Hamişliği kafaya takmayanlar/takmayacaklar

merhaba kızlar bende kafaya takmamaktan yanayım ve umutsuz olmamaktan yana.
bende 1 sene çok istedim olmadı ,sonra işimde sorunlar çıktı iş falan değiştiririm olmasa daha iyi dedim ve takmadım... o hafta hamile kalmışım.malesef bebeğim yaşamadı yeni kaybettim.Bende kafama takmazsam yeniden olacağını biliyorum artık.Sanırım spora yazılacağım eşimle...bize iyi gelecek eminim

Son düzenleme:

Canım kaç yıllık evlisin? Spor yapmak gerçekten çok faydalı ama aynı zamanda bırakınca kilo da yapıyor çok dikkatli olmalısın. Biz de hem bebiş istiyoruz hem de hayatın farklı tatlarını denemek, aklımızı başka yönlere kaydırmak peşindeyiz. Hobilerin neler? Ben bu ara derslerden fırsat buldukça örgü örüyorum. Kardeşime dut ipten atkı yaptım akşam bitirdim şimdi kendime örüyorum. Kızlar herkese tavsiye ediyrum. örgü tüm stresi alıyor, en azından şimdilik kaydirigubbakcemile3

iki yıllık evliyim.Üçüncü senemizdeyiz.Son iki yılda kullandığım doğum kontrol vs vs haplardan zaten kilo aldım.Bide hamileliğimin ilk üç ayında acayip şişmiştim.Şimdi biraz zayıflayıp öyle hamile kalmak istiyorum.Örgü falan severim aslında ama bu ara canım bişi yapmak istemiyo...kitap okuyasımda yok şuan...en çok spor yapmayı istiyorum.başlıcaz işte...bu arada en büyük hobim burası oldu.Kadın doğum ve jinekoloji çok ilgimi çekiyor.Sürekli bu konularda okuyorum.

sanırım aklımıza süreklı hamıle kalacağım mı kalmayacağım mı bu sefer oldu mu olmadı mı diye düşünce olmuyo mu ne biz 3 ay çalıştık bebek olsun diye olmadı sonrakı ayda bi baktım hamıleyım tabi bir hafta sonra kaybettim bebeğimi düştü.ama sanırım oluruna bırakmak lazım sen elınden gelenı yap süreklı kafanda düşününce olmuyo sankı...
inş arkadaşlar tüm bebişş isteyenler tez zamanda kavuşuruz bebişlereee.yenı bir yıl bize şans getirsin.esen kalın arkadaşlarrrrr

bizim topik buraya toplanmis:)

Ortamı biraz değiştirmek istedim, birkaç arkadaş da saolsun bana katıldı. Çok bunaldım kibelecim ya. Farklı şeylerden sohbet de etmek gerek diye düşünüyorum. Tam 18 aydır aklıma esen herşeyi denedim olmadı, bu ay böyle free takılayım, dikkatimi dağıtayım dedim. Meğer yalnız değişmişim:)) işte arkadaşlarımla herşeyden konuşuyoruz, bebek konusu da dahil ancak çok takıntı yapmamaya çalışıyoruz. Arada bir merhaba dersen çok seviniriz. Senin tecrübelerine ihtiyacımız var. Tavsiyelerine çok güveniyorum.

Genelde böyle diyorlar ama bakalım görücez inşallah. Aramıza hoşgeldin canım. Senin hobilerin neler? Stresini nasıl atarsın? Snmgkc spora başlıyor, ben örgü örüyorum. Kitap okuyoruz genelde. Mavideniz taşınıyor. Daha farklı neler yapabiliriz bakalım?

Sahi Maviş taşınma işleri nasıl gidiyor? Aman kendine dikkat et kuzum.

merhaba kızlar oo maşallah kafaya takmayacaklar çogalmış hoşgeldin demek istiyorum ben..cnm pazar temizlik yaptık işte cam fayans mutfak falan perdeleri taktık işte avizeler falan..hayırlsı dua et benim için üstesinde çıkayım şu işin..ne güzel cnm örgüleri bitiryorsun bile ben örgü falan yapamam bu ara ama kitap okumaya çalışıyorum..evde 2 akşamım kaldı çarş evde olmayacam görümcemde kalacam işe daha yakın eşim eve geçecek perş. sabah erkenden gelecekler adamlar ben henüz kolileri yapmadım aslınd açok bişe yok ama ince işler..cnm şimdi verecegin linke girecem yardımlarına ihtiyacım olacak sanırım..kibele arada gelirsen seviniriz..öptm

Biz de sana sağlıklı, mutlu, huzur dolu bir hafta diliyoruz canım. Bu hafta neler yapıcaz kıss??

çok merciiii bu hafta bol bol eşle çalışma durumu söz konusu onun dışında kitap okumaya devam bi ara börek yapmakla uraşıcam arnavut böreği denemk istiyorum ilk yaptımda kolalrım tutulmuştu yufka açmakdan kaydirigubbakcemile3 sonra bende örgüye başlıcam hiç anlamasmda çarşıya çıktımda ip alıcam arkdaşl ziyareti yapıcam yoğun hafta olcak benim için işde zaten yoğunum

bucu maşşallah yapmışsın sen planları ugraşları çrgü bende istiyorum ama bu ara hiç işim yokmuş gibi onuda alamam elime..neşe dedigin yere yazdım ben msjı ..

