hamişler ve hamişliği bekleyenler gün tutuyorum....

ayy kıslar inş. bizde duygularımızı burda paylaşırız birgün allahım bana ve tüm bebek isteyenlere nasip etsin aminn

canım arkadaşım, bak şimdiden paylaşıyoruz , hayatın en önemli kuralı da bu değil mi zaten? sevinçler paylaşıldıkça :1hug: çoğalır, hüzünler paylaşıldıkça :teselli: azalır ve biz hamişler şimdi listeden tek tek adınıza bakıp sizin için dua edeceğiz ve rabbim de inşallah dualarımızı kabul edecek ve bizde sizi pembe listeye atayacağız, hadi bakalım hanımlar tüm moralinizi toplayın ve yola devam edin hayırlı haberleri bekliyoruz.......:hooray::hooray::hooray:

nazcım inanırmısın dün buraya yazdıgım gibi rüyamda da bebegin dogum tarihini tam net olmasada gördüm ama sanırım burda yazışmış oldugum için etkilendigimden galiba. CADIARZU

canımmmmmm,allah'ım inşallah sağlıklı bir hamilelik dönemi ve rahat bir doğum nasip eder buradaki tüm hamişlere.....
rüyana gelince tatlım hayırlar olsun inşallah, etkilenmekten mi bilmem ama bende ilk defa minicik bebişimi rüyamda gördüm dün gece, onu doğurdum herkes sevdi ama bana vermediler ve ben kahrolurken uyandım rüyamdan ama yüzünü gördüm bebişimin öyle güzeldi ki :asigim::asigim::asigim: anlatamam arkadaşım galiba şimdiden analık çöktü yüreğimizin en derin köşesine..... :1hug:

*sekeyy23................26-ocak
*dermanz.................30-ocak
*esengülüm...............31-ocak
*atatanem................1-şubat
* bubuş.................. .1-şubat
* cicikelebek81......... 4-şubat
*wavy......................4-şubat
* pamukum1............. 6-şubat
*Bahar Tanrıcası........15-şubat
* zeliş82................. 16-şubat
*özlem özlem........... 16-şubat
*nazlım28.................16 şubat

** "NAZ".................. 22-eylül hamiş
**alize 13............... 15-mart hamiş
**koalayım.............. 23-nisan hamiş
**Schirin................ 12-mart hamiş
**BEBIŞIM............... 6-haziran hamiş
**aytii.....................20 haziran hamiş
**esinsi..................1-temmuz hamiş (erkek)
**Bereno................2-temmuz hamiş (erkek)
**Alleyna................2-temmuz hamiş
**hafsaa................5-temmuz hamiş (erkek)
**Bersule...............5-temmuz hamiş
**fındıkiçim............5-temmuz hamiş
**adasu................6-temmuz hamiş
**gülsene..............7-temmuz hamiş
**Hidennisko ........12-temmuz hamiş (erkek)
**askito ..............12-temmuz hamiş (erkek)
**eylülnehir...........13-temmuz hamiş
**Melekk84...........13-temmuz hamiş
**İlgnur................15-temmuz hamiş
**semras..............15-temmuz hamiş
**zinedilla.............18-temmuz hamiş
**meral76.............19-temmuz hamiş (erkek)
**bıdışım...............20-temmuz hamiş
**nurcanogretmen..20-temmuz hamiş
**Tulpzaad............22-temmuz hamiş
**genciza..............23-temmuz hamiş
**nilşah................25-temmuz hamiş
**yelsan................26-temmuz hamiş
**rengin 35 ...........26-temmuz hamiş (erkek)
**rhodora..............27-temmuz hamiş
**cananmorbel.......27-temmuz hamiş
**febi...................28-temmuz hamiş
**tub83................30-temmuz hamiş (erkek)
**hüzzam..............31-temmuz hamiş
**sixfinger.............31-temmuz hamiş
**mehtapbaygus.....16 ağustos hamiş
**..NazlıBebişim....... 2-eylül hamiş
**asliiii...................4-eylül hamiş
**kıvırcıkselma.........9 eylül hamiş
**ayşe&serkan...... 22-eylül hamiş

Kizlarrrrrrrrrr Midem Bulaniyoooooo Yaaa Acill Yardimm Sanki Boğazima Birşey Düğümlendi Nefes Aldirmiyoooooooooooooo

