Hamişliği kafaya takmayanlar/takmayacaklar

cnm bu kürün hem kokusu hem tadi igrenç oldugundan bahsediyorlar bende tabletini almıştım o bile igrenç kokuyordu üstelik kilo verdirmedi bana bilmem sahteydi bilme bana fayda etmedi senin içtigin kokumuyormu allah allah lahana degilmi kokan normalde..peki tadi nasıl çok mu igrenç oluyor..kaç günde nasıl içtin?çokmu soru sordum ?evet galiba çok oldu..

neşecim yumurtalrın iyi olmasına sevindim maşallah işallah bebiş olarak geri dönücekler sana işallah bende oak ayındada bebek durumu yoksa doktora gidicem artık genel kontrol için
örgüde düz ve tersi biliyorum bi tek ama şu nette animasyon şekilde öğreten yeri merak ettim doğrusu bu arada renk yeşill fıstık yeşili değil ama asker yeşiline ne deniyodu ya unuttum valla iyimi rengin adını:uhm:

cnm dedign bu kurularında kalorisi çok diye duymuştum ama bilmemki haa bu arada yagsız yada az kalorili sütün metabolizmayı çalıştırdıgını duymuştum metabolizma hızlanınca dogal olarak yag yakımın hızlanıyor..ama şu sütü düzenli içemiyorum işte..

Saraçoğlu'nun kitabındakilere harfiyyen uyunca hiç kokmuyor ve tadı da kötü değil. Aynısını yapıyorum ve normalde lahanayı ağzıma koymayan ben rahatlıkla 5-6 gün sabah-öğle-akşam içtim. Hapının koktuğunusöyledi kullanna arkadaşlar bu doğalı. Yine yapıcam haftasonu inşallah başalrım.

Amiiiinnnnnnnnn inşallah canım. İsteyen herkesin inşallah olacak hayırlısıyla. Haki yeşili :)) sen al ipi ben sana öğretirim evvelAllah.

Bunlar doğal olduğu için fazla zararı yok zaten bir oturuşta 1 avuç yemiyorsun, günde 2-3 tane yiyorsun, bağırsakları çalıştırıyor, şekeri düzene sokuyor. Dene bak hem tok tutuyor. Sütü ise sütçüden alıp kaynatıyorum, yoğurdu bile kendim yaparım ben doğaldan yanayım herşeyde inşallah. Ne de olsa biyologum :lepi:

Kızlar ben çıkmalıyım eşim gelecek. Evde görüşürüz gene. Herkese sağlıklı akşamlarrrr:))

bende şu siizn diyet olayının tam aksini uygulayyım kuyruk yağı gerdan kelle paça işkembe falankaydirigubbakcemile3 ay ayzarken bile içim kalktı benimde kilo almam lazım

heh kız haki rengi iyi dedinkaydirigubbakcemile3
iyi akşamlar ben evden pek açmam herhalde bu akşam kociş evde

ay burcuuuuu benimde midemi kaldırma kelle işkembe falan kesinlikle içemem ben hem derim keşke yesekte hiç kilo almasak diye ama nerde sen yiyosun yiyosun kilo almıyorsun ayy ne güzel

bende iyiyim canım evin içinde dolanıyorum . bişeylerle uğraşman güzel bende örgüyü çok severim güzel kafa dağıtır

neşecim sen biyologmusun o zaman hemen sana bi soru sorıyım canım ben ilk evlendiğimde bizim mahhalledeki sütçüden süt alıodum yoğurt yapmak için ama şu reklamlar falan varya yok mikroplar oluomuş mikrop gitsin die kaynatıncada vitamin kalmıomuş die doğrumu bi fikrini alayım dedim

bende şu siizn diyet olayının tam aksini uygulayyım kuyruk yağı gerdan kelle paça işkembe falankaydirigubbakcemile3 ay ayzarken bile içim kalktı benimde kilo almam lazım

