Hamişliği kafaya takmayanlar/takmayacaklar

valla bende bugun patlıcam sıkılmakdan 6 olsada eve gitsem diye bakıyorum ama saat 3 bile değilmiş daha şimdi baktımdasenağlama

neşem kız nerdesin bende nerde bu kız sabhtan beri diyordum...ayy bende sıkıldım neden kii?

Neden sıkıldın kıss? Biz arkadaşlarla şöyle bir çarşıya gezmeye çıktık, ip aldık onlara da atkı örücem şimdi 7 tane atkım oldu. İnşallah yüzüzmün akıyla çıkabilirim bu işten:)) çok sevindiler, onlar sevinince ben de mutlu oldum. Kızlar dünyada mutlu olacak o kadar çok şey var ki, keşfedilmeyi bekleyen... Bakalım daha neler bulucaz?..

valla bende bugun patlıcam sıkılmakdan 6 olsada eve gitsem diye bakıyorum ama saat 3 bile değilmiş daha şimdi baktımdasenağlama

Canım az kaldı bak. Bugün hafif sancım var benim de inşallah hastalığım biter.

neşe diğer topikte yazıorum görmüyosun bari burdan sesleneyim zayıflama konusunda başarılarını duyuyorum nasıl gidio umarım sağlıklı bir diyet planın vardır zayıflayacağım die sağlığından olma sakın dikkat et kendine benim çok başarılı zayıflama çalışmalarım olmuştur hatta bi ara 18 yaşında tam 15 kilo vermiştim deneyimlerimden faydalanabilirsin istersen hehehehe

neşecim evdeyim yemek yapmkala uğraştım şimdi oturdum birazdan süürüp silcem şöyle üstünden

Canım saolasın ben de faydalanmak isterim tecrübelerinden. Sağlıkla vermeye çalışıyorum bende pko var ve zor oluyor ama vericem inşallah. Diğer topik çok güzel ama bir müddet okumakla yetinicem çok fazla katılamayacağım. Arkadaşlarımın üzülmesini istemem ama hamiş sohbetleri beni üzmeye başladı( bende yalan yok, ister kızarsınız ister haksız görürsünüz ama kendimi iyi tanıyorum birazcık uzaklaşmak istiyorum herşeyden.

neşecim evdeyim yemek yapmkala uğraştım şimdi oturdum birazdan süürüp silcem şöyle üstünden

Canım kolay gelsin, çok uğraşma ben de çok yoruldum dinleniyorum hem de size gözatıyorum.

kocamda yoldaymış o gelene kadar silme işini bitireyim ben kızlar öpüyorum açamazsam hepinize iyi akşamlar

neşecim espri zaten niye yanlış anlaşılsınki hak veriyorum bu hislere doğru bi karar ama işte özledim ondan laf atıyorum

Kızlar herkese günaydııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnn, hepinisi kocamannnnnnnnnnn öpüyorum. İnşallah bugün izin alabilirsem doktora gidicem, dua edin yumoşlarım iyi olsun. Çok stresliyim yine. Sanki bir dersten günlerce ödev hazırlamış ve bugün sunacak gibi :)) ne güsel anlattım dimi? Kızlar ben kendi atkımı da bitirdim akşam bugün takıp geldim işe. Şimdi kura ile arkadaşlarınkine başlayacağım, canlarım ya çocuklar gibi sevindiler, bekliyorlar örmemi :)) size de öreyim mi? Siz ipini beğenin ben öreyim ama dut ip olsun. Aaa keşke akşam resmini çekip koysaydım buraya :)) bugün yine ödevlerim ve çevirilerim var. İngilizcesi iyi olan var mı aranızda ??

günaydın canım işallah güsel haberler alırız senden bende örgüye başlamak istiyorum valla özendim sendne çok anlamam ama kaydirigubbakcemile3

günaydın neşe nasılsın maşallahın var iyi gidiyorsun cnm ya ben hiçbir şey yapamıyorum ancak evi toparlama falan sıkıntılı oluyor biraz benim için..neyse sonunda yarın taşınıyoruz ama evi yerleştirme beni bekliyor olacak neyse eşimde becereklidir kayınvalidemde gelecek yardıma hafat sonuda ablam çabuk biter allahtan..ama ben sadece akşamları yapacagım için benim için yorucu olabilir..inş güzel sonuçlarla dönersin doktordan..resmini çek bekliyoruz ayy ama ben evden de bakamam bu ara yeni taşınacagımız için neti kapattık tekrar açtırmak zaman alır belki..ingilizcemi ben gidiyorum hadi byeeee

ya bu aralar çok yoğunum kızlar ocak ayında fuarım var 10 gün yurt dışında olucam.Spora dönüşte başlıcam çünkü zaten şirkette spor yapıyorum akşama kadar koşturmaca akşamda halim kalmıycak sonuna kadar böle yoğun gider.Bölece kafama bişi takılmıyo akşam da yorgunluktan sızıp kalıyorum.Sızmamışsam bebek çalışması yapıyoruz:)
eheuheue kafamıza takmıcaz dedik ama seksin adı bizde hadi bebek yapalım oldu:)Allahtan yorgun oluyorum da sonrasında stres yapıp düşünmeden sızıyorum.Uykuya dalmadan önce yerimden hiç kalkmadan yoga yapıyorum ve beynimi boşaltıyorum.En kısa zamanda bebeğim olcak:) inanıyorum.Sadece o zaman sağlıklı olmam lazım...Az kaldı....