Kizlarrrrrrrrrr Midem Bulaniyoooooo Yaaa Acill Yardimm Sanki Boğazima Birşey Düğümlendi Nefes Aldirmiyoooooooooooooo

istersen biraz kus.rahatlatır.yada birşeyler ye kraker falan yada ekşi bişeyler iç aklıma gelen bunlar

slm benimde 3 şubat tüm hamilelik belirtilerini yaşıyorum umarım adet olmam benide eklermisin listeye ye nazcımmyerimseniben

http://www.kadinlarkulubu.com/bende...ka-hamile-basligi-acmayin-t39856/index30.html

http://www.kadinlarkulubu.com/hamisligi-bekleyen-arkadaslar-t142376/index.html

kızlar bence bu başlığa hiç gerek yok....
benden uyarması son zamanlarda çok gereksiz topic açılıyo...
konu sorumluları kapatıncada sorun çıkıyo....
yapmayın zaten kimin hangi ayda doğum yapacağı belirtilen topiclerde var...
orda zaten yazışılıyo....
adetini bekleyenlerden gebe kalmak isteyenlerde başka bi topicde yazışıyo....
bence çok gereksiz arkadaşlar.....

kardelencim teşekkür ederim tatlım uyardığın için, gereksiz bulıyorsan yazmayabilirsin ama yazanlara engel olmana gerek yok canım, konuyu kapatma konusuna gelince kapanırsa o zaman bakarız....

canımmmmmmmmmmmmm, kraker yemeye çalış o biraz bastırıyor bende de aynı durum var ama unutma ki bebişlerimiz bize "anneciğim ben burdayım unutma beni sakın" diyor düşünsene bizlere varlıklarını hatırlatıyorlar:dance::dance::dance: , rabbime şükürler olsun.....

[QUOTE="NAZ";1975875]canımmmmmmmmmmmmm, kraker yemeye çalış o biraz bastırıyor bende de aynı durum var ama unutma ki bebişlerimiz bize "anneciğim ben burdayım unutma beni sakın" diyor düşünsene bizlere varlıklarını hatırlatıyorlar:dance::dance::dance: , rabbime şükürler olsun.....[/QUOTE]

EVET CANIMM YETER Kİİ O SAĞLIKLI OLSUNN BEN ÇEKMEYE RAZIYIMM YAA.. DÜN HİÇ BELİRTİ YOKYUU ÇOK KORKTUMM İNAN AGRI SIZI OLMAYINCA ENDİŞE EDİYOMM BEN YAA AMA SUAN MİDE BULANTISI YANÖASII ÇOK ŞİDDETLİ BENDE

ya kızlar konu başlığı ile ilgisi yok ama siz hamişler benden tecrübelisiniz.bende iki gündür koyu beyaz akıntı oluyor. bu yumurtladığımı mı gösteriyor.

ya kızlar konu başlığı ile ilgisi yok ama siz hamişler benden tecrübelisiniz.bende iki gündür koyu beyaz akıntı oluyor. bu yumurtladığımı mı gösteriyor.

canım yumurtlama olunca genelde koyu kıvamlı ve beyaz kokusuz akıntı oluyor doğru ama benim sat tarihinin son gününden 2 gün sonra denemeye başladık ve o hafta 1 gün ara vererek ilişkiye girdik ve çok şükür şimdi hamişim,inşallah sende hamişsindir tatlım....

[QUOTE="NAZ";1976074]canım yumurtlama olunca genelde koyu kıvamlı ve beyaz kokusuz akıntı oluyor doğru ama benim sat tarihinin son gününden 2 gün sonra denemeye başladık ve o hafta 1 gün ara vererek ilişkiye girdik ve çok şükür şimdi hamişim,inşallah sende hamişsindir tatlım.... [/QUOTE]canımm çok teşekkür ederim yazarken endişeliydim. bu konunun yeri burası mı diyen çıkar diye. ama yeni bir başlıklada kalabalık yapmak istemedim..
bizde senin gibi yapmayı düşünüyorduk ama maalesef eşimin ailesi bize geldi ve kaçamak bişeyler yapmaya çalışıyoruz. ev biraz kalabalıkta. bu ay pek plansız oldu inşallah Allahım bana ve tüm isteyenlerin bu ay yüzünü güldürür.canım umarım rahat bi hamilelik geçirir ve bebişini sağlıklı kucağına alırsın

Wavy inşallah sende hamile kalırsın canım..Günlerini karıştırma:) mutlaka bir yolunu bulun...İnşallah bebeğini ellerine almayı nasip eder yarabbim..