Hamurişleri ye bol bol anlamazsın bile nasıl kilo aldığını:))

heh kız haki rengi iyi dedinkaydirigubbakcemile3
iyi akşamlar ben evden pek açmam herhalde bu akşam kociş evde

Ben de açarım dedim ama eşim fırsat vermedi(

Canım biz herzaman herşeyin doğalından yanayız. Asıl fabrikada yapılan işlemler sırasında sütten geriye faydalı bişey kalmıyor. Ben daha bu akşam süt aldım, köyden getiriyor sütçümüz, alo sütçü :)) adamın cebini çaldırıyorum hemen getiriyor. Kaynatacaksın ama ne az ne çok annem 5 dakika kaynatırdı bize hocalar 7 dakika yeterli dedi. 7 dk sonra altını kapatıyorum bir miktarını ayrı temiz bir kaba alıp ılınınca annemden aldığım maya ile yoğurdumu da kendim mayalıyorum. İlk başlarda eşim çok yadırgamıştı hep hazır yoğurt, süt alıyordu şimdi O da onları yiyemiyor benimkinin tadının daha güzel olduğunu söylüyor. Üşenmesek kaymağını toplayıp tereyağı bile düşürüyoruz biz. Çok da lezzetli oluyor. Merak ettiğiniz bişey olursa sorun anlatırım yapımını. Münkün olduğunca doğalı tercih et herşeyde canım.

bende iyiyim canım evin içinde dolanıyorum . bişeylerle uğraşman güzel bende örgüyü çok severim güzel kafa dağıtır

Sorma bugünlerde kafam karmakarışık yine. Ödevlerim birikti, sunumlarım var daha çalışamadım, bebek işi kafamı yoruyor, işyerinde sıkı bir dönem yaklaşıyor ve ben çok yorgun ve çökmüş hissediyorum kendimi. Üstüne bir de eşimle bitmek bilmez kavgalarımız tuz biber oluyor. Bugün kendimi, evliliğini kurtarmak için bebek yapanlardan biri gibi hissettim. Bunu yapanlara hep kızardım ama kendime itiraf edemesem de pek çok problem var evliliğimde bunun üstüne çocuk gelmemesi belki daha da iyidir. Ben çok istesem de belki de gerçek isteme nedenim içimde farklıdır. Çok karışığım. Bir dokun bin ah işit anlayacağın(

Kızlar sizin de anladığınız gibi bugün turşu günümdeyim( gel de örgü yapma şimdi :)) daha iyi stres atan bişey bulana kadar bununla idare edicem inşalah.

günaydın neşecim. nasılsın cicim?
biliyorsun ara ara bu topiktende yazıyorum sizlere ama diğer topikte daha fazla online oluyorum. burayada girip yazılanları okumuyor değilim. bizim kızların yarısıda burda nede olsa :)
canım benim evlilikteki sorunlar deyince üzüldüm senin adına neler oluyor hayatım? aşamadığınız durum yada sorun nedir sürekli kavga gürültü demişsin? umarım çokta ciddi problemleriniz yoktur...
yinede bir tarafın alttan alması gerek, konuyu bilemiyorum nedir diye ama sen yinede kadın olarak alttan alan taraf olmaya çalış yalnız alttan alırken kendini ezdirme aradaki dengeyi sağla işte....
umarım eşinle olan sorunlarınızı en kısa zamanda çözersiniz. ev içinde huzursuzluk çok kötü...

Teşekkür ediyorum canım benim, biraz sıkıntılıyım ve herşeyimizi paylaştığımız gibi bunu da yazdım, inşallah düzelir diyorum ilk günden beri. Hayırlısı neyse o olsun, alttan almakla çözülse çoktan çözülecekti. Gittiği yere kadar artık. Bilmiyorum işte iyi dğilim bugün. Siz bakmayın bana, geçer inşallah, hiçbirşey bizden önemli değil bunu anladım şu kısacık hayatımda. Sen neler yapıyorsun? Sağlığın nasıl? Bebiş annesini üzüyor mu?