Günaydın kızlarrrrr:)) bugün nasılız? Benim bugün dersim var, ödevlerim var ama arada girmeye çalışacağım. Kızlar bu sıralar sinemaya gittiniz mi? Canım güzel bir filme gitmek istiyor. Tabi eşimle. Küfür falan olmasın, anlarsınız işte, sonra bana kızar. Tavsiyeniz var mı? Bu hafta kilo almazsam kendime ödül olarak sinemaya gitme ve orada patlamış mısırlarımı yiyerek kahkahalar atma vermek istiyorum.

ya birden bire aklima geldi hamis olmak isteyen hanimlar. belki isinize yarar.

gecen sene kis bizim ev hamam gibiydi. o kadar sicakti ki gece sicaktan uyunmuyordu. e dolayisi ile kis bile olsa evde cirilciplak dolasiyordum. gece askili gecelik falan. e sicak ne yapayim. ayagimda terlik var ama corap falan yok. zaten hic alisik degilim coraba. o zaman okumustum. biri hamile kalmak istiyormus annesi sirtini ve ayaklarini sicak tut demis diye. zaten hani eskiden de hep derlerdi belinizi sicak tutun diye. bir arkadasim vardi hemen hamile kaldi yasi buyuk olmasina ragmen cunku asla su citcitli atletler olmadan gezmez, yaz kis.

neyse zor gelse de giymeye basladim. baharda yazin bile ayagima mutlaka corap ve sirtima yelek giydim.Kolsuz giyerim ama yelegimi cikarmam sirtimdan. modern bir yelek. batteniyem gibi heryere giyiyorum zaten.

bunu yapmaya basladim regllerim duzene girdi ve bir kac ay icinde hamile kaldim. belki tesaduf ama eskiler demislerse bir bildikleri var. ozellikle ayaklar. lutfen ayaklarinizi sicak tutun. ben kiremit isitir koyardim ayaklarimin altina. sicak su torbasi da olur. artik asla corapsiz gezmiyorum.

simdi jinekoloji bolumunde okudum. regllerin duzene girmesi icin polen tozu ve 1 cay kasigi bal. her sabah. bali oyle adisinden almayin. iyisini bulun. gercegini. mumkunse organik:) abartmamak da lazim tabi sonra benim gibi ostrojen tepe yapar, progesteron eksikliginden luteal faz yatmezligi yasarsiniz.

neyse gecti o gunler. insallah bebeklerinize kavusursunuz en kisa zamanda.

bence en guzel stres atma ve kafa dagitma yontemi spor. yani oyle yurume bandinda yurume falan degil. mesela tenis. TR de gerci cok imkan yok ama masa tenisi falan olabilir. cunku oynadiginizsure boyunca sadece kafaniz tenise odaklaniyor. yani orgu ormeyi de cok severim ama gene de orerken insan dusunuyor. onemli olan beyin egzersizi degil mi?
insan tatile bile ciksa inanin aklindaysa dusunuyor. biz gecen sene nerelere gitmedik. hayatim gezide gecti ama olmadi. olmayinca olmadi.

Recep Ivedik geliyormus onu bekle o zaman:)
tam kufursuz:)

İyi fikir de ivedik küfürlü olduğu için eşim götürmez ona(

Benim annem de der hep, ben de kendimi sıcak tutmaya çalışırım. Şimdi baktım da bir kazakla gelmişim işe. Hemen bişiler bulup sırtıma geçireyim. Sıcak tutunca zaten adet sancısı da az oluyor. Poleni uygulayamıyacağım malesef çünkü allerjim var(

günaydın kızlar
neşecim ben gitmedim ama çok gündemde ıssız adam onu tavsiye ederim
kibelecim bende o çıtçıtlı badileri dedin gibi yaz kış giyerim çorapda giyerim yelek falan işallah işe yarar bu teknik

Canım ıssız adama giden arkadaşlar, hocam eşinle gitme dedi, o yüzden gidemiyorum. Nete düşmesini bekliyorum :roflol:, onu yalnız izlemek istiyorum. Of ya eşle gitmek ne zor :sm_confused:

yarar yarar sen merak etme. eskiler demislerse inan bir bildikleri var. bazen hadi canim sen de diyoruz ama dogru genelde.

mesela size sasiracaginiz bir sey soyleyeyim. burada bebekler dogunca hastanede kundak yapiyorlar. bizim eski usul. kollarini icine koyup ucgen seklinde. en sagliklisiymis yeni dogan bebek icin. hem kollari ile elini gozunu cizmiyor. hem de zaten narin. bu sekilde kirilgan olmuyor. insan yeni dogmus bebegi tutamiyor kurbaga gibi. ama kundak olunca paket gibi. al koy:)

hem altini degistirmesi kolay hem ezirirken acip kapamasi kolay. cunku skin to skin yani tene ten temas etmeli anne ile bebegin ilkesinden yola cikara emzirirken genelde bebeklerin kundagi aciliyor. o tulum giydirdin. iki saat ac kapa. zaten yeni dogmus. minnacik kirilgan bir sey.

hep degil ama ilk 4 gun 1 hafta falan:) bak gene bizim eskiler biliyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…