo
r hergun aglamaktan oldum
arkadaşlar iyi akşamlar hepinize uzun zamandır sizlerden ayrı kaldım memleketteydim bana bakan büyüten canım dedemi kaybettim hayatımda ilk defa 1.dereceden bu kadar yakınımı kaybettim çok üzgünüm o yüzden allah sizleri bağışlasın hepimizin gideceği yer orası am hayat işte herşeyi yaşıyoruz siz nasılsınız listeler ne alemde benide yeniden alın aranıza bende artık kafaya takmayacak olanlar arasındayım zaten bişeyde olup bittiği yok çok özlemişim sizleride nesemese cnm senide öpüyorum
kızlarrrr burdanda merhaba neşecim herzaman yanındayız herkesin burda tanıdım herkesi çok sevdim gerçekten süper dostluk bazen kociş ve işler gibi aksaklıklarda giremesemde aklım ve dularım sisinle
arkadaşlar iyi akşamlar hepinize uzun zamandır sizlerden ayrı kaldım memleketteydim bana bakan büyüten canım dedemi kaybettim hayatımda ilk defa 1.dereceden bu kadar yakınımı kaybettim çok üzgünüm o yüzden allah sizleri bağışlasın hepimizin gideceği yer orası am hayat işte herşeyi yaşıyoruz siz nasılsınız listeler ne alemde benide yeniden alın aranıza bende artık kafaya takmayacak olanlar arasındayım zaten bişeyde olup bittiği yok çok özlemişim sizleride nesemese cnm senide öpüyorum