canım heyecanlı olduğu kesinde banyo konusunda biraz zorlanıyorum
bu arada diğer forum konunu okudum. hatta dün akşam tavsiyelerine bile uyduk. bebişim dün akşam oluştuysa bunda senin katkın çokk:dance:
canım benim ya o kadar tatlısın ki,hayatım yazdıklarımı okumana ve uygulamana çok sevindim :dance::dance::dance: bende uyguladım ve hamişim sanada rabbim sayesinde inşallah bir faydam dokunurda bebişini en kısa zanada önce karnına sonra da kucağına alırsın,allah'ım inşallah zorunuzu kolay etsin tatlım....
bu arada bak beni de heyecanlandırdın :sm_cool: şimdi,aklımdayken, unutma moralini yüksek tut ve eşine konsantre olmaya çalış bak o zaman herşey nasılda güzel olacak dualarım seninle canım benim......
[QUOTE="NAZ";1976429]canım benim ya o kadar tatlısın ki,hayatım yazdıklarımı okumana ve uygulamana çok sevindim :dance::dance::dance: bende uyguladım ve hamişim sanada rabbim sayesinde inşallah bir faydam dokunurda bebişini en kısa zanada önce karnına sonra da kucağına alırsın,allah'ım inşallah zorunuzu kolay etsin tatlım....
bu arada bak beni de heyecanlandırdın :sm_cool: şimdi,aklımdayken, unutma moralini yüksek tut ve eşine konsantre olmaya çalış bak o zaman herşey nasılda güzel olacak dualarım seninle canım benim......[/QUOTE]
canım benim ya çok sağol inan yazdıklarını okudukça içim kıpır kıpır oldu içimde ümit eşerdi..
Bu arada dün geceodamızda bi gizli kamera olsa komedi sayfalarında 1 numara olurduk:roflol:
canım benim ya çok sağol inan yazdıklarını okudukça içim kıpır kıpır oldu içimde ümit eşerdi..
Bu arada dün geceodamızda bi gizli kamera olsa komedi sayfalarında 1 numara olurduk:roflol:
sorma bilirim o komediyi yerimseniben aynı şeyi bizde yaşadık hatta yastıkla birlikte bende düştüm yere sonra koyverdim herşeyi, gülmekten çatladım ama eeee ne yapacaksın kardeş herşey bebek için....a.sa.sa.s sonunda da afedersiniz ama "azimle sıçan duvarı delermiş" misali hamile kaldım, merak etme allah'ın izniyle seninde haberlerini hayırlısıyla duyacaz....
[QUOTE="NAZ";1976516]sorma bilirim o komediyi yerimseniben aynı şeyi bizde yaşadık hatta yastıkla birlikte bende düştüm yere sonra koyverdim herşeyi, gülmekten çatladım ama eeee ne yapacaksın kardeş herşey bebek için....a.sa.sa.s sonunda da afedersiniz ama "azimle sıçan duvarı delermiş" misali hamile kaldım, merak etme allah'ın izniyle seninde haberlerini hayırlısıyla duyacaz....[/QUOTE]
hımmm dimekki neymiş bu yastık taktiğinde muhakkak birinin yuvarlanması gerekmiş yeretatlicadiarzuçünkü bizdede eşim yastığı alayım derken dengesini kaybettisırnaşık şey valla herkes bizi uyuyo sanarken gülme seslerimizi duyacaklar diye ödümüz patladı:dance: hayırlısı bakalım herşey 4 şubata kadar belli olacak...düşe kalka başaracaz bebişimizi:emir_bebek
hımmm dimekki neymiş bu yastık taktiğinde muhakkak birinin yuvarlanması gerekmiş yeretatlicadiarzuçünkü bizdede eşim yastığı alayım derken dengesini kaybettisırnaşık şey valla herkes bizi uyuyo sanarken gülme seslerimizi duyacaklar diye ödümüz patladı:dance: hayırlısı bakalım herşey 4 şubata kadar belli olacak...düşe kalka başaracaz bebişimizi:emir_bebek[/QU
sizinkide enterasan olmuş harbiden :roflol::roflol::roflol: arkadaşım ama yılmak yok çalışmalara tüm şiddetiyle devam... bu arada ilişkiden sonra bacaklarını yukarı dikmeyi sakın unutma arkadaşım, çünkü; sperm hareketini hızlandırıyor demedi deme sakın....