Kızlar maşallah hepinizin enerjisine bayılıyorum. Süper gidiyoruz hiç aksatmadan devam yola.

günaydın canım işallah güsel haberler alırız senden bende örgüye başlamak istiyorum valla özendim sendne çok anlamam ama kaydirigubbakcemile3

Canım sen ipini al ben sana buradan tarif ederim yaparsn, ben de netten buldum çoğunu zaten. Haroşa biliyor musun? Bilmiyorsan da animasyonlar var gösteren ben onlardan baktım. Ben burdan sana yardımcı olurum.

Canım sen şimdi bu işlerini yap yeter. yarın sabah tartılmayı ve 1. takımın sayfasına yazmayı unutma canım. Kilo vermek gerçekten çok etkili bir tedavi.

Canım takıntı haline getirmeyeceğiz ancak çalışmalara devam inşallah. Burada bebişlerimiz için verdiğimiz çabaları yazabilirsiniz ancak dünyanın merkezinde bu varmış gibi davranmayacağız. Bakalım bu ayarı tutturabilecek miyiz.

Kızlar gelelim benden haberlere; doktora gittim ve sağda 2 yumoşum var maşallah durumları da gayet iyi. Geçen ay iğne vermemişti doktor çünkü gelişememişlerdi malum pkodan. Bu ay kilo verdim ve bal-tarçın-çörekotuna devam ettim şükür gayet iyi durumdalar maşallah. Siz de maşallah deyin kızlar. İnşallah sizinkiler de iyi durumdadır. İğnemi olduktan sonra da preseedi kullanırım inşallah. Elimden geleni yapıyorum ve çok da takmıyorum hayırlısı ne zamansa o zaman olsun. Cumaya tekrar kontrole çağırdı doktorum. Pkolu arkadaşlarım varsa mutlaka az da olsa kilo verin, hemen kendini belli etti bende, doktorum da böyle dedi. Ne yapın ne edin boğazı tutun ve hareketlerinizi arttırın.
Evet bugün kimin atkısına başlıyoruz? Fıstık yeşili mi, beyaz-kahve mi, gülkurusu mu? Hadi bugünküne siz karar verin:))

yav ne geliyosunda bari iki kelime yap aaa kızıyorum bak artık ugramıyorsun diger topigede bari burada yazışalım..

neşe ben yazarken sen zaten yazmışsın sonra farkettim gül kurusunu ör gül kurusunu niyeyse öyle içimden geçti..canım haklısın azda olsa kilo vermek farkettiriyor..valla bilmiyorum zor oluyor inan sende biliyorsun cnm sen ne yaptında ekstradan verdin kilo ben eskiye oranla bayagı kilo verdim suyuda çok içiyorum porsiyonlarım daha az tatlıyıda azalttım baya arada çok canım isterse az yiyorum..tabiii egzersiz fazla yapmıyorum ama mümkün oldugunca işyerinde merdivenle inip çıkıyorum sürekli degil ama evede geçerken öyle evimiz 3 katta hergün yürüyerek inip çıkacam mecbur zaten asansör yok...

tırsma kız zaten ben yazarken sen yazmışsın ama görmedim yazını senide online görünce hemen daldım olaya..

tırsma kız zaten ben yazarken sen yazmışsın ama görmedim yazını senide online görünce hemen daldım olaya..

Kız bana kızan sen ol, can kurban:))

Canım 4-5 gün lahana suyu içtim, kür, yapacağın zaman tarif ederim, bu kür kokmuyor, yoksa içemiyordum ben. Ben de senin gibi işyerinde inip çıkıp duruyorum ve az yedim bol meyve ye, canın tatlı çekince meyve -kurukayısı- incir türü şeyler ye. yanında da süt iç. Süper iyi geliyor kilo vereceksin sen de inşallah. Hiç merak etme. Doktora devam ediyormusun? Tamam gülkurusunu alıyorum:)) onun sahibi çok sevinecek.:))

neşe sen bize gelme bak aradım buldum seni nasılsın canım

Geliyorum kıss, ama fazla takılamıyorum zaten artık sizi okumaya bile yetişemiyorum. İyiyim canım. Hayat koşuşturmaca işte kendi işlerim yetmiyor gibi bide yeni işler icad ediyorum kafam dağılsın diye. Sen nasılsın? Neler yapıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…