ayy kıslar inş. bizde duygularımızı burda paylaşırız birgün allahım bana ve tüm bebek isteyenlere nasip etsin aminn
nazcım inanırmısın dün buraya yazdıgım gibi rüyamda da bebegin dogum tarihini tam net olmasada gördüm ama sanırım burda yazışmış oldugum için etkilendigimden galiba. CADIARZU
Kizlarrrrrrrrrr Midem Bulaniyoooooo Yaaa Acill Yardimm Sanki Boğazima Birşey Düğümlendi Nefes Aldirmiyoooooooooooooo
Kizlarrrrrrrrrr Midem Bulaniyoooooo Yaaa Acill Yardimm Sanki Boğazima Birşey Düğümlendi Nefes Aldirmiyoooooooooooooo
ya kızlar konu başlığı ile ilgisi yok ama siz hamişler benden tecrübelisiniz.bende iki gündür koyu beyaz akıntı oluyor. bu yumurtladığımı mı gösteriyor.
canımm çok teşekkür ederim yazarken endişeliydim. bu konunun yeri burası mı diyen çıkar diye. ama yeni bir başlıklada kalabalık yapmak istemedim..
bizde senin gibi yapmayı düşünüyorduk ama maalesef eşimin ailesi bize geldi ve kaçamak bişeyler yapmaya çalışıyoruz. ev biraz kalabalıkta.bu ay pek plansız oldu inşallah Allahım bana ve tüm isteyenlerin bu ay yüzünü güldürür.canım umarım rahat bi hamilelik geçirir ve bebişini sağlıklı kucağına alırsın
canımm çok teşekkür ederim yazarken endişeliydim. bu konunun yeri burası mı diyen çıkar diye. ama yeni bir başlıklada kalabalık yapmak istemedim..
bizde senin gibi yapmayı düşünüyorduk ama maalesef eşimin ailesi bize geldi ve kaçamak bişeyler yapmaya çalışıyoruz. ev biraz kalabalıkta.bu ay pek plansız oldu inşallah Allahım bana ve tüm isteyenlerin bu ay yüzünü güldürür.canım umarım rahat bi hamilelik geçirir ve bebişini sağlıklı kucağına alırsın
sağol canım benim. o kadar içten dua etmişsinki birden tutatacak gibi hissettima.s.Wavy inşallah sende hamile kalırsın canım..Günlerini karıştırma:) mutlaka bir yolunu bulun...İnşallah bebeğini ellerine almayı nasip eder yarabbim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?