canım benim, olur mu hiç öyle şey ne istersen sorabilirsin burada hepimizin duası da dileğide aynı, bu arada iyi dileklerin için çok teşekkür ederim hayatım....:1hug:
kaçamak işine de gelince kıyamadım hiç sana ama birde iyi tarafından bak bu işe, daha heyecanlı :dance::dance::dance: olur ama unutma sırrımı veriyorum diye bir sayfa daha açmıştım denemelerden önce orada yazılanlara da bir göz at belli mi olur canım belki sanada bir faydası olur, rabbim inşallah sana da hayırlı bir bebiş verir tatlım......

naz canım benide hamiş listesine eklermisin muhtemel d.tarihim 12 ağustos

Wavy inşallah sende hamile kalırsın canım..Günlerini karıştırma:) mutlaka bir yolunu bulun...İnşallah bebeğini ellerine almayı nasip eder yarabbim..
sağol canım benim. o kadar içten dua etmişsinki birden tutatacak gibi hissettima.s.

[QUOTE="NAZ";1976249]canım benim, olur mu hiç öyle şey ne istersen sorabilirsin burada hepimizin duası da dileğide aynı, bu arada iyi dileklerin için çok teşekkür ederim hayatım....:1hug:
kaçamak işine de gelince kıyamadım hiç sana ama birde iyi tarafından bak bu işe, daha heyecanlı :dance::dance::dance: olur ama unutma sırrımı veriyorum diye bir sayfa daha açmıştım denemelerden önce orada yazılanlara da bir göz at belli mi olur canım belki sanada bir faydası olur, rabbim inşallah sana da hayırlı bir bebiş verir tatlım......
[/QUOTE]
canım heyecanlı olduğu kesinde banyo konusunda biraz zorlanıyorum
bu arada diğer forum konunu okudum. hatta dün akşam tavsiyelerine bile uyduk. bebişim dün akşam oluştuysa bunda senin katkın çokk:dance:

*sekeyy23................26-ocak
*dermanz.................30-ocak
*esengülüm...............31-ocak
*atatanem................1-şubat
* bubuş.................. .1-şubat
*sevgii:)...................3-şubat
* cicikelebek81......... 4-şubat
*wavy......................4-şubat
* pamukum1............. 6-şubat
*Bahar Tanrıcası........15-şubat
* zeliş82................. 16-şubat
*özlem özlem........... 16-şubat
*nazlım28.................16 şubat

** "NAZ".................. 22-eylül hamiş
**alize 13............... 15-mart hamiş
**koalayım.............. 23-nisan hamiş
**Schirin................ 12-mart hamiş
**BEBIŞIM............... 6-haziran hamiş
**aytii.....................20 haziran hamiş
**esinsi..................1-temmuz hamiş (erkek)
**Bereno................2-temmuz hamiş (erkek)
**Alleyna................2-temmuz hamiş
**hafsaa................5-temmuz hamiş (erkek)
**Bersule...............5-temmuz hamiş
**fındıkiçim............5-temmuz hamiş
**adasu................6-temmuz hamiş
**gülsene..............7-temmuz hamiş
**Hidennisko ........12-temmuz hamiş (erkek)
**askito ..............12-temmuz hamiş (erkek)
**eylülnehir...........13-temmuz hamiş
**Melekk84...........13-temmuz hamiş
**İlgnur................15-temmuz hamiş
**semras..............15-temmuz hamiş
**zinedilla.............18-temmuz hamiş
**meral76.............19-temmuz hamiş (erkek)
**bıdışım...............20-temmuz hamiş
**nurcanogretmen..20-temmuz hamiş
**Tulpzaad............22-temmuz hamiş
**genciza..............23-temmuz hamiş
**nilşah................25-temmuz hamiş
**yelsan................26-temmuz hamiş
**rengin 35 ...........26-temmuz hamiş (erkek)
**rhodora..............27-temmuz hamiş
**cananmorbel.......27-temmuz hamiş
**febi...................28-temmuz hamiş
**tub83................30-temmuz hamiş (erkek)
**hüzzam..............31-temmuz hamiş
**sixfinger.............31-temmuz hamiş
**trend..................12-ağustos hamiş
**mehtapbaygus.....16 ağustos hamiş
**..NazlıBebişim....... 2-eylül hamiş
**asliiii...................4-eylül hamiş
**kıvırcıkselma.........9 eylül hamiş
**ayşe&serkan...... 22-eylül hamiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…