Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kötü örnek ben geleyim aranıza.
bugün işe gitedim. aç olarak sağlık ocağına gittim. gelince hemen yemek yemedim. 12 gibi büyük bir kase sütle kahvaltılık çerez yedim.
sonra 3-4 gibi patates kızartması yedim yanında hazır meyvesuyu ile.
aradan bir iki saat sonrada cips
şimdi açım. eşim balık yapıo şu an. onu bekliorum. balık da süpriz oldu. yoksa bugün faydalı hiçbişi yememiş olcaktım nerdeyse
hemen daldim yazmayaguzel bir topic olmus
hayirli olsun canim
hıh bende sayende bugünkü cevizimi hatırladım![]()
ben de antıbıyotık ve demır hapı kullandıgım ıcın kalsiyumu ihmal etmisim iki gundur
kocaman bardak ayran ictim yarim saat once ama 12de antibiyotik vakti
sutu gece uyanirsam icerim artik :)
ayy cevizi yemeye basladim ama bir zevkle yiyemiyorum sifa olsun diyerek zoraki
ilk aylarimda hic yiyememistim cevizden tiksinince
benim bu aralar aşırı bulantım var, yastıktanda başımı kaldıramıyorum. ama bulantıma ne iyi geliyor biliyor musunuz? Portakal ve mandalina. sabah aç karnına bile kösnemiş gibi yiyorum. az öncede portakalımı yedim gayet rahatım... ama iştahım pek yok, yemekleri pişirirken kokusundan tiksiniyorum, pek yiyemiyorum. daha çok meyve çekiyo canım...
bende geldimmmmmm :) yediklerimi anlatmya unutanıyorum![]()
az once aldim findik ceviz kasemi, 2 avuc yedim1 yesil elma yedim. 1 bardak sut icecegim ve kivi yiycem ben de.
hemen daldim yazmayaguzel bir topic olmus
hayirli olsun canim
kötü örnek ben geleyim aranıza.
bugün işe gitedim. aç olarak sağlık ocağına gittim. gelince hemen yemek yemedim. 12 gibi büyük bir kase sütle kahvaltılık çerez yedim.
sonra 3-4 gibi patates kızartması yedim yanında hazır meyvesuyu ile.
aradan bir iki saat sonrada cips
şimdi açım. eşim balık yapıo şu an. onu bekliorum. balık da süpriz oldu. yoksa bugün faydalı hiçbişi yememiş olcaktım nerdeyse
hıh bende sayende bugünkü cevizimi hatırladım![]()
ben de antıbıyotık ve demır hapı kullandıgım ıcın kalsiyumu ihmal etmisim iki gundur
kocaman bardak ayran ictim yarim saat once ama 12de antibiyotik vakti
sutu gece uyanirsam icerim artik :)
ayy cevizi yemeye basladim ama bir zevkle yiyemiyorum sifa olsun diyerek zoraki
ilk aylarimda hic yiyememistim cevizden tiksinince
benim bu aralar aşırı bulantım var, yastıktanda başımı kaldıramıyorum. ama bulantıma ne iyi geliyor biliyor musunuz? Portakal ve mandalina. sabah aç karnına bile kösnemiş gibi yiyorum. az öncede portakalımı yedim gayet rahatım... ama iştahım pek yok, yemekleri pişirirken kokusundan tiksiniyorum, pek yiyemiyorum. daha çok meyve çekiyo canım...
konu güzel olmuş
ben bugün saat 11 gibi kahvaltı yaptım
öğlen tarhana çorbası akşama doğru bir kaç badem
akşam karnabahar yemeği (akşam yemeği çeşit yapamadım başım döndü yaptım hemen yedim)
bir kivi bir elma
yatmadan önce büyük bardak süt![]()
ben de 11ç haftada baslayan bulantilarim oldugunda portakal ve mandalina ile gecirdim gunumu
oyle ki 2 kgya yakin mandalina yiyorduk oglumla :) en cok aserdigim de portakaldir benim
cok rahatlatiyor bulanti donemi
yine ayni sekilde yesil elma ve ayva da iyi geliyordu
o donemleri hep meyveyle gecirdik biz de
bende geldimmmmmm :) yediklerimi anlatmya unutanıyorum![]()
sabah sabah ne yediniz kizinla bakayim![]()
ben de yiyemiyorumbirde ben hiç balık yemiyorum iğreniyorm ne yapmam lazım pazartesi şeker yüklemesine gideceğiz doktora bunu söylesem mi? omega hapımı ne veriyormuş...
kesinlikle soyle doktorunabirde ben hiç balık yemiyorum iğreniyorm ne yapmam lazım pazartesi şeker yüklemesine gideceğiz doktora bunu söylesem mi? omega hapımı ne veriyormuş...
ben de yiyemiyorum
ama hamsi yiyebiliyorum ilginç ama öyle