Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya iisz adami ben de cok merak ediyorum. bir an once nete dusse de izlesim. bektim hep fragmani var.
ama adamlar bir acayip oluyorlarmis issiz adamdan sonra. dusunceli falan. iyi yonde yani. once izlemeli begenilirse hic izlememis gibi esle gidilmeli.
yarar yarar sen merak etme. eskiler demislerse inan bir bildikleri var. bazen hadi canim sen de diyoruz ama dogru genelde.
mesela size sasiracaginiz bir sey soyleyeyim. burada bebekler dogunca hastanede kundak yapiyorlar. bizim eski usul. kollarini icine koyup ucgen seklinde. en sagliklisiymis yeni dogan bebek icin. hem kollari ile elini gozunu cizmiyor. hem de zaten narin. bu sekilde kirilgan olmuyor. insan yeni dogmus bebegi tutamiyor kurbaga gibi. ama kundak olunca paket gibi. al koy:)
hem altini degistirmesi kolay hem ezirirken acip kapamasi kolay. cunku skin to skin yani tene ten temas etmeli anne ile bebegin ilkesinden yola cikara emzirirken genelde bebeklerin kundagi aciliyor. o tulum giydirdin. iki saat ac kapa. zaten yeni dogmus. minnacik kirilgan bir sey.
hep degil ama ilk 4 gun 1 hafta falan:) bak gene bizim eskiler biliyormus.
evet bende nete düşmesini bekliyorum herkesin dilinde bi kişide kötü demedi aşk filmi yorumları hep bayanlar yapıyor gerçi erkeklerin bu film hakkıdaki düşüncelerini bilmiyorum ama merakda ediyorum
Kibele ya bişi sorucam, benim adetlerim epey uzadı, kesilmesi için ne yapabilirim?? Bildiğin bişi var mı? Nerdeyse yumurtlama günümü adetli geçiricem(
neşecim benimde yöle 10-12 gün sürüyor valla bildim bileli öyle gitmeidm doktorda kalmadı bunun için kimse yorum yapmadı çocuk doğur dediler bana
Allah Allah enterasan bir durum. canim eskiden nasildi simdi nasil? yani renginde falan bir degisiklik var mi? mesela benim de 8 gun falan surer. ilk gun gelir. 2. gun ilke gore daha cok gelir. 3. gun azalir. 4 te azcick. 5 leke. 6-7-8 leke.
guya 8 gun ama baksan 1-2 gunluk ancak gelmistir. sonraki gunler hep kahverengidir.
neşecim benimde yöle 10-12 gün sürüyor valla bildim bileli öyle gitmeidm doktorda kalmadı bunun için kimse yorum yapmadı çocuk doğur dediler bana
nesemesecim bu arada sen Isatnbul da nered oturuyorsun. Benime vim Kazaskerde. Kadikoy ile Bostanci arasinda minibus yolu uzerinde. evimi ozlediiim.