Hamişliği kafaya takmayanlar/takmayacaklar

Kızlar sizler olmasanız ne yapardım ben, en zor günlerimde hep yanımdasınz. Deminden beri yazayım diyorum hocalar rahat bırakmadı, yazamadım. Bizim sorunlarımız biraz dış kaynaklı, bilirisniz bazı insanlar iyi giden evlilikleri çekemez ve karıştırmaya çalışırlar, erkekler de çok iyi niyetli olduklarından bu kötü niyetleri farkedemez. Eşimin beni sevdiğini biliyorum ben de Onu seviyorum ama iyi niyetinden aradaki dengeyi sağlayamıyor. Neyse düzelmesi ve Onun bazı şeylerin farkına varması için yılların geçmesi gerek ve inşallah o zamana kadar biz devam ediyor oluruz.Neyse siz beni boşverin de sizlerin günü nasıl geçiyor? Kızlar pazartesi sunumum var çeviri yapmam gerek, bana dua edin.

neşecim inş istedign gibi sular seller gibi geçer..dualarımız seninle..benimde ara ara karnımda kasıgımda agrı oluyor..

neşecim inş istedign gibi sular seller gibi geçer..dualarımız seninle..benimde ara ara karnımda kasıgımda agrı oluyor..

Canımcım ne olur hiç belirti arama. Hep sonumuz hüsran oluyor. Kıyamam sonra sana ben. Sakince bekle, hiç belirti konularını okuma bile. Yumoşların belki sana sürpriz yapar. Hayırlısı ne ise o olsun. Bu arada ağır bir iş yapma, üşüme, Kibele'nin dediği gibi. İnşallah güzel haberlerini de almak nasip olur bize. Bu akşam kendi evinde mi yatacaksın? Tartılma işine de kafanı takma, yarın sabah tartılır yazarsın. Ben de yarın sabah yazıcam inşallah.

neşecim işallahhh mavş denizin dediği gibi sular seller gibi geçer herkonude hepinize dua ediyorum kızlar mavi denizcim belirti arama dicem bende ama biliyorum ister ,istemez acabamıki oluyor bende aynı durumdayım çünkü kafamızaı dağıtıcaz acaba mı dedimiz anda sonra bir bakmışızki hepimiz müjdeli haber vermişiz:Saruboceq:a.s.

Hayırlısı olsun da canım. Ben bu ay o haberi veremem galiba, yarın dr gidicem belki iğne verecek ama bir işe yarayacağını sanmıyorum. Benimki küs, konuşmuyor bile. Bu ay da tam yumoşlarım iyi derken bu çıktı :)) hay Allah'ım ne yapayım şimdi ben bu adamı klava:

Nesemesecim erkekler malesef birazcik cocuk gibi oluyorlar. ben de esimle hiicc anlasamiyordum. aslinda ben etrafimda cok sevilirim, herkesle de iyi anlasirken, neden esimle anlasamiyorum diye dusunurdum. enteresan. esim de gayet uyumlu biri. yani oyle inatci falan da degildir ama birbirimize gelince anlasamiyorduk.

erkekler bu konuda pek dusunmezler, ben kafa patlattim cunku biliyordum ki bu iliskiyi ancak ben yoluna koyabilirim.

1- degistirmekten vazgectim. oldugu gibi kabul ettim. gicik taraflari mi var. hala var ama artik gozume batmiyor.

2- asla ve asla ailesi ile ilgili yorum yapmaktan vazgectim. cunku ailesi icin onu suclayamam. o da istemezdi ama insan ailesini kendi secemiyor veya secse bile hareketlerini sinirlandiramiyor.

