Hamişliği kafaya takmayanlar/takmayacaklar

ören bayan almışsın ipleri valla resmini buradan göremiyorum ne yazıkkı resimler açılmıyor evden denk gelirsem bakarım.. sen bize göre hızlı çıktın valla biz dün görümcemlere gittik kayınvalidemi alacaktık ordanda akşam 10 gibi geldik o saatten sonra bütün perdeleri indir bulabildigimiz eski perdeleri geri camlara taktık daha dogrusu eşim taktı canı çıkm ış gibiydi çabuk bitti ama çok yoruldum deyip duruyordu..saat 11 bulmuştu işimiz bitince zaten diş diıçala yüz yıka üstünü degiştir derken 11 buçuk oldu anca yattım ne kitap okumaya ne örgü örmeye fırsat kalıyor..örgüye eve taşınana kadar başlayamamda ama kitaba başladım..bizim evde atkidan geçilmiyor aslında..neşe valla yemekler neyden yapılıyor hiç bilmiyorum diyet yemekelri de var ama hep et çıkıyor birde öyle aman aman normal yemege göre yagsız dgl az farkediyor..birde çorba yok diyette ben o zman doymuyorum hiç degilse çorba içiyorum bi kase o zman yemekleride az koyduruyorum..

Canım kafama takınca genelde uyku uyuyamam, akşam 2'ye kadar ördüm çok zevkli. Sen şimdi taşınma işlerini hallet inşallah sonra birlikte yaparız stres atmalık. Diyet yemeklerini araştırıcaz canım. Ben bu hafta güzel kilo vermişim maşallah. Ama belimde adımsayarım az yürümüşsem hemen yürüyüşe çıkıyorum, çarşı pazar geziyorum ki yediklerimden fazla harcayayım. Diyet dedikleri az yağlı az tuzlu, bol sebzeli ama özellikle lifli sebzeler olacak. Bu sabah tuvalete çıkamama durumum oldu akşama hemen kurukayısı-ılıksu ilacıma başlarım inşallah. Sen bu günleri hayırlısıyla atlatırsın inşallah. Anladığım kadarıyla kayınvaliden de çok yardımcı oluyor. Maşallah. Elin daha iyisi olmaz. Onu hoş tut gene sen. Zaten sen nasıl davranacağını bilirsin.

yavv neşe nerdesin kuzum ögle yemegimde brokoli çorbası bi but tavuk 3 dilim patates ve makarna vardı bir de büyükçe bir dilim baklava :eek: ama akşam yemegimde evde hazır önceden yaptıgım yayla çorbası var birde kabak kavurması az yiyecem ama kesinlikle söz verdim kendime..

Canım sabahtan doktora dersim vardı 3 saat, sonra da hastaneye ilaç yazdırmaya ve almaya gittim, anneme de uğradım 1 saat kadar anca geldim. Bak bu baklavalara dikkat et kuzum.

kız biz de seni öğretmen sanıyoruz:mymeka:
neyse yinede iyi dersler sana kaydirigubbakcemile3

Ben öğretmenim zaten:)) ayrıca doktora yapıyorum. Hem öğretmen hem öğreciyim yani:))

hımm bilmiyyordum :1no2: kusura bakma profilinde eğitimci yazınca şeyy ettim ben neyse yinede iyi dersler sonra anlatırsın hadi bayyy

Canımcım hem öğrenci hem öğretmen olunca öyle oluyor. Şimdi de sınav kağıtlarını okuyacağım çocukların. Çocuk da denemez ya benimkiler üniversite öğrencisi:))

anladım neşecim şu ögretmen ögrenci muhabbetini bende soracaktım kızlar sordular diye tekrarlamadım..valla tatlı yedigim zaman dengelemeye çalışıyorum cicim..valla henüz bende kilo verme namına bişe yok..bu sabah wc sonrası iççamaşırlarımla tartıldım tam 69 kilo geldim feci bir durum ben 60 bile zor görürdüm şimdi ise veremiyorum yapıştı kaldı sanki hadi hayırlısı bakalım..canm senin dedigin takım nasıl..diyet miyet se pek dikkat edemiyorum ben bu aralar hareketse zman bulamayabilirim diye tırsıyorum bir ara göbek eritme bölümündeydim ama o sıralar henüz çalışmıyordum evde yapıyordum bazen salona gidince sonra ikizler dogunca ilk 3 ay hergün oraya gitmiştim haliyele yapma gibi bir fırsatım olmuyordu yürüyüş dışında öyle hızlı tempolu dgl gezinti gibi..sonra arkadaşlar attı beni anlayıp dinlemeden bende sitemini ettim kırgınlıgımı dile getirdim bir dahada ugramadım oraya aslında hareketler çok zor degildi ama yeterince vakit olmuyordu..birdaha da bu tür şeylere girmedim..evdede mekik sehpam var aynı zmanda mekik çekiyorsun üstünde ama dedimya düzenli olmuyor..