günaydın hatunlar
neşecim öncellikle alo sütcü olayına bayıldımkaydirigubbakcemile3 bizim burda en azından benim evin civarında yok böyle sütcü belkide ben görmüyorum varsa bile bütün günü işte geçirince
eşinle problerine üzüldüm evde en ufak tartışmanın yarattığı huzursuzluk kadar can sıkıcı bişey yoktur bebekden önce aranızı düzeltmeye bakın daha çok birlikte vakit geçirin dışarda gezin para harcamak gerekmez yürüyün birlikte. en kısa zamanda toparlayın kendinizi bak bebek belkide eli kulağında geliyodur :)))

canımın içi deme öyle. gittiği yere kadar artık diye bir cümle ne kur ne düşün. pes etme. hepimiz çok iyi biliyoruzki bir yuvayı dağıtmak çok kolaydır ama bir arada tutmak yapıcı olmak en zorudur, bizde en zor olanı yapmalıyız. yıkıcı değil yapıcı olmalıyız canımcım. ben eminimki eşininde kendince haklı olan yanları vardır onunla konuşmayı dene burcumunda dediği gibi gezin dolaşın birlikte vakit geçirin biraz baş başa yalnız kalmaya çalışın. herşeyden bütün olumsuz düşüncelerden uzak tutmaya çalışın zihninizi.
kolay değil biliyorum ama yapmak zorundayız tatlım anlıyorsun değilmi beni.
bizi sormuşsun teyzesi biz iyiyiz. aman dilimi ısırayım
valla iki gündür iyiyicim canımcım ama daha ne kadar iyi olurum bilmiyorum
iyiyim demeye korkuyorum arkasından hemen bir şey oluyor bana bu velet anlaşılan sen iyisin ama ben değilim der gibi tepki verip kendi iyi olurken beni kötü yapıyor
neyse bir şekilde allahın izini ile geçireceğiz bu 9 ayı inşallah. şunun şurasında doğuma ne kaldı (6 ay senağlama)
tatlım bunlar hepsi aşılacak şeyler sen dediklerimi unutma yeter kendinide üzme yıpratma harab etme emi şeker... a.s.

Teşekkür ediyorum canım desteğin için. Annesi maşallah iyi olsun da ikiniz de iyi olun da..İllaki orada olduğunu hissettirecek desene. Demekki yumurcak, yaramaz bir bebiş geliyor annesi sen şimdiden evdeki kırılacakları kaldırmaya başla.

her zaman her konuda yanındayım canımın içi sakın kendini yalnız hissetme :teselli: ...
evet sanırım bizim bıcırık yaramaz bir şey olucak valla allah izin verirse kendi evinden çok babaannesinin evinde olacağı için onlar düşünsün kırılacakları :roflol:
çokmu bencilce oldu? ne yapayım ben bakamıcamki bebeğime :a015:

merhaba..neşecim lütfen üzülme eşinle konuşmayı ve beraber birşeyler yapabilmeyi dene cnm sende yogunsun ödevdi işti evdi derken ister istemez eşlerimizide ihmal edebiliyoruz helekide eşlerimiz biraz da anlayışsız olursa bak benim eşim çok anlayışlıdır ama erkek dogası sürekli ilgi alaka bekler bak benim enin kadar yogunlugum en azından ödevlerim olmamasına ragmen eşimle yeterince ilgilenemiyorum bazen..olayın bu tarafındanda bak belki seini tarafında şımartılmak istiyordur..onunla ilgilendigini biliyorum ama biraz da bu konuda hoş görülü ol..cerenin dedigi gibi yuvayı yıkmak çok kolay ama yapıcı olmak zor biz bu zoru başarmalıyız daima saygı güleryüz sevgi ile...yıkıntının sonrasında toparlanmak o kadar kolay degil cnm hemen böyle düşünme çevremde bu yıkıntıdan sonra kendini toparlaya çalıştıkça dagılan gördüm..lütfen böyle şeyler aklına bile getirme....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…