3- bizde maas meselesi cok problem olurdu. yani ben de calisiyorum o da. ailesi durmadan para istiyor. kardesi kredi karti borcu takiyor. esim kiziyor bagiriyor cagiriyor ama sonucta gene biz kapatiyoruz falan. sonra ailesinin yasadigi yeri gordum. gercekten cok iyi niyetli insanlar. ama yani sefalet var gercekten. e simdi olur mu biz gul gibi orada iken onlar sikintili. problem etmemeye basladim. 3 gunluk dunya. kimse oteki tarafa bir sey goturmuyor. verirse versin. tabi benim esim de oyle sacmaz. olcusunu bilir. benim ailem varlikli oldugu icin ben hic gormedim ailemde boyle bir sey ama ne yapalim.

4- Bir de erkegi cok fazla ferah birakmamak lazim. borca sokacaksin. ev gibi kooperatif gibi falan. yokluk da insani yaklastiriyor.

5- hani diyor ya yalanci romantikte kusunce susmak yok, bagirmak da yok. gunlerce kus kalmak iyi degil. ben ne olursa olsun konusurum. sevmem kuslugu. eger inadin varsa sen de vazgec. sonradan konuyu barisinca acinca karsidaki de hak veriyor iki medeni insan gibi konusuyoruz. oteki turlu insan beyni ile konusmuyor. sonucta kirici konusmalar ortaya cikiyor.

6- sen dili degil ben dili kullan. cok uzuluyorum hayatim biz kavga edince. aslinda ben seni hep mutlu etmek ve mutlu gormek istiyorum. ama bazen oyle nedensiz tartisisyoruz ki. inan sebep de ne anlamiyorum. sen soyle neden tartistik gecen sefer cunku ben dise dokunur bir sey goremedim. varsa bir hatam soyle de duzelteyim falan gibi.

ama bunu iyiyken soyleyeyecn keyifli bir aninizda.

7- erkegi yuceltirmis gibi yap. baskasinin yaninda sozlerine uy. dediklerini yap. boylece seni soz gecirmeye calistigi asi kadin rolunden karisi rolunde benimseyecek.

8- ne getirirse eve sunu neden aldin bunu almasaydin deme. ah hayatim iyi ki almissin, tam da aklimdan geciyordu falan dersin. sevinir.

9- kuserseniz gergin oldugu zamanlarda sevdigi yemeklerden falan yap. boyle eziyetli. yumusar ortam.

aslinda nesemesecim cok madde var. uyabiliyor muyuz hayir. ahkam kesmek degil inan niyetim.
sadece demek istedigim su. yuvayi eskiden oldugu gibi gene disi kus yapiyor. sen caba gosterirsen bu evlilik mutlu bir evlilige donusuyor. erkekler gercekten cocuk gibi. duzelteyim demiyorlar. ben boyleyim deyip cikiyorlar isin icinden. ama ne demisler kadinin fendi erkegi yendi. her zaman boyledir. tatli dil yilani deliginden cikarir.

Ayrica sana bir sey soyleyeyim mi ben bu ay inan senden ve benssenb'den bebek konusunda cok umutluyum. guzel bir ruya gordum. hayra ciksin insallah.

amas mutlaka preseedi kullan. esinle ozellikle yumurtlama zamani kavga etmekten kacin.
gergin gergin olmuyor.

Hadi ya senin koca var ya tam sopalik. ne kadar var yumurtlama zamanina?

Son düzenleme:
Ya canim hic sordun mu kasten mi yapiyor diye? tam yumurtlama zamani her ay bir sey cikariyor. istemiyorsun sen bebek falan diye konustunuz mu? ama guzel guzel. iyi zamaninda bu konuyu mutlaka konus. kusken degil ama.

Son düzenleme:
Kibelecim inan yarama ilaç gibi geldi yazdıkların. Bunları şifreli günlüğüme kopyalayabilir miyim? Arada bakabilmek için. Eşim bile bilmiyor şifresini kimse bilmiyor bilgisayarda bir program. KK'den önce buraya yazardım hep. Hala yazıyorum ama çok sık değil. DiaryOne ismi, biliyorsundur belki. İznin var mı? Canım tam olarak yazdığın her maddeyi yaşıyorum şu anda. Olamaz bu kadarı. Canım defalarca sordum eşime bebek istiyormusun diye, istediğini söyledi. Ne zaman doktora gidip tedavi olsam yumurtlamama yakın başlıyor bu halleri, kavga çıkara bişiler mutlaka buluyor. Yarın doktora gideceğimi biliyor, yumurtlamam dr vereceği iğneden sonra olur herhalde. Kibelecim çok karışığım, alttan almaktan bıktım inan bana.

