- 26 Şubat 2008
- 3.621
- 6
ören bayan almışsın ipleri valla resmini buradan göremiyorum ne yazıkkı resimler açılmıyor evden denk gelirsem bakarım.. sen bize göre hızlı çıktın valla biz dün görümcemlere gittik kayınvalidemi alacaktık ordanda akşam 10 gibi geldik o saatten sonra bütün perdeleri indir bulabildigimiz eski perdeleri geri camlara taktık daha dogrusu eşim taktı canı çıkm ış gibiydi çabuk bitti ama çok yoruldum deyip duruyordu..saat 11 bulmuştu işimiz bitince zaten diş diıçala yüz yıka üstünü degiştir derken 11 buçuk oldu anca yattım ne kitap okumaya ne örgü örmeye fırsat kalıyor..örgüye eve taşınana kadar başlayamamda ama kitaba başladım..bizim evde atkidan geçilmiyor aslında..neşe valla yemekler neyden yapılıyor hiç bilmiyorum diyet yemekelri de var ama hep et çıkıyor birde öyle aman aman normal yemege göre yagsız dgl az farkediyor..birde çorba yok diyette ben o zman doymuyorum hiç degilse çorba içiyorum bi kase o zman yemekleride az koyduruyorum..
Canım kafama takınca genelde uyku uyuyamam, akşam 2'ye kadar ördüm çok zevkli. Sen şimdi taşınma işlerini hallet inşallah sonra birlikte yaparız stres atmalık. Diyet yemeklerini araştırıcaz canım. Ben bu hafta güzel kilo vermişim maşallah. Ama belimde adımsayarım az yürümüşsem hemen yürüyüşe çıkıyorum, çarşı pazar geziyorum ki yediklerimden fazla harcayayım. Diyet dedikleri az yağlı az tuzlu, bol sebzeli ama özellikle lifli sebzeler olacak. Bu sabah tuvalete çıkamama durumum oldu akşama hemen kurukayısı-ılıksu ilacıma başlarım inşallah. Sen bu günleri hayırlısıyla atlatırsın inşallah. Anladığım kadarıyla kayınvaliden de çok yardımcı oluyor. Maşallah. Elin daha iyisi olmaz. Onu hoş tut gene sen. Zaten sen nasıl davranacağını bilirsin.
yavv neşe nerdesin kuzum ögle yemegimde brokoli çorbası bi but tavuk 3 dilim patates ve makarna vardı bir de büyükçe bir dilim baklava ama akşam yemegimde evde hazır önceden yaptıgım yayla çorbası var birde kabak kavurması az yiyecem ama kesinlikle söz verdim kendime..
Canım sabahtan doktora dersim vardı 3 saat, sonra da hastaneye ilaç yazdırmaya ve almaya gittim, anneme de uğradım 1 saat kadar anca geldim. Bak bu baklavalara dikkat et kuzum.
kız biz de seni öğretmen sanıyoruz:mymeka:
neyse yinede iyi dersler sana kaydirigubbakcemile3
Ben öğretmenim zaten:)) ayrıca doktora yapıyorum. Hem öğretmen hem öğreciyim yani:))
hımm bilmiyyordum :1no2: kusura bakma profilinde eğitimci yazınca şeyy ettim ben neyse yinede iyi dersler sonra anlatırsın hadi bayyy
Canımcım hem öğrenci hem öğretmen olunca öyle oluyor. Şimdi de sınav kağıtlarını okuyacağım çocukların. Çocuk da denemez ya benimkiler üniversite öğrencisi:))