anladım neşecim şu ögretmen ögrenci muhabbetini bende soracaktım kızlar sordular diye tekrarlamadım..valla tatlı yedigim zaman dengelemeye çalışıyorum cicim..valla henüz bende kilo verme namına bişe yok..bu sabah wc sonrası iççamaşırlarımla tartıldım tam 69 kilo geldim feci bir durum ben 60 bile zor görürdüm şimdi ise veremiyorum yapıştı kaldı sanki hadi hayırlısı bakalım..canm senin dedigin takım nasıl..diyet miyet se pek dikkat edemiyorum ben bu aralar hareketse zman bulamayabilirim diye tırsıyorum bir ara göbek eritme bölümündeydim ama o sıralar henüz çalışmıyordum evde yapıyordum bazen salona gidince sonra ikizler dogunca ilk 3 ay hergün oraya gitmiştim haliyele yapma gibi bir fırsatım olmuyordu yürüyüş dışında öyle hızlı tempolu dgl gezinti gibi..sonra arkadaşlar attı beni anlayıp dinlemeden bende sitemini ettim kırgınlıgımı dile getirdim bir dahada ugramadım oraya aslında hareketler çok zor degildi ama yeterince vakit olmuyordu..birdaha da bu tür şeylere girmedim..evdede mekik sehpam var aynı zmanda mekik çekiyorsun üstünde ama dedimya düzenli olmuyor..

Canım benim dediğim zayıflama gruplarından 1. takımdayım ben, hem de kaptan yardımcısı kaydirigubbakcemile3, göbekli yadımcı :roflol:. Burası olmasaydı ben çoktan 80leri aşmış 90lardaydım. Bizim takıma katılmak istersen boş yerimiz olduğunda sana haber veririm. Başvuru yaparsın ebn seni hemen alırım birlikte kilo da veririz inşallah. İster misin? Orada biz hergün yediklerimizi ve faaliyetlerimizi yazıyoruz. Dolayısıyla kaçamak yapamıyorsun. Ayrıca takım arasında ve takımlar arasında iddialara giriyoruz. Ben bu hafta 80 olurdum iddia yüzünden 2 haftada 2,5 kilo verdim bile maşallah. Hem kurban ertesi hem adetliym. Düşün artık. Bizim takım çok sıcak. Kimse kimseyi yargılamaz, hele bir kaptanımız var dünya tatlısı nermin. Gelmeni çok isterim ben, lütfen kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile

neş neredes,n dedigin topiklerde bir sürü topik vardı nereye msj bırakacagımı bulamadım.şimdi siz takıma kaç kilo oldugunuzumu yazıyorsunuz anladıgım kadarıyla koyulmuş kural gibi hareket yada diyet listesi yok dimi?biraz açıklarsan sevinirim ben tabii senin bulundugun takıma gelmek isterim eger yeriniz varsa..

Mavişim gel kız, inan bugün yer açıldı
ben kapatana özellikle söylerim bizim takıma gel. Hiçbir zorlama yok, belli hareket yada yiyecekler yok. İstediğini yap. Herzaman kilo veremeyebilirsin de herkes anlayışlı bizim takımda:)) çok istiyorum gelmeni.

Bu hafat yeni bir uygulama var zayıflama grubunda biz sonçları ilan edicez ancak kaptan yok ortalarda ben de telaşla yapmaya çalışıyorum, şimdi eşim gelecek, çıkıcam bu akşam o hesaplarla uğraşırım herhalde. Bizim takıma gelmeni çok isterim:))

Bu akşam zayıflama yarışmasının listelerini kontrol etmekle geçti, bizim takım 1. oldu ve bireyselde ben birinci oldum kızlarrrrrrrr. Bir maşallah istiyorum:))

alkışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

tebrikler benim canım arkadaşıma kız sen istersinde yapmazmısın dualarım seninle nevroyla mavidenizle kibeleyle burcuyla ve topiğimizdeki arkadaşlarla sitedeki tüm herkesle Rabbim her konuda yardımcımız olsun

Burası çok güzel çok hoşuma gitti. Muhasebeci eğitimci sekreter ev hanımı hep bi arada. Sohbetlerinizde çok güzelll Bende katılmak isterim....

Bu akşam zayıflama yarışmasının listelerini kontrol etmekle geçti, bizim takım 1. oldu ve bireyselde ben birinci oldum kızlarrrrrrrr. Bir maşallah istiyorum:))

ooooooo kocamannn alkışşşş neşemizeee tebrik ederim canımcım. :nazar: a.s.

neşe tebrik ederim..cnm nereye msj bırakacam linki verirsen sevinirim..kız neşe sen azmettikten sonra olur başarırsın..luvitan hoşgeldin sende katılabilirsin ne demek..bebk istiyorsun sanırım burayı bulduguna göre ne kadardır ve kaç yaşındasın kısaca tanıtırsan sevinirim..
neşe dün akşam kabak yemegi yedim azıcık zeytinyaglı..birde yayla çorbası.sabahları wcden çıkamıyorum neredeyse 3 4 gündür sabahları böyleyim sanırım doktorun verdigi son ilaç böyle yaptı şu diyabetik için olan..bide azıcık k,lo versem bu ilaçla..gelde keyfime dokunmaa oooooooooo

neşe tebrik ederim..cnm nereye msj bırakacam linki verirsen sevinirim..kız neşe sen azmettikten sonra olur başarırsın..luvitan hoşgeldin sende katılabilirsin ne demek..bebk istiyorsun sanırım burayı bulduguna göre ne kadardır ve kaç yaşındasın kısaca tanıtırsan sevinirim..
neşe dün akşam kabak yemegi yedim azıcık zeytinyaglı..birde yayla çorbası.sabahları wcden çıkamıyorum neredeyse 3 4 gündür sabahları böyleyim sanırım doktorun verdigi son ilaç böyle yaptı şu diyabetik için olan..bide azıcık k,lo versem bu ilaçla..gelde keyfime dokunmaa oooooooooo

kız mavi deniz ne güzel bak sindirim sistemin çalışıyor rahatsındır. bende bu aralar gariplik var bebektenmidir bünyedenmidir anlamadım. alttan gideceğine üstten çıkıyor bizimkiler :KK43:

alttan bişe çıkmaya fırsat kalmıyorki hepsi geri üstten çıktıgı için altta bir şey kalmıyor cicim..midede durmadana geri gidiyor..valla sindirim sisremi çalışıyor bu aralar aman böyle gitsin razıyım..bende genel olarak kabızlık sorunu var normalde ama ilaç şimdi iyi geldi inş dedikleri gibi de kilo veririm..

:) Merhaba, yoğun bi kilo verme çabası var sanırımmm. valla kolay gelsin. ben korkumdan tartılamıyorum bileee. Sanırım 68-70 arasına kadar geldimmm. benim çin o kadar fazlakiii.
Ben siteye zaten yeni üye sayılırım. Bebek istiyorum ama daha yenii. Çok olmadı. Korunmayı bırakalı 1 ay bir ay oldu olmadı.Benim bi takım rahatsızlıkarım olduğu için açıkçası korkuyorumda.
FMF hastasıyım kolşisin kullanıyorum.Bazı doktorllar gebelik dönemindede kullanılabileceğini bazıları kesinlikle kullanılamayacağını söylüyor. ÇOk karışık bir dönem geçirdim son zamanlarda. Bu nedenle FMF hastası olup gebelik geçiren bir arakadaş tanıdık varsa konuşmak istiyorum . Ama çok üzgünüm ki böyle biri bulamadım.
27 yaşındayım. çalışıyorumm. Muhasebe ve eğitim bana çok yakın eğitimciyim. Bu aralar gerçi Muhasebe ile başım belada.

alkışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

tebrikler benim canım arkadaşıma kız sen istersinde yapmazmısın dualarım seninle nevroyla mavidenizle kibeleyle burcuyla ve topiğimizdeki arkadaşlarla sitedeki tüm herkesle Rabbim her konuda yardımcımız olsun

Çok teşekkürler canım. Pkolu olduğumuz için vücudu şaşırtmak adına 5 kilo ver dedi doktorum inşallah daha fazlası hedefim. Sen neler yapıyorsun günlük hayatta canım?

Burası çok güzel çok hoşuma gitti. Muhasebeci eğitimci sekreter ev hanımı hep bi arada. Sohbetlerinizde çok güzelll Bende katılmak isterim....

Canım akademisyen misin? Elbette aramıza katılabilirsin. Burada her türlü sohbet var. Sıcacık yürekli arkadaşlarım sayesinde canlanıverdi eski konum:)) konuyu epey oldu açalı ama gündemimizde bu var şimdi. Hayatı keşfetme. Maden yaşıyoruz dünyadaki tüm tatları tadalım değil mi ya:)) sınırları koruyarak tabi. Offf haftasonunda da bu kadar felsefe olur mu ya:))delikafadulden

tebriklerrrr neşeeeeeeehihoyyytkaydirigubbakcemile2

Canım saolasın. Çok ekstra bşi yapmadım zaten. Sadece kakaolu püküütümle iddiaya girmiştim bayram öncesi. Bana ceza verecek diye korkuma kilolar gidiverdi, inşallah geri gelmezler.

ooooooo kocamannn alkışşşş neşemizeee tebrik ederim canımcım. :nazar: a.s.

Canım saolun, nazarboncuğunu da takalım şöyle yakamıza, hah şimdi oldu şakkıdı:nazar:

Yarışmaya katılmak isteyenlerin konusuna yazacaksın ama şimdi açıkmı bilmiyoru her ayın başında açılacak ve ihtiyaca göre alım yapılacak. Adresi eklerim az sonra sana.

kız mavi deniz ne güzel bak sindirim sistemin çalışıyor rahatsındır. bende bu aralar gariplik var bebektenmidir bünyedenmidir anlamadım. alttan gideceğine üstten çıkıyor bizimkiler :KK43:

Bebişten kuzum o bebişten. Oh keşke bizde de olsa:))

:) Merhaba, yoğun bi kilo verme çabası var sanırımmm. valla kolay gelsin. ben korkumdan tartılamıyorum bileee. Sanırım 68-70 arasına kadar geldimmm. benim çin o kadar fazlakiii.
Ben siteye zaten yeni üye sayılırım. Bebek istiyorum ama daha yenii. Çok olmadı. Korunmayı bırakalı 1 ay bir ay oldu olmadı.Benim bi takım rahatsızlıkarım olduğu için açıkçası korkuyorumda.
FMF hastasıyım kolşisin kullanıyorum.Bazı doktorllar gebelik dönemindede kullanılabileceğini bazıları kesinlikle kullanılamayacağını söylüyor. ÇOk karışık bir dönem geçirdim son zamanlarda. Bu nedenle FMF hastası olup gebelik geçiren bir arakadaş tanıdık varsa konuşmak istiyorum . Ama çok üzgünüm ki böyle biri bulamadım.
27 yaşındayım. çalışıyorumm. Muhasebe ve eğitim bana çok yakın eğitimciyim. Bu aralar gerçi Muhasebe ile başım belada.

FMF ne canımcım ya cahiliğimi bağışla. Daha yenisin yani, çıtırsın. Bak bize takıl, kafana çok fazla takma hepsi olacak inşallah. Sana uğur getiririz inşallah kaydirigubbakcemile5

hoşgeldin canım aramıza işallah sağlıkla hamile kalırsın canım FMF nede bende bilmiyorum açıkcası :uhm:

Mavidenizcim 1. takıma hoşgeldin:)) 15 Ocak'a kadar tüm takımlarda yeni üye alınmasa da bugünden itibaren aşağıya yazacağım linkteki konudan bizimle kilo vermeye başlayabilrsin. Yani resmi bir alım olmasa da takımdasın inşallah. Bizimle yediklerini, kilonu, aktivitelerini paylaşacaksın. Şu taşınma işi gibi önemli bir işin çıktığında da heber verirsin ve dönünce gene devam ederiz. Aşağıdaki linke kendini biraz tanıtacaksın. Yaş, boy, kilo gibi. Günlük beslenmeni nasıl buraya yazıyorsan oraya da yazacaksın. Böylece kaçamaklar azalacak :)) çok işe yarıyor. Oradaki mesajını da bekliyorum. Kızlar Mavidenizden başka kilo vermeye istekli arkadaşlar varsa kilo verme takımlarıyla irtibata geçebilirler.

Kilolar gidecek, pko gidecek, bebiş gelecek inşallah :))

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/38551-1-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-58.html

Son düzenleme:
X