Son düzenleme:
kibelecim eline sağlık tamda evli çiftlerin yaşadıkalrı sorunalrı ve çözümleri yazmışsın neşecim kibelnin bu madderlini mutlaka uygula ben aynen öyle yapıyorum tamda yazdığı gibi kendime hayret ediyorum bu konuda hatta.Allaha çok şükür kocamla hiç bir problemim yok, ama ben evlenmedne önce çok aksi biriydim heleki eşim gibi biryle evlencemi söyleseler hadi be sizde derdim evlendim resmen değiştim iananmıyorum kendime bütün akrabalrım eviliği yürütemiceğimden korkuyordu. erkekler gerçekten çocuk gibi ilgi istiyorlar bebek gibi davranılmasını istiyorlar bundan zevk almaya bakıcaksın bazı şeyleri görmemezlikden gelmek en iyisi.
bebek konusunda ise eşimde istiyor bebek ama ben ona şimdiye kadr hiç yumurtlam günüm şu gün bugun yada şöyle olması gerek diye bahsemedim yumurtlama günlerini hiç takip etmiyorum o yüzden böyle dersmiş gibi ilişkiye girmek erkekleri sıkar ya cidden konuşamk gerek anlıyacığı cilveli dilden yada hiç problemlerinden bahsetmicen
neşecim bu sorunlarını canı gönülden istiyorum çözmeni o yüzden böyle uzun yazdım sıkmakda istemem seni sonucda sende biliyosun herşeyi :1hug:

Saolasın canım bizde herşey bu kadar değil, baştan yazmıştım sonra çektim yazdıklarımı, belki eşim okuyordur diye. Tavsiyeleriniz için tşk :1hug:

canlarım ben şimdi kapatıyorum bi ara yine açarım herkez mutlu kalsın olurmu hayatlarınıza olumsuz bişey girmesin hepiniz için çok dua ediyorum iyi geceler herkeze

nesenin esinin okumasi ihtimaline karsi siliyorum.......................

Son düzenleme:
nesemesenin esinin okumasi ihtimaline karsi siliyorum.....................

Son düzenleme:
Canım sana söylenebilecek tek söz var Allah razı olsun. Bence de eşim oyunlu bir kadın istiyor sanırım. Yumurtlama zamanı sorun çıkarıdğını dedim zaten, sorun onda değil ki hiç hep bende. Surat asan küsen O. Ben değilim. Hem yapıyor yapacağını hem de küsüyor, selam bile vermiyor. O derece. Aynen dediğin gibi çocuğumuzun olmamasının nedeni benmişim kiloluymuşum ondan olmuyormuş. İnan bana bu akşam gene bebek işinden vazgeçtim ben. Şakadan değil gerçekten( Nick nasıl değiştiriliyor? Benimki okuyordur vakti bol.

Merakımı bağışlayın ama pre_seed ne demek??

:roflol: kibelecim ben mi söyleyeyim sen mi diyeceksin:)) arkadaşım aramadan arat, bulursun kibele defalarca açıkladı. Bir zahmet canım. Ayrıntılı açıklamaları var kibelenin.

Son düzenleme:
kizlar nesemeseye yazdiginiz yumurtlama zanai ile ilgili seyleri silin. esinin okumasindan rahatsiziz.

Kızlar hepinizden özür diliyorum bugünlerde fazla giremeyebilirim buraya. Eşimle aramda problemler var ve çözülür mü bilmiyorum. Bu saatten sonra hayırlısı neyse o olsun. İyiki ortada bir çocuk yok. Siz bensiz devam edin... Hepinizi çok